Jump to content

Orfeas

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Orfeas

  1. Εγω είμαι ρε φιλε. Εκει μενει η κοπελα μου και ειμαι συχνα εκει
  2. Εγω και το Golfακι μου σε ευχαριστουμε για τα ωραια σου λογια ομως να το δεις τωρα με τις δυο καινουργιες μπουκες του . Πάντως το πολακι ξηλωνει την ασφαλτο απο πολυ χαμηλα και η δευτερα σπιναρει για πλακα στο overboost .Καλη δουλεια phantom. Ποιο ειναι το παλικαρι με το μαυρο Polo με τα φιμέ στο Ηρακλειο και το αυτοκολητο του club;;; Συνηθως το βλεπω παρκαρισμενο στην Ακροπολεως , η όπως στριβεις μετα την Μ.Αντυπα δεξια.
  3. 84.000 απο τις 30/1/2004 και απο προβληματα ..... αν θελει και κανενας αλλος του δινω....
  4. Ρε παιδια εσεις με τα TSI με κανενα tταπεινο 1.6FSI εχετε ανοιξει να δειτε ποσο του ριχνετε;; Παντως τα 1.6 200ριζουν με δυσκολια.. Και με 16αρες
  5. Νομιζω πως το εχω νιωσει να δουλευει και με περισοτερα απο 40χλμ. Κυριως οταν σπιναρουν οι τροχοι στην στροφη. Και ο πιο πρακτικος τροπος να το καταλαβεις ειναι οτι σε κακη ασφαλτο το αυτοκινητο δεν ανοιγει την τροχια του στο μπροστα μερος. συμφωνω στο οτι ειναι virtual αλλα απο ενα ελευθερο σιγουρα εχει μια διαφορα και προσωπικα πιστευω οτι το μπλοκε στο συγκεκριμενο αμαξι ειναι υπερβολη , εκτος αν εισαι θαμωνας στα Μεγαρα
  6. Μετα απο παραπονα στην kosmocar μου απαντησαν σημερα οτι θα καλυφθει το μεγαλυτερο μερος της ζημιας απο αυτους και οτι θα πληρωσω την μιση εργασια. Αν δεν κραξεις δεν βγαζεις ακρη. Μετα απο αλλαγη κεφαλης ειναι σιγουρο οτι ο κορμος θα αντεξει ;; Η εγγυηση που μου δινουν ειναι μονο για την κεφαλη και οχι για ολοκληρο το μοτερ.
  7. Θα παρω μολις παω σπιτι αλλα μου εχει χαλασει την μερα απο την ωρα που το ακουσα. 77000 χλμ εχω ρε γαμωτο και το προσεχω σαν τα ματια μου. Μολις τελειωνει η εγγυηση εισαι αβοηθητος εντελως.
  8. Μετα απο επισκεψη στο συνεργειο για ελεγχο συμπιεσης διαπιστωθηκε οτι το αμαξι χανει συμπιεση στον δευτερο κυλινδρο Οταν ημουν στο ρελαντι εκανε ενα θορυβο και το μοτερ ειχε ασταθεια στο ρελαντι και εφερνε κραδασμους . Οποτε ανοιχτηκε το μοτερ και μολις ειδαν την κεφαλη μου ανακοινωσαν οτι χρειζεται ολοκληρη αλλαγη γιατι δεν επιδιορθωνεται το προβλημα . Το συνολικο κοστος ειναι 2800¤ !!! Το καλο ειναι οτι δεν ειμαι στην εγγυηση και πως η VW δεν συμμετεχει στο κοστος καθολου διοτι το εχω 3 χρονια και 2 μηνες και δεν με καλυπτουν καθολου. Καινουργιο το μοτερ εχει 4500¤ Εκανα παραπονα στην Kosmocar ζητωντας τους να καλυψουν ενα μερος απο το κοστος και μου ειπαν οτι θα το εξετασουν το ζητημα και θα με ενημερωσουν.. Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση... Να ψαξω να βρω μεταχειρα μοτερ?? Υπαρχουν ?? Να ψαξω για TFSI ??Υπαρχει κανενα τροπρτο η οχι ακομα?? Εχω απελπιστει με την αντοχη των VW και το σιγουρο ειναι πως δεν ξαναψωνιζω απο το ιδιο μαγαζι Τι να κανω;;Να απευθυνθω στην VW στηνν γερμανια;;Θα με βοηθησει κανεις;; Please help guyz!!!
  9. Παντως με το EDL(electronic differential lock)που εχουν ολα τα Golf αν και δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο ενα καλο μπλοκε παρολα αυτα κανει δουλεια και οσοι το στριβουν το αμαξι θα το εχουν σιγουρα ακουσει να δουλευει. Και γενικα τα Golfakia στριβουν αρκετα καλα.
  10. Τριζει ακομα και σε αυτα που εχουν για test-drive!!! Οτι και να κανεις απλα θα συνεχιζει ..Don't bother. Οταν σου σπαει τα νευρα βαλε πιο δυνατα τη μουσικη... Πιθανα με το να το γεμισεις αφρωδη ταινια σε ολες τις ενωσεις να σταματησει..Ποιος ομως εχει 1.χρονο 2. ορεξη και 3.ξερει πως να το ανοιξει;;
  11. Για 1,6 παντως δεν υπηρχε μεχρι πριν κανενα 4μηνο που ρωτησα. Παρε στον αντιπροσωπο της Unorthodox Απο την hand made corbon intake εχεις καμια info & pic??
  12. H μονη διαφορα ειναι οι μπουκες . Μολις παω για εξατμισουλα ετσι θα ειναι.. Η αεροτομη ειναι Motordrome και την ειχα παρει 140€ Ομως υπαρχουν και πιο ομορφες , οπως η Zender του andain η του GTi.. Ασε Θανο ο Δημος εκανε τρελη δουλεια.Τον εβαλε να κατσει οπως επρεπε και εβαλε και βασουλες και τωρα ειναι μπετον. Οχι οπως ο προηγουμενος που εχασκε λες και ηταν χαρτονι...
  13. Ειναι το βησμα για το σωληνακι για την επιστροφη απο τις αναθυμιασεις λαδιου πισω στην εισαγωγη.Καλο ειναι να το κουμπωσεις για να μην γεμισει λαδια ο κινητηρας σου.
  14. Thaks guyz.. Ζαντα θελει αλλα πολλα € ρε γαμωτο.Χαμηλωμα επισης. Τωρα ομως λεω να παω για ενα προγραμματακι με εξατμισουλα.
  15. Επιτελους ετοιμαστηκε το bodykit στο Golfακι μου. Ας ειναι καλα ο Δημος που το ανελαβε και ο andain για το μπροστινο κομματι.
  16. Οπως ειπε και ο stoilas κανενα προβλημα δεν εχει δημιουργηθει σε καποιον που να ξερω απο αυτον το λογο . Ερωτηση : ΠΟΥ θα βαλεις την σκουπα;;; Τι σκουπα;;; Εχω ρωτησει σε πολλα μαγαζια και δεν μπορει να μου βαλει κανεις γιατι δεν υπαρχει απλως... Δωσε info plz. Οσο για βελτιωση για ρωτα και αλλου γιατι δεν ειναι ολοι €φονιαδες Παραδειγματα: AMT Developments Προγραμμα + Εξατμιση(cat back) κατω απο 900€ Auto tuning accesori προγγραμμα 500€ με τις δυναμομετρησεις πριν και μετα Το μονο που με κανει να το σκεφτομαι ειναι οτι τα προγραμματα ειναι κονσερβα(ετοιματζιδικο φαγητο οτι και να ειναι , σαν το σπιτικο δεν ειναι)
  17. Για μενα καλυτερα να βαλεις μια σκουπιτσα η οποια και πιο ωραιο ηχο θα εχει και απο οτι εχει ειπωθει στο forum μαλλον κανει την ιδια δουλεια με το βαρελακι αν οχι καλυτερη.Και απο τιμη καμια κατοσταρια € λιγοτερα.Εγω ψαχνω να βαλω στο 5αρι αλλα δεν υπαρχει καμμια και δεν μου παει να βαλω απο 106.Για 4αρια υπαρχουν αρκετες .Αν και εγω θα εβαζα Green...
  18. Ασχετο αλλα βρηκα στον dynamics motorsport στην Ηρακλειου ανταπτορα για την εισαγωγη των 1.6 με υποδοχες για σωληνακι και αισθητηρα με look ανθρακονημα με 45€ και μετα βαζεις οτι γουσταρεις σκουπα,βαρελακι η χοανη.Επισεις σκοθπα εχει το Gti του μπουλεκου και ο ιδιος κυριος φτιαχνει καπακι απο carbon για το μοτερ οταν βγει το φιλτροκουτι
  19. Τα 129 αν τα εβγαζα εγω με σκουπα και τελικο θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος κατοχος 1,6 FSI.Πολυ καλη βαση για ενα προγραμμα και φουλ εξατμιση.Ισως περασει τα 140... Ασχετο:πηγα απο τον Μπουλεκο για να δω το καινουργιο κιτ φιλτροχοανης που εχει βαλει στο GTi του. Μου εδειξε ομως κατι καλυτερο... Σκουπα με look ανθρακονημα η οποια ηταν σαν να ειχε φτιαχτει για Golf.(δεν ηταν η κλασικη και μοναδικη περιπτωση μεχρι τωρα για να βαλεις σκουπα στον FSI να παρεις απο 106,206 η Saxo) Οταν τον ρωτησα τι εταιριας ειναι μου εκανε τον κινεζο και αλλαξε κουβεντα.(το φιλτρο ηταν green αρα μαλλον και η σκουπα). Παντως στην green δεν εχουν βγαλει σκουπα για 5αρια. Mου εμοιαζε σαν του Type R αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. Και η λυπητερη:: Σωληνες με μια γωνια 45ο και αλλη μια 90ο Ανταπτορες Σκουπα Φιλτρο Τοποθετηση Και καινουργιο καπακι κινητηρα πιο μικρο για να χωραει η σκουπα Μονο για το WV club ... 400€!!!!!
  20. Eμενα μου φαινονται πολλα τα 720 για προγραμμα.Και δεν βαζω Superchips... που ειναι και δοκιμασμενο; Παντως στην ΑΜΤ Developments μου ειπαν οτι με προγραμμα(κονσερβα) φιλτρο και εξατμιση απο καταλυτη κ πισω εχουν δει 138 αλογα σε δυναμομετρο.Μετα το καλοκαιρι θα περασω μια βολτα να τα πουμε λιγο με τα παιδια..
  21. Αφου ο νεροχυτης ειναι ακριβως εκει που πρεπει να μπει η μπαρα Υπαρχει αραγε καποιος που να τις φερνει Ελλαδα και αν ναι για τι κοστος μιλαμε;;;
  22. Πες τωρα και κανεναν απο Αθηνα.... Φθηνο και καλο εννοειται..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.