Jump to content

kakogiannos

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About kakogiannos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

kakogiannos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. kakogiannos

    T3

    Καλός σας βρήκα…. Για μάστορας μερακλή που να ξέρει το συγκεκριμένο μοτέρ? Γνωρίζεις? Όλο με κάτι αμπαλους έμπλεκα που στο τέλος γινόταν μεγαλύτερη ζημία, όχι ότι του συμπεριφερόμουν και εγώ με το γάντι….αλλά. Για κάποιο άλλο μοτέρ πιο καινούργιο που να μπαίνει χωρίς τρελές πατέντες….γνωρίζεις? Και πάλι ευχαριστώ!!!
  2. kakogiannos

    T3

    για σας παιδιά...είμαι νέος στο club σας.....αλλα παλιός με vw. είχα ένα vw t3 του '86, το έχω βγάλει off από χρονια, μετά πήρα ένα t3 '90 με το μοτέρ 2100CC πολύ πρόβλημα σαν μοτέρ όπου βγήκε και αυτό off (το έχω για επαγγελματικό) τώρα έχω βρει ένα t3 του '91 syncro , το αυτοκίνητο είναι χαρτί από κάθε άποψη, η τιμή του είναι πολύ ελκυστική, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για την αγορά του, αλλα όχι για επαγγελματική χρήση, το μονο που με προβληματίζει είναι το μοτέρ....δεν θέλω να τρέχω πάλι σε άμπαλους μάστορες να προσπαθούν να μου το επισκευάσουν και στο τέλος τίποτα!!! έχετε να προτείνετε κάποια λύση στο θέμα μοτέρ? να είστε καλά!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.