Jump to content

Pedro

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Pedro

  • Birthday 10/08/1988

Contact Methods

  • MSN
    kpedroin@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    MOTOREN TURBINEN

Pedro's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ποιός τρόπος υπάρχει να δω κάθε πότε πρέπει να γίνει και τι στο αυτοκίνητο μου??? Το service book μου έχει μόνο κουτάκια να σημειώσεις τι έκανες!!!
  2. Καλησπέρα σε όλους!! Έχω το 1.4 tsi 160ps 2009 μοντέλο και το μάιο φτάνω αισίως και χωρίς πολλά προβλήματα τα 4 χρόνια!! Έχω 48.000 km και πρέπει να κάνω το σερβις του τώρα!! Θά θελα να ξέρω τί περιλαμβάνει το σέρβις αυτό?? Αν είναι αναγκαίο να αλλαχτούν τα μπουζί στα 4 χρόνια εφόσον δεν έχω κάνει 60000 km και επίσης αν ξέρει κανείς κάτι για φίλτρο βενζίνης και πότε πρέπει να αλλαχτεί καθώς και για τα υγρά φρένων! Ακούμε διάφορα και για οικονομικούς λόγους προσπαθώ να αποφύγω περιττά έξοδα!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!
  3. καλημέρα!!!εγώ το σκεφτόμουνα και πιο παλιά αλλά το είχα αφήσει, γιατί μου λέγανε κάτι για ασυμβατότητες με το V. Μέχρι 80-90 ευρώ θα το σκεφτόμουνα πάντως

  4. Pedro

    Rcd310

    Παιδιά άν ενδιαφέρεται κανείς πουλάω σε πάρα πολ΄θ καλή τιμή το RCD 310!Είναι τελείως αμεταχείριστο!!! ¶ν ενδιαφέρεται κανείς να μου στείλει ένα PM...
  5. Παιδιά έχω το 160αρι και κάθε φορά που πατάω το συμλέκτη στο τέλος της διαδρομής ακούγεται ένα τσικ!!Σαν να ξεκουμπώνει κάτι!!γνωρίζει κανείς τι είναι??? Φυσικά δεν είναι απο το πατάκι το έψαξα!!!!!
  6. Παιδιά επειδή είχα κι εγώ το πρόβλημα και ψαχναμε για κρεμαργιέρα (GOLF 6) παρατηρήσαμε ότι τελικά έφταιγε η λαμαρίνα που ακουμπά πάνω στην κρεμαρίερα για προστασία!!Μελίγο παίξιμο δεν το ξανάκανε!!!! Ελπίζω να βοήθησα!!!
  7. Παιδιά πλέον έχει βγεί καινούργια αντλία νερού!Εγώ που έχω αλλάξει 2 ήδη γιατι με τον συγκεκριμένο θόρυβο δεν τα πήγαινα καθόλου καλά άλλαξα και την τρίτη μου αλλά πλέον είναι όντως διαφορετική!!!! Η λειτουργία της εννοώ!!!Έιναι πιο ομαλός ο θόρυβος, για να ακουστεί το πσσσσσσσσςςςς πλέον θέλει περισσότερο πάτημα στο γκάζι και το κλείσιμο της (επαναφορά) δεν ακούγεται!!!(Πολύ αναιπαίσθητα)!!!!
  8. Είναι αλήθεια τελικά!!!! Έχει έρθει διόρθωση απο την VW να αλλαχτουν οι αντλίες νερού που τρίζουν!!! Σήμερα έβαλα την νκαι νούργια μου!!! Ο ήχος τώρα είναι τελείως διαφορετικός το λουρί και ητροχαλία του κομπρεσσορα από τελειως διαφορετικό υλικό και αρπάει και γρηγορότερα χωρίς να νιώθω τον δισταγμό που ένιωθα με την προηγούμενη όταν πάταγα το γκάζι!!!!! Όποιος έχει το πρόβλημα ας πάει να το φτιάξει!!!!
  9. Παιδιά βάζωντας καινουργια αντλία νερού το πρόβλημα λύθηκε!!!! Θα αλλάξω όσες χρειαστεί μέχρι να μην το ξανακάνει ποτέ!!!!!! ¶!!Και για να ξέρετε οι ίδιοι στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως θα το ξανακάνει!!! ¶λλα όχι τόσο έντονα αυτη τη φορά!!!!! Ελπίζω πάντως να ηρεμήσω!!!
  10. Παιδιά σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας με βοήθήσει και εμένα!! Είναι τώρα μια βδομάδα που στα καλά καθούμενα εκεί που πήγαινα με το αυτοκίνητο ξεκίνησε να κάνει ένα σφύριγμα σαν σκουριασμένη λίμμα στο πεζοδρόμιο αντί για το τσακ που κανει όταν ανοίγει ο κομπρέσσορας!Οταν κλέινει πάλι ακούγεται κανονικά!!! Λέωμ κατι περίεργο συμβαίνει και την άλλη μέρα τοπρωί το πήγα στον φιλοσίδη στο σερβις!!!Εκέινος προσπάθησε να με πείσει πως δεν έχει τίποτα το αυτοκίνητο και ότι έτσι κάνουν όλα!!!Το αμάξι το έχουν πολλοί συνάδελφοί μου και δεν έχει βγάλει αντίστοιχο πρόβλημα!!! Ένας μηχανικός εκεί με πήγε βόλτα με ένα scirocco που φοράει την ίδια μηχανή με το δικό μου προσπαθώντας να μου δείξει ότι και αυτό θα έκανε τον ίδιο θόρυβο!!!Φυσικά το αμάξι δούλευε ρολόι και δεν έκανε τον θόρυβο!!!Η απάντηση του ήταν ότι θα το κάνει σε λίγο καιρό γιατί όλα έτσι κάνουν και το επιβεβαιώνουν λέει και οι γερμανοί!!! Αφού έκατσα στο συνεργείο και αυτός με απέφευγε επειδικτικά στο τέλος αφού τον έπρειξα κανονικά όμως γιατι με ψιλοέπιασε η υστερία μου και φώναζα είπε στον βοηθό του να μου παραγείλλει μια αντλία νερού!!Χωρίς καν να ανοίξει το καπώ του αυτοκινήτου μου!!! Είναι τραγικό!!Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πεί αν ξέρει τί συμβαίνει!!!Πάω να τρελλαθώ!!Πώς αυτός βρήκε το πρόβλημα χωρίς να το κοιτάξει?? Είχε ποτέ κανείς σας αντίστοιχο πρόβλημα???
  11. Τραβάτε στο δ**ολο όσοι λέτε ότι χαλάει το Golf!!Που να μην σας ξανασηκωθεί ρε μ...ιά!!!!!!Τι μ....ίες είναι αυτές?????? Είχατε GOLF και στο σ****χώρι σας?????
  12. Τί εννοείς μέχρι στιγμής όταν έχεις το αυτοκίνητο 27 χρόνια????Πλάκα μας κάνεις????
  13. Τί εννοείς μέχρι στιγμής όταν έχεις το αυτοκίνητο 27 χρόνια????Πλάκα μας κάνεις????
  14. Παλληκάρι την ίδια απορία έχω κι εγώ!!!το αυτοκίνητο μου είπαν να το στρώσω μέχρι τα 2000 χιλιόμετρα!!!να το πηγαίνω μέχρι 4000 στροφές!!!Όμως το αυτοκίνητο με 3000 στροφές μου βγάζει 160!!! και εκτη ταχύτητα!!!Είναι τα 160 ταχύτητα για να στρώνεις αυτοκίνητο?????
  15. Ρε παιδιά μην λέτε μαλακίες!!!Δεν μπορεί καινούργιο αυτοκίνητο να βγάζει τέτοια προβλήματα!!!!!!! Κι εσύ φιλαράκο με το πρόβλημα για πες μας .... μήπως είχαν κάνει *μη επιτρεπόμενη λέξη* απο την αντιπροσωπεία που το πήρες με τον εξτρα συναγερμό που σου έβαλαν????? Για σκέψου το λίγο!!! Αν τύχαιναν τέτοια θα είχε κλείσει η vw από καιρό και δεν θα ανέβαιναν οι πωλήσεις!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.