Jump to content

nickage7

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About nickage7

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

nickage7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδια εχει κανει κανεις δυναμομετρηση στο 160αρι ?
  2. επιτελους εφτασε η ωρα να γραψω και εγω.. golf tsi 160ps 3d highline grey united ηλιοροφη.. δεν εχω λογια να το περιγραψω ... καλοταξιδα σε ολους!
  3. δηλαδη 7-8 ευδομαδες απο την ευδομαδα παραγωγης? Ωχ παμε για αυγουστο δηλαδη ? αντε να δουμε πωσ θα αντεξω καλοριζικα και καλοταξιδα τα δικα σας παιδια!!
  4. γνωριζει καποιος ποσο περιπου καιρο θελει να ερθει το αυτοκινητο απο την αωδομαδας παραλαβης? και εφοσον ερθει ποσο καιρο περιπου θελει για να εκτελονιστει ?
  5. καλα κανεις και δεν το λιωνεις τωρα για αρχη.. τι εντυπωσεις εχεις απο αυτα τα 2000 χιλομετρα απο το αυτοκινητο ?
  6. σ'ευχαριστω για τις πληροφορίες σου.. δεν εχω ξανα στρωσει αμαξι αλλα πιστευω πως σιγουρα για τα πρωτα 2000 + χιλιομετρα θελει πολυ προσοχη και θελω να πιστευω πως θα τα καταφερω να το ελαφρινω λιγο το δεξι ποδι
  7. ναι αλλα για ποσα χιλιομετρα πρεπει να το στρωσει καποιος ?? ποιος ξερει.. αν γνωριζει καποιος κατι ας μας πει γιατι ειναι λιγο περιεργο το θεμα
  8. Γεια σας είμαι και εγώ νέος στο club, πριν περίπου 2 εβδομάδες παράγγειλα golf 6 highline 160. Η απορία μου είναι το στρώσιμο απΆότι διάβασα σε προηγούμενα posts στην αντιπροσωπία θα μου πουν ότι το αυτοκίνητο είναι στρωμένο, κάποιοι άλλοι θα κάνουν στρώσιμο 1000 με 1500 χιλιόμετρα και ένας γνωστός μου που δουλεύει στην karenta μου είπε να του κάνω στρώσιμο 10.000 χιλιόμετρα.. αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει γιατί είμαι πολύ προβληματισμένος σχετικά με το θέμα αν και είναι νωρίς μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.