Jump to content

kotopoulo

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kotopoulo

  1. ασφαλεια ειναι φιλε το επαθα και εγω και το ειχα 2 μερες στο συνεργειο για να δει ο μαστορας τι γινετε. και παλι καλα που βρηκε το προβλημα με την ασφαλεια γιατι θα το πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να δει τι γινετε με τους εγγεφαλους του αυτοκινητου γιατι δεν εκανε συνδεση με το vagom.
  2. kotopoulo

    my golf

  3. kotopoulo

    DSC01589.JPG

    From the album: my golf

    © © Hellenic VWClub - Members

  4. kotopoulo

    DSC01591.JPG

    From the album: my golf

    © © Hellenic VWClub - Members

  5. kotopoulo

    DSC01586.JPG

    From the album: my golf

    © © Hellenic VWClub - Members

  6. kotopoulo

    DSC01102.JPG

    From the album: my golf

    © © Hellenic VWClub - Members

  7. kotopoulo

    DSC01102.JPG

    From the album: my golf

    © © Hellenic VWClub - Members

  8. ibanez rg 350dx φτινη και πολυ καλη. εγω αυτη εχω και παιζω απο λαικα μεχρι μεταλ. με ενα πεταλι usb για το pc line6 ux2 και σκοτωνει.
  9. εγω με το δικο μου το fsi 1.4 και 225\45\17 πιανω 200 με λιγο ζορι.ειναι δυνατον να πιανει το gti τα ιδια?
  10. ε ναι καμια σχεση το ενα με το αλλο.
  11. το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα πολο του 07 το πηρα με 10χ.χιλ και ηταν 1.2,55 αλογα. μεσα σε 1 μηνα αρχησαν τα προβληματα ανεβαζε θερμοκρασια και πηγενε στο 120 τερμα δεν πηγενε αλλο μου αναβαν τα λαδια καθε φορα που το εβαζα μπροστα και γενικα ηταν ολο προβληματα και το κρατησα 5 μηνες.μετα πηγα και του το εδωσα πισω και μου εδωσε το golf με κατι λεφτα παρα πανω.και απ΄οτι βλεπω παλι τα ιδια σχεδια μου κανει.
  12. εκανε μεγαλες ζημιες το χαλαζι.και εγω μενιδι μαινω αλλα ευτιχως ηταν μικρο το χαλαζι αν και σε μερικα εκανε ζημιες.
  13. παιζει να εχουν και το χειροτερο service εγω παντος εχω ξενερωσει απιστευτα με την vw.η αδερφη μου εχει παρει ενα cold mitsubishi 1.300 και δεν προλαβαινω καν να την δω. αλλα οκ θα μου πεις αλλο το ενα αλλο το αλλο αλλα.....αλλα
  14. λοιπον ακου και τα νεα.ειχα παει σε ενα συνεργειο εξουσιοδοτιμενο στην μεταμορφοση και το περασαν στο προγραμμα και βρηκαν οτι ηταν ο αισθητηρας nox.ειπα απο περιεργια να παω σε ενα δικο μου συνεργειο να δω τι γινεται. το περασε και αυτος στο προγραμμα και μου βρηκε οτι ηταν ο 3 κυλινδρος και ετσι την γλιτωσα με 40 ευρο μονο. το μονο που καταλαβα ειναι οτι τα εξουσιοδοτιμενα ειναι ενταλος για τον ,,,,,,,, θα επρεπε να ντρεπονται ολοι αυτοι οι καραγκιοζιδες που το παιζουν μαστορες σε ολα αυτα τα συνεργεια.δεν ξερουν που πανε τα 4. μου εβγαλαν ενα κουστουμι 340 μονο ο αισθητηρας + οτι αλλο θα εβγαινε μετα.και πηγα στον ανθρωπο και ειχε μονο 40 ευρο η ζιμια.και τωρα το αμαξι πεταει.αυτα ειχα να πω για το ολο θεμα και οτι αν μου ερθει η ευκαιρια να το πουλησω θα το κανω για να παρω ιαπονεζικο.αναθεμα στους απατεωνες τις vw!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. ποσο σου πηγε το μαλι?
  16. μοντελο 05 ειναι το 1.4 fsi και απο χιλιομετρα εχει 100 χιλιαδες περιπου.αλλα για τον nox που αναβει το check ειναι περιπου κανενα 2μηνο.
  17. περασα απο κατι νερα σημερα και παρατηρησα οτι το αμαξι σερνετε και οταν ανεβαινουν οι στροφες πανω απο τις 4χιλ αναβοσβηνει το check εντομεταξι εχει προβλημα και ο knox δλδ ειναι σινεχεια αναμενο το check αλλα οταν περασει τις 4χιλ αναβοσηνει.γιατι να ειναι τοσο ρεταλι το golf μπορει να μου πει κανεις? τα ποιο κουλα σε αυτο το ριμαδι τα εχω δει.πιστευω οτι το μονο που αξιζει απο αυτο το αμαξι ειναι ενα cd του καζατζιδη που εχω μεσα.
  18. το εχω και εγω αυτο το προβλημα.ακουσα οτι υπαρχει περιπτωση να χαλασει ο καταλυτης.και το μονο προβλημα που εχω εγω ειναι οτι 1η και 2η σε χαμιλες στροφες κανει λες και κλωτσαει.και οσους ρωτησα μου ειπαν για 340ευρο.με αυτη την vw πρεπει να κανεις 2 δουλειες για να τα βγαλεις περα.ο πατερας μου αλλαξε 3 αισθητηρες σε ενα nissan x-trail και του πηραν μονο 120 ευρο για ολους.
  19. βαλε ενα σπιτακι πανω στο καπο για γατες αυτα τα βαμβακερα ξερεις. κοιτα αν δεν την τρομαξεις δεν σου το γρατζουναει απλα κατεβενει σαν κυρια
  20. tha kopseis taziera apo mdf ksilo den tha xalaseis tin diki sou. koita tin dikia mou pos einai kai den ligizei katholoy.
  21. file mou egw pira 13cm cadence dieroumena kai evala stis portes kai tweeter sto tamplo panw alla ta paizw me enisxiti kai skotonoun den kathese mesa. opote den xriazete door panel oute oval oute tipota.apla ta paizw me enisxiti gia na ta dinoun ola.
  22. kalhspera egw exw ena polo tou 2007 stin arxi mou anevaze thermokrasia san trelo sinexeia tora otan einai krio kai to vazw mpros mou anavei meta apo 2 lepta h endiksi ladiou. to piga apo edw to piga apo ekei kai akri den evgala.stin teliki ayth thn evdomada tha to doso kai tha parw ena golf.a kai fantastite oti einai molis 1.200 50 alogakia. kai psofimi kai provlhmata.pisteyw oti einai to xirotero aytokinito pou eixa se ola ta themata!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.