Jump to content

ripper30780

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ripper30780

  1. o.k. πολύ φτηνιάρικο το ορίτζιναλ για τα γούστα μου... μάλλον για αγορά μαϊμουδάκι με κόβω....
  2. Ε, κι εγώ αυτό ρώτησα... Απο που θα πάρω το ορίτζιναλ? φέρνει κανείς εδώ Ελλάδα ή μόνο απο εξωτερικό? Το καλώδιο στο σάιτ που postαρα δεν είναι ορίτζιναλ?
  3. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση φίλε αλλά είναι δοκιμασμένα ότι δουλεύουν σωστά αυτά τα καλώδια που μου προτείνεις? Έχω διαβάσει διάφορα για κινέζικα καλώδια που δεν μπαίνουν σε όλες τις λειτουργίες ή κολλάνε, γι'αυτό σε ρωτάω...
  4. παίδες καλησπέρα, αποφάσισα κι εγώ να ψάξω στην αγορά για καλώδιο Vag-Com και βρήκα αυτό απο ελληνικό site Vag-Com VCDS 10.6 έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε? έχω το golf 1.4 Tsi 140ps Gt Sport 12/2007
  5. Πρώτα απ'όλα σ'ευχαριστώ για την βοήθεια. Αυτές οι λάμπες (led) που μου προτείνεις για τα φώτα στις πλαφονιέρες και τα σκιάδια δεν θα έχουν πρόβλημα με το canbus? Δεν γίνεται check σε αυτές όπως στα υπόλοιπα φώτα? (φώτα δαπέδου δεν έχω) Επίσης έχω διαβάσει σε διάφορα threads εδώ ότι εγκαθιστώντας κοινά led στις πλαφονιέρες αντί να σβήνουν όταν πρέπει, έχουν πάντα ένα αμυδρό φώς. Αληθεύει?
  6. Επειδή είμαι σχετικά νέος και δεν το έχω πολυψάξει, μπορεί κάποιος να μου πεί αν τα φώτα στις πλαφονιέρες του golf mk5 είναι λάμπακια w5w? Αυτά κάνουν για να αντικαταστήσω όλα τα λαμπάκια απο τις πλαφονιέρες? Επίσης τα σκιάδια τι τύπο λάμπας έχουν?
  7. Χαιρετω κι εγω το club και ως νεος κατοχος ενος ελαφρως μεταχειρισμενου 12/07 Golf TSi 1.4 140ps Gt Sport θα ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις. Επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω και να τοποθετησω μονος μου απο εξωτερικο το κιτ της MTEC, υπαρχει καποιος με γνωση του θεματος να μου δωσει πληροφοριες για τις ευκολιες και τις δυσκολιες της εγκαταστασης (π.χ. τα ballasts που και με ποιον τροπο στερεωνονται; ) και ισως και καμια photo αν υπαρχει. Ειναι αληθεια οτι πρεπει να βγει ο προφυλακτηρας στο μοντελο μου για την εγκατασταση; (αυτο μου το ειπαν απο ενα μαγαζι, το οποιο λενε εδω στο φορουμ ως τον αντιπροσωπο της MTEC στην Ελλαδα)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.