Jump to content

Car Audio Test

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Car Audio Test

  1. 20 τυχεροί θα κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια απαντώντας σωστά σε 7 μόνο ερωτήσεις!! Καλή επιτυχία.
  2. Μπράβο παίδες, συγχαρητήρια σε εσάς και όλους τους ""αντιπάλους"" για τις χαρές που δώσατε.
  3. Τώρα που καλοκαίριασε άρχισαν οι διαγωνισμοί. Στο Καπανδρίτι έγινε άλλος ένας με διοργανωτή το streetbassclub δείτε τα video
  4. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζει και ο πατέρας μου με το passat, όλα έγιναν μετά από καθαρισμό μπεκ (ίσως ήταν και συμπτωματικό) έκτοτε έχει πάει σε πολλά συνεργεία και ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τη βλάβη. Αν καταφέρει να το φτιάξει θα ενημερώσω.
  5. Νέα δοκιμή από το caraudiotest. Δικάναλος ενισχυτής Audio System X-ION 280.2
  6. Τουλάχιστον πήγαινε σε κατάστημα caraudio να στο ρυθμίσει και να σου το εξηγήσει.
  7. Με ποιά τεκμηρίωση το λες αυτό?
  8. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν ποιοτικά μεγάφωνα, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε όλες τις εταιρίες. Το θέμα είναι τι σου αρέσει!!!!!!!! Το Hertz αναπαράγει α Το Χ αναπαράγει β κλπ, κλπ.
  9. Αν πας σε φοκάλ, όχι το 2ο πάντως. Τα ηχεία με την πηγή έχουν μια σύνδεση μεταξύ τους, ""ιεραρχικά"". Η πηγή ξεκινάει το σήμα ήχου και το ηχείο είναι το θύμα, ο αποδέκτης αυτού. Ότι του πεί η πηγή το κάνει (αν μπορεί). Συνδυασμός και των δυο φέρνουν καλό αποτέλεσμα κι όχι επειδή είναι καλά τα μεγάφωνα της χ εταιρίας και το ότι η πηγή είναι καλή (έχει όνομα) σημαίνει ότι θα αποδίδει τα μέγιστα. Είναι το μόνιμο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι repeat. Το κάθε ηχείο και η κάθε πηγή και ο κάθε ενισχυτής έχουν τον δικό τους χαρακτήρα, ο χαρακτήρας που σου αρμόζει βάσει της φιλοσοφίας του κατασκευαστή σε βοηθάει να επιλέξεις. Η τσιπούρα είναι νόστιμο ψάρι και τα παιδάκια είναι το ίδιο, συνδυάζονται??? Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πήγαινα σε ηχεία πρώτα που θα ανεβάσουν το ποσοστό του ήχου περισσότερο από την αλλαγή πηγής (όπως έγραψε και ο Νίκος). Το τι μεγάφωνα θα επιλέξεις καλό είναι να μάθεις πρώτα τον τρόπο αναπαραγωγής τους κι αν σου αρέσει προχωράς. Αλλιώς θα αγοράζαμε όλοι μια εταιρία μεγαφώνων και μια μάρκα πηγή. Τότε γιατί υπάρχουν κι άλλα μοντέλα αυτοκινήτων κι άλλες ένα σωρό μάρκες?
  10. Πολύ ωραία δουλειά από τα λινκ που έδωσε ο Νίκος. Αυτό είναι το καλό του plug n play. Το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα είναι άγνωστο για όλους μας. Τα προιόντα που επιλέχθηκαν είναι πολύ καλά, αλλά μεταξύ τους υπάρχει "δέσιμο"?? Ο ενισχυτής έχει μια αδιάφορη ηχητική συμπεριφορά, κρύα θα έλεγα, η πηγή έχει μια προβολή στη μεσαία περιοχή, τα πολύ καλά ηχεία σίγουρα θα βελτιώσουν το αποτέλεσμα γιατί είναι και πιο ατμοσφαιρικά. Αν κάποιος ασχοληθεί με το x-over ώστε να εξουδετερώσει την γερμανική φιλοσοφία του ηχείου ώστε να πάψει να έχει τάση σκληρότητας τότε θα έχει κάνει καλό βήμα. Τέλος θα προτιμούσα eq της AudioControl από το lc6i. Φτιάξαμε ένα πολύ καλό golf 5 για διαγωνισμούς quality, δυστυχώς ένας απρόσεκτος οδηγός με τζιπ στην επαρχία του το έκανε άχρηστο, ευτυχώς που ήταν golf και βγήκε ζωντανός ο ιδιοκτήτης, φυσικά δεν πρόλαβε σε ένα μήνα να χαρεί τους 3 BRAX το Ρ99 μαζί με το 3δρομο μπροστά (6,5 RS mid ETON ταμπλό, tweeter RS) κι όλα ενεργά. Είχε βλέψεις και για Πανευρωπαικό, αλλά διαλύθηκαν όλα τα όνειρα του παιδιού στον ήχο.
  11. Τι θέλεις να μετρήσεις? καμπύλη η spl? Φαντάζομαι εννοείς το 2ο, ναι όποτε θέλεις απλώς ενημέρωσέ με.
  12. Νέα δοκιμή από το caraudiotest. Δικάναλος ενισχυτής με κωδικό DLS CA23
  13. Δεν αναφέρει πουθενά για mpeg4, μήπως εννοείς το dvd-t? αυτό είναι mpeg2. Τι έγινε με τη φώτο που λέγαμε (Μόνικα γαρ). Το όνομα προδιαθέτει...
  14. Άλλος ένας διαγωνισμός dB Drag & Bass race διεξήχθη στο Λιμάνι του Λαυρίου με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές!!!
  15. Καλοάκουστο. Καμμιά φώτο της Μόνικα???
  16. Κανένα ακόμα δεν το έχει ενσωματωμένο. Δεν θα χωρούσε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
  17. Μπράβο στη Μόνικα και στο Νίκο που το πρότεινε, είναι καλό ""μηχανάκι"" πολύ οικονομικό και τα κάνει όλα. Ο igo8 είναι πολύ καλός λειτουργικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πιάνει καλά το mpeg4. Υπάρχει φωτογραφία? είναι με μια η με δυο κεραίες?
  18. Υπάρχουν ομοαξονικά δηλαδή με ενσωματωμένο tweeter και διαιρούμενα με ξεχωριστό tw. Στην συγκεκριμένη περίπτωση που ο κατασκευαστής έχει θέση για tw καλό είναι να προβείς σε διαιρούμενο. Ανάλογα το πως σου αρέσει ο ήχος υπάρχουν και τα αντίστοιχα μεγάφωνα μιας και η κάθε μάρκα έχει το δικό της χαρακτήρα ηχητικής φιλοσοφίας.
  19. Αφηρημένος, νόμιζα το είχα γράψει. 6,5" Όταν θέλουμε να προβούμε σε μια αλλαγή είτε ηχείων είτε οτιδήποτε έχει σχέση με τον ήχο καλό είναι να γνωρίζουμε μέχρι που θέλουμε να φτάσουμε. Επώνυμες μάρκες πολλές, σε ποια χρήματα που εμείς θα επιλέξουμε θα βρούμε το κατάλληλο και με value for money. Προτάσεις μπορώ να δώσω αλλά ποτέ μου και σε κανένα φόρουμ δε γράφω: πάρε αυτή τη μάρκα. Το να αναφερθώ σε διαφορές προϊόντων μεταξύ τους πολύ ευχαρίστως ώστε ο ενδιαφερόμενος αγοραστής να βρεθεί πιο καντά στα της αρεσκείας του. Είναι σαν να πω τι αμάξι να πάρεις με τι χρώμα και με ποια γυναίκα να βγαίνεις (δεν αναφέρομαι προσωπικά) . Το κάθε προϊόν έχει το κοινό του, τη φιλοσοφία κατασκευής του ώστε ο χ ενδιαφερόμενος να έχει τη δυνατότητα επιλογής.
  20. Ναι αλλά το κάθε παθητικό sub (δηλαδή χρήζει ενισχυτή) θέλει και τα λίτρα του για να αποδώσει σωστά. Σε γενικές γραμμές το 10" σε κλειστό κουτί θέλει περι τα 20-25 λίτρα, το 12" 28-35.
  21. Συμφωνώ απολύτως, απλά θέλει καλό ψάξιμο με τεκμηριωμένες απόψεις.
  22. Στις εμπρός πόρτες 6,5 ίντσες, με προσθήκη βάσης όπως σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα. Όλα τα vw έχουν γερές πόρτες με αποτέλεσμα να αποδίδουν πολύ καλό ήχο.
  23. Στο νεο τεύχος www.caraudiotest.gr μπορείτε να δείτε την φωτογραφία του περίπτερού σας απο την έκθεση του Motor Show Live 09 και αν πατήσετε επάνω στην φωτογρφία, σας πάει μέσω linc στην ιστοσελίδα σας. Επίσης δοκιμάσαμε το πολύ καλό διαιρούμενο της Kicker, 2 subwoofer της Rockford και Eton, ενισχυτή ESX, επεξεργαστή Helix, τρίδρομο Quart, κόρνα Conchord. Φωτογραφίες απο τους διαγωνισμούς της EMMA Χαλκίδας - DB DRAG Ελληνικού – MotorShowLive 2009 – Club αυτοκινήτων και το πολύ καλό editorial του Δημήτρη Γουναρίδη.
  24. Σαββατο - Κυριακή 19 - 20 Σεπτεμβρίου στις Αλυκές Χαλκίδας στο cafe-club ιππόκαμπος.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.