Jump to content

Alximistis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Alximistis

  • Birthday 06/09/1984

Contact Methods

  • MSN
    narodevr@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Alximistis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Alximistis

    Obdii

    http://www.devtoaster.com/products/rev/ http://www.palmerperformance.com/products/dashcommand/index.php αυτές οι 2 είναι οι εφαρμογές για το iphone και υπάρχουν και σπασμένες αν κάποιος θέλει να του στείλω το αρχείο ( προϋποθέτει jailbroken iphone για τις δωρεάν εφαρμογές )
  2. οι εφαρμογές που υπάρχουν και επικοινωνούν με το kiwi υπάρχουν δωρεάν για κατέβασμα αν έχετε σπασμένο iphone μέσω installous
  3. Alximistis

    Vagcom

    Μπορεί κάποιος με VagCom να μου πει που πρέπει να πάω για να απενεργοποιήσω τον ήχο που χτυπάει για τις ζώνες ? ( Αρχάριος χρήστης καλωδίου )
  4. http://www.plxkiwi.com/kiwiwifi/ και έχετε έτοιμα όλα τα οργανάκια που θέλετε φτηνά και χωρίς πολύ διαδικασία για εγκατάσταση μόλις πάρω αύριο μία ακόμη εφαρμογή και κάνω κάποιες μετρήσεις και ρυθμίσεις θα σας δώσω κι ένα βίντεο αναλυτικό για να το δείτε (προϋποθέτει την ύπαρξη iphone για όσους έχουν είναι πραγματικά μία πολύ καλή λύση)..
  5. Παιδιά πριν από 2 μέρες έκανα την αναβάθμιση που αναφέρεται σε αυτό το post μαζί με το πρώτο μου service για λάδια-φίλτρο και τώρα 2 μέρες μετά έχω αισθητά μειωμένη απόδοση του κινητήρα και διαφορετική διακύμανση στην κατανάλωση καυσίμου στην οθόνη μου ( tsi vi 160 τον αύγουστο κλείνω χρόνο και αυτή την στιγμή έχω 15300km ) μήπως αντιμετώπισε κανείς κάτι παρόμοιο ? συσχετίζω την κατανάλωση γιατί έχει να κάνει με την ένδειξη των ταχυτήτων και το υποτιθέμενο eco driving που μας προσφέρει.. Επίσης μετά από check στην αντιπροσωπεία δεν έβγαλε κανένα σφάλμα θα το ξαναπάω από Δευτέρα όπως μου είπανε και επιστρέφω με νεότερα (ίσως να είναι offtopic το post μου και να έπρεπε να πάει στα προβλήματα αλλά δεν βρήκα μετά από ψάξιμο κάτι σχετικό εκεί)
  6. Γεια σας κι από μενα , Κώστας από Κομοτηνή , πρόσφατος κάτοχος ενός Golf 6 , 1.4 TSI , 160 ps , Highline Edition 5D , με RCD 510 επάνω και Media In.. Τα υπόλοιπα στην συνέχεια και συγχαρητήρια για την δουλεία που γίνεται στο Forum..
  7. Alximistis

    My Golf...!!!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.