Jump to content

Tom srco

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tom srco

  1. Καταλαβα τι λες , απλα εννοω οτι ανεξαρτιτος μοντελου και εκδοσης κινητηρα το σηματακι μπορει να ειναι λαθος απο το εργοστασιο , εχω δει απο στραβοκολημενο σε aydi tt , tdi σε βενζινοκινητο , tsi σε 122 αλογα και ταναποδο, ακομα και με κανενα σημα , χωρις να το εχει ζητισει ο πελατης , και να καθομαστε να τα κολαμε εμεις. Το εχω δει πολλες φορες γιατι πριν 6-7 μηνες δουλευα σε αντ/ποια της Καρεντα Vw.
  2. Εγω θα σουλεγα το αλλο , ποιος σου ειπαι οτι δεν μπορουν να σου βαλουν λαθος σημα???? Το εχω δει ΠΑΡΑπολλες φορες !!!
  3. Οχι δεν πρεπει να ειναι γιατι το ειχε σαν extra στον καταλογο με τα αξεσουαρ, θα μου το ειχαι πει και ο πωλητης!
  4. Καλα χαλαρωσε λιγο ρε φιλε , δεν σε θιξαμε κιολας , προφανως δεν θα βρεικα το αντιστοιχο post, αλλα και παλι δεν ειμαι off topic, γιατι ο τιτλος λεει και "σπορ πακετο" και τα αλκανταρα ειναι στο σπορ πακετο! Και μονο για να μου την "μπεις" βγαινεις και εσυ off topic οποτε εισαι ιδιος και χειροτερος και αναγκαζεις εμενα να ξαναβγω off topic για να σου απαντησω !!! Οσο γιατο "φιλικα" , δεν φαινεται!!!
  5. Ναι αυτην την την εχω δει , και δε μαρεσει το μαυρο κομματι!!!
  6. Για σας παιδια , εγω παριγκειλα μολις πριν μια βδομαδα το scirocco απο την Κarenta οποτε να σας πως τι αλλαγες εχουν γινει : 1 Το τιμονι το καινουργιο το οποιο ειναι το ιδιο με του Golf GTI χωρις βεβαια το σηματακι. 2 Το καντραν οπως το εχεται δει με αλλαγμενους τους δεικτες θερμοκρασιας και βενζινης οπως και και το χρωμα του trip computer , τωρα για το μεγεθος της δεν ξερω 3 και συμαντικοτερο η νεα τοποθετιση της εσωτερικης κρεμαστρας που εχει στην κολωνα καπου τεσπα!!! Για αλλα επιπλεον πραγματα δεν μου ειπαν!!! Και κατι off topic εχει κανενας σας οικονα απο το καφε αλκανταρα εσωρετικο για να το δω καλα? Thaks
  7. Για σας παιδια και εγω ειμαι σε αναμονη του scirocco μου , θα ηθελα να ρωτησω εχει κανενας το εσωτερικο με τα καφε alcantara "cashmere" καθισματα σε φοτο , οτι εωαξα στο google μονο μια βρεικα και δεν φενεται και παλυ καλα!!!
  8. Γεια σου φιλε , 1. Δες τον πολο της μπαταριας εαν ειναι σφιγμενος γιατι εαν δεν ειναι μπορει να το προκαλει αυτο οπως και γενικοτερα εαν καποια στιγμη βγαλεις την μπαταρια/πολους το στερεοφωνικο θα μυδενισει και θα σου ζιταει αυτον τον τετραψυφιο κωδικο. 2. Σε περιπτωσει που το ξαναπαιθεις το στερεοφωνικο ξεκλειδωνει για κανα τεταρτο με εικοσαλεπτο πατωντας και τις δυο ροδελες (την μια που ειναι on/off και την αλλη ψαχνεις σταθμους) ταυτοχρονα για 2 με 3 δευτερολεπτα. αυτη βεβαια ειναι προσορινη λυση. Οσο για τον κωδικο μπορεις οταν πας για σερβις να τους το ζυτησεις να στον βγαλουν , ειναι μια τιποτενια διαδικασια , εχω βγαλει χιλιαδες. ή να παρεις τηλ στην αντ/ποια που το πειρες να δεις μηπως και αυτοι μπορουν ! Φαναταζομαι κοιταξες στο βιβλιο servis στον τομεα με το στερεο φωνικο μηπως ειναι γραμενο καπου εκει αλλιως υπαρχει μια ειδικη καρτουλα στην αρχη του βιβλιου ισως να γραφει στν καρτουλα και εναν ποιον μεγαλο κωδικο 14 ψυφιων που ειναι ακομα πιο βολικο ενα δεν εχεις το τετραψυφιο γιατι δεν χρειαζεται να πας πουθενα με ταμαξι αρκει να δωσεις τον 14ψυφιο και τον αριθμο πλαισιου σου και στον εχουν βγαλει τον 4ψυφιο . Ελπιζω να μην σε μπερδεψα!
  9. Οκ τοτε sorry, αυτο δεν το'ξερα!!
  10. Αμα καποιος παραλαβει καινουργιο αμαξι καλυτερα το επομενο πραγμα που πρεπει να κανει μετα απο την βενζινη ειναι να ελενξει τα ελαστικα , γιατι κατα 90% να βρει γηρω στα 50 με 60 psi μεσα. Τα βαζουν τοσο για : 1 να μην χοροπηδανε στην νταλικα οταν πανε σε αντ/πιες, 2 μεγαλυτερη αποσταση οσο το δυνατον γινεται δλδ απο το πατομα της νταλικας που βεβαια δεν ειναι φλατ. Δεν σιμενei οτι επειδη ειναι καινουργια ειναι ολα ok και ελεγμενα κιολας ¨οχι πως δεν θα'πρεπε" αλλα αμα μια αντ/πια δεινει 5 με 6 αυτ/τα την ημερα, δεν προλαβαινουν για ολα. Το να βαζουν 40 για την ακινησια δεν ισχυει παντως.
  11. Για σας παιδια ειμαι ο Θωμας και δεν ειμαι κατοχος κανενος Vw "ακομα" . Ειμαι απο Χαλκιδα και φιδοδοξω να πουλισω τ'αμαξι που εχω τωρα για να παραγκειλω το scirocco που μου αναλωγει!!!! Δεν βαζω καποιο λινκ που να παραπεμπει στην αγγελια του αυτοκινητου μου γιατι φανταζομαι θα ειναι και εναντια στους κανονισνους σαν νεο μελος . Και ενα τελευταιο πριν περιπου τρεις μηνες εφυγα απο την προηγουμενη μου δουλεια η οποια ηταν στην Αντ/ποια τις Vw Karenta Συγγρου οποτε οσοι απο εδω εχεται Vw απο αυτην την εκθεση και το πειραται απο 8 Οκτ. του 2007 και μετα , εγω σας το ετοιμασα , οποτε ελπιζω να μην εχεται κανενα παραπονο , αλλα ακομα και να εχεται, να η ευκαιρια σας για να μου τα ψαλετε !!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.