Jump to content

kantzios

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kantzios

  1. Εφόσον είχες dsg,πολύ λογικό να σου λείπει!!Φίλε Ανέστη αν η γυναίκα διάλεξε το χρώμα μην το δώσεις γιατί μπορεί να έχεις γκρίνιες μετά(πλάκα κάνω φυσικά)!!Το αυτοκίνητο σου είναι κούκλα μην το αλλάξεις!!
  2. fastrabbit,πανέμορφο το GTI!!καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!ήταν στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* αν δεν κάνω λάθος ε?νομίζω είναι dsg?Αν είναι,αφού είσαι unitronic πρόγραμμα,βάλε και στο dsg unitronic!!
  3. Συγχαρητήρια φίλε μου για τις πολύ καλές επιλογές στα extra,διαμόρφωσαν ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα!Είναι πανέμορφη golfara σου!!Πολλά,καλά,ευχάριστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!!Καλοτάξιδο!!
  4. Fastrabbit έχεις δίκιο αυτό είχα διαβάσει και εγώ.Dynamite,είναι πολύ σωστή η πρόταση σου μίας και για το group vag υπάρχουν σοβαρότατες εταιρείες βελτίωσης.Το gti,δεν θα το έδινα σε καμία περίπτωση σκοτώνοντας το,μπήκε στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* για πλάκα και σε 2 μέρες έφυγε στην τιμή των 27.500(αγορασμένο μαίος 09,31.400(4θύρο με dsg και ηλιοροφή)).Δίνοντας το ήμουν έτοιμος για το scirocco R,όμως το edition 35 μου άρεσε πάρα πολύ σαν σύνολο και με ξαναβάζει σε σκέψεις για golf.Αν κρατούσα το gti 1 χρόνο ακόμα μπορεί να έχανα περισσότερα από όσα χρειάζεται να βάλω τώρα για να αγοράσω ξανά καινούργιο και αν ήταν k04 μετατροπή αμφιβάλλω αν θα ήταν τόσο εύκολα μεταπωλείσημο. Φιλικά!
  5. Καλημέρα σας αγαπητοί συμforumites!Μετά από σχεδόν 2 χρόνια ευχάριστης και απρόβληματιστης συμβίωσης αποχωρίστηκα το mk6 gti μου!Είμαι ανάμεσα στο edition 35 και στο scirocco R,ουσιαστικά θεωρώ εφάμιλλα τα 2 αυτοκίνητα αλλά λόγω πρακτικότητας κλίνω προς το edition.Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις προς τα μέλη του club: 1.To edition 35 είναι Κ04? 2.Αναμένεται σύντομα θεωρείται golf 7? 3.Έχω την εντύπωση(από τις φώτο) ότι θα έχει λίγο μικρότερα φρένα? από R ή S3(ουσιαστικά νομίζω ότι είναι του gti) Υ.Γ. Μέσα στο forum ίσως βρω τις απαντήσεις απλά λόγω έλλειψης χρόνου ανοίγω ένα νέο topic. Ευχαριστώ πολύ.
  6. Με τόση δύναμη λογικό,αν και άλλα αυτοκίνητα,νομίζω θα την άκουγαν στον δίσκο πολύ νωρίτερα από ότι το golf!!Χρήσταρα,κάλα νούμερα τώρα και τα λέμε με το καλό φίλε μου κάτω!
  7. Σε πολύ καλά στάδια η κατανάλωση σου!Χρηστάρα,το όλο απότελεσμα του αυτοκινήτου σου μου αρέσει πολύ,εβγάλες δύναμη στο δρόμο με το σώστο στήσιμο,πράγματα και e-tuners.Το διάβασα εδώ το είδα και στον δρόμο όταν πήγαμε βόλτα.Να το χαίρεσαι,φίλε μου!!!
  8. mkonitsioti καλορίζικο και από μένα φίλε είμαι σίγουρος πως θα το λατρέψεις!!!through,κυκλοφορεί εδώ στο Αγρίνιο μαύρο...αλλά τι να λέμε το αυτοκίνητο είναι κουκλί σε όλα τα χρώματα!!!moysate εύχομαι στο δικό σου τον γρήγορο ερχομό του!!!η παρέα των νέων GTI μεγαλώνει!!!
  9. φίλε κουκλί και το δικό σου!!καλορίζικο,καλοτάξιδο και από εμένα!!φίλε poen σου εύχομαι και εγώ να πάρεις gti!!
  10. ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας!!το στρώνω με γενικά ήρεμη οδήγηση μέχρι 4000 στροφές δηλαδή και αραιά και που το ανοίγω και σε υψηλές στροφές!!όσο για τι μου άρεσε πολλά...το dsg,το ροπάτο μοτέρ,η ποιότητα κύλισης,η φοβερή αίσθηση τιμονίου(όπως και στο 5αρι βέβαια) και γενίκα ολο το σύνολο!!φίλε mousate πραγματικά δεν υπάρχει το παραμικρό στο αυτοκίνητο που να με χαλάει έστω και λίγο!!!έχω ανεβάσει φώτο στο προφίλ μου παιδιά...από το gti και από αυτοκίνητα φίλων μου!!
  11. kantzios

    tt s-tronic.jpg

    From the album: my gti and friends cars

    © © Hellenic VWClub - Members

  12. kantzios

    tiguan tsi.jpg

    From the album: my gti and friends cars

    © © Hellenic VWClub - Members

  13. γειά και από μένα στην παρέα vw!!όσο για το ποιό gti είναι πιο ωραίο,όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι καθαρά υποκειμενικό....αντικειμενίκα όμως είναι και τα 2 κουκλιά και πόλυ ολοκληρώμενα αυτοκίνητα!!τι να πεις για το 5αρι??οτι ξεπεράστηκε όχι δα...ξάδερφος μου έχει το edition 30 dsg κάτι πάνω από 360ps και φύσαει!!όμως και το 6αρι είναι νέο,είναι όμορφο και έχει όλα τα καλά του 5 με λίγο καλύτερη ποιότητα θεωρώ!!προσωπικά έχω το 6αρι το gti σχεδόν 1 μήνα!!το βλέπω και δεν το χορταίνω,είναι κούκλα!!!κάθε μέρα μου αρέσει και περισσότερο!!!είμαι χιλιόευχαριστήμενος σε όλα!!!πραγματικά φοβερό!!!!!το αυτοκίνητο είναι 4θυρο λεύκο με dsg,ηλιοροφή,οθόνη αφης και ηχοσύστημα!!περιμένω νέους κατόχους για γνώμες!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.