Jump to content

NaiKoS

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About NaiKoS

  • Birthday 09/15/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4
  • Car's nickname
    Γκολφ

NaiKoS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα μάγκες! Το ξέθαψα για να μην ανοίγω καινούριο.Λοιπόν..Τις 18αρες θα τις βγάλω δεν τίθεται θέμα. Θέλω να μειώσω την κατανάλωση, αλλα το πιο σημαντικό να δώσω λίγο νεύρο στο αμάξι μου.Οπότε λέω πάμε για μαμά καταστάσεις..16αρα ζαντούλα με 205/55/16..Πάω στον λαστιχά μου να τα συζητήσουμε και μου λέει οτι αν το κάνω έτσι θα ειμαι στην ίδια διάμετρο με τώρα (225/40/18) και πρότεινε να βάλω 17αρα με 215/45/17 που θα έχει λέει μικρότερη διάμετρο άρα περισσότερο νεύρο απότι με τις εργοστασιακές διαστάσεις..+ ότι αν παω απο 18 σε 16 θα το σιχαθώ στο μάτι ενω απο 18 σε 17 θα μου έρθει πιο light..Να υπενθυμίσω οτι το αμάξι είναι 1,6 105 μουλάρια..Ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο λαστιχάς? Έχετε να μου προτείνετε κάτι αλλο? Οποιαδήποτε άποψη δεκτή..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  2. Σημερα πηγα και αλλαξα το μπαλακι του αριστερου τροχου..Η ροδα επαιζε πολυ και με το που το αντικατεστησε ολα οκ..Η κρεμαριερα ειναι ενταξει μου ειπε..Ειδωμεν.
  3. Έχω το ιδιο αυτοκινητο και μου κανει ακριβως το ιδιο τακ τακ..Τελικά τι ήταν? Μην ακούω 1000¤ γιατί ερεθίζομαι..
  4. NaiKoS

    Aa

    καλησπερα παιδες..εχω mkiv 1,6 16v μεταχειρισμενο το πηρα και ο τυπος που το ειχε του ειχε βαλει φιλτροχοανη..του ζητησα το μαμα φιλτροκουτι αλλα δεν το ειχε ειπε.οπου κι αν παω ειτε ειναι λαστιχας ειτε φρενας ειτε συνεργειο ολοι με κραζουν για τη φιλτροχοανη λεγοντας μου οτι ρουφαει παραπανισιο αερα και εχω φτωχο μιγμα με αποτελεσμα και να καιω περισσοτερο και να πηγαινω λιγοτερο..αναρτησα μια αγγελια στο φορουμ ομως δεν υπαρχει καποιος που να εχει φιλτροκουτι για το αμαξι μου..σκεφτομαι να παω μια βολτα απο φραντζη γιατι στο τμημα των ανταλλακτικων της αντιπροσωπειας φοβαμαι τι τιμη θα ακουσω..θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.αν θα δω διαφορα, αν θα πρεπει να προσεξω κατι κατα την αγορα (φανταζομαι δεν θα παρω μονο ενα φιλτροκουτι αλλα και καποιο κολαρο για να μπει επανω? συγνωμη μαγκες ειμαι ασχετος) καθως και τιμη και τι παιζει μετα με το φιλτρο μεσα στο φιλτροκουτι..εχω ακουσει για μεταλλικο φιλτρο που απλα το βγαζεις και το πλενεις και ειναι πολυ καλυτερο απο το χαρτινο που εχει μαμα..επισης για φιλτρο ελευθερας ροης νομιζω της K&N..τι ειναι καλυτερο? δεν με απασχολει ο ηχος μονο να πηγαινει οσο καλυτερα γινεται το αμαξι μου..Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων..
  5. Μάγκες κι εγώ MKIV 1,6 έχω με 18αρες και το αυτοκίνητο δεν πάει βήμα όχι ότι είναι και κανα τρελό γκάζι αλλά επειδή έχω οδηγήσει και με 16αρες άλλο golf έχει κόψει αρκετά από επιτάχυνση..Σήμερα πήγα σε έναν λαστιχά ο οποίος μου είπε πως θα ήταν καλό να τις αλλάξω όταν θα φθαρούν τα λάστιχά μου και να πάω σε 17" με 225/45..Σαν επιχείρημα όμως μου είπε ότι με τέτοια διάσταση θα καταφέρνω να ζεστάνω τα λάστιχα ώστε να λειτουργούν σωστά, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με την τωρινή μου διάσταση και αυτό που ουσιαστικά με κρατάει στις στροφές είναι πως ο συνδυασμός ζάντας-ελαστικού είναι πολύ μεγάλος για να γλιστρήσει και να χάσω την πρόσφυση..Επιπλέον υποστηρίζει οτι θα στρίβει πολύ καλύτερα και θα ειμαι πολυ πιο ευχαριστημένος..Πραγματικά με έβαλε σε σκέψεις..Εσείς τι γνώμη έχετε? Τελικά εσυ φίλε Τάσο τι έκανες?
  6. Παίδες καλημερα.Έχω ενα Golf IV 1,6 16V εδώ και εναμιση χρονο μεταχειρισμένο.Το αυτοκίνητο φοράει galfer τετραπιστονα με χαρακτούς δίσκους.Πριν λίγες μέρες παρατήρησα πως ενώ, ψιλοπατημένος σε ανηφορικό δρόμο, του τράβηξα μια τιμονιά, το λαμπάκι του χειρόφρενου αναβόσβησε στιγμιαία.Δεν δίνω σημασία και συνεχίζω ακάθεκτος.2 μέρες μετά στον ιδιο ακριβώς δρόμο πάτησα λίγο την πρώτη με ελαφρύ στρίψιμο και μου ξανάπαιξε το λαμπάκι.Ωσπου χτες το βραδυ το βάζω μπροστά και βλέπω το λούνα παρκ.Το λαμπάκι του ABS μόνιμα αναμένο και αυτό του χειροφρενου να αναβοσβήνει.Σήμερα όλα οκ.Είναι υγρά φρένων? Είναι τακάκια που θέλουν άλλαγμα και όχι υγρά? Ή μήπως και τα 2? Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε καμια ιδέα ποσο θα κοστίσει η ιστορία? Να πάω κατευθείαν σε συνεργείο να ρωτήσω ή να κοιτάξω να βρώ τακάκια μονος μου και να πάω μονο για εγκατάσταση? Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος και δεν μου τρέχουν κι απ'τα μπατζάκια..Ξέρετε κάποιο συνεργείο ή μαγαζί για καλη και οικονομικη δουλειά?
  7. Καλησπερα παιδες..Εχω ενα golf iv 1.6 16v..Το πηρα προσφατα μεταχειρισμενο και το μονο που χρειαζοταν το αυτοκινητο ηταν λαστιχα..Ειπα να περιμενω να περασει το καλοκαιρι και εφτασε επιτελους η στιγμη..Το θεμα ειναι οτι φοραω 18αρες με 225/40/18 και θα πρεπει να τα σκασω χοντρα..Θα ηθελα να μου πειτε οσοι γνωριζετε απο δικη σας εμπειρια ή φιλων τι θα προτιμουσατε απο τα εξης: MICHELIN PILOT SPORT 2, CONTINENTAL SP3 και PIRELLI P ZERO ROSSO..Ο λογος που περιοριζομαι σε αυτα τα 3 ειναι επειδη εχω καποιον γνωστο που μου κανει αρκετα καλη τιμη στα συγκεκριμενα..Τωρα θα μου πειτε ολα καλα ειναι και παιζει ρολο η οδηγηση..Το golfaki μου με αυτες τις ζαντες ειδικα δεν παει βημα ουτε κι εγω εχω ιδιαιτερα βαρυ ποδι..Ουτε χειροφρενιδια ουτε σπινιαρισματα..Θελω οσο το δυνατον καλυτερο κρατημα (κυριως στο στεγνο διοτι στο βρεγμενο παω παντα σαν κυρια) και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης οπως ολοι αλλωστε..Μεσα στη βδομαδα πρεπει να εχω αποφασισει και να προχωρησω στην αγορα τους...Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..
  8. NaiKoS

    Filtro

    Παιδια καλησπερα..Αγορασα μεταχειρισμενο ενα golf mk4 1.6 16v και το εχω ερωτευτει..Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και φοραει 18αρες και δεν παει βημα..Στο θεμα μας ομως..Ο τυπος που το ειχε του εχει τοποθετησει μια φιλτροχοανη Simota και δεν ξερω για αποδοση παντως απο ηχο σκιζει..Σε καθε γκαζια κανει σαν να φτερνιζεται..Αλλα ενας φιλος που ασχολειται με βελτιωσεις μου ειπε καλυτερα να την ξηλωσω γιατι καιει παραπανω βενζινη χωρις ουσιαστικα να μου προσφερει κατι στην αποδοση ισα ισα παιζει να μου κοβει κιολας..Ειμαι αρκετα ανησυχος και θα ηθελα να την αντικαταστησω..Μηπως εχει κανεις να μου προτεινει κατι για το αμαξι μου ειτε σε χοανη ειτε βαρελακι ειτε ελευθερας? Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη? Ενδιαφερομαι και για αποδοση και για ηχο..Αυτη η simota δεν μου γεμιζει το ματι..Ο κωδικος του κινητηρα ειναι AZD αν παιζει καποιο ρολο..Ειμαι και ασχετος..Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..
  9. Γεια σας παιδες ειμαι ο Νικος και εδω και ενα μηνα ειμαι ο ευτυχισμενος κατοχος ενος golf IV 1.6 16V..Καλως σας βρισκω και σας ευχαριστω ολους για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες που δημοσιευετε στο forum..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.