Jump to content

DEMON4141

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DEMON4141

  1. DEMON4141

    VWs general nick1

    VW1
  2. Επειδή δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει το τακάκι για να ανάψει η ένδειξη τα κοιτάω που και που για να μην μείνω καμιά μέρα με τα σίδερα και μόνο. Ακόμα δεν έχω ένδειξη για αλλαγή απλά τα κοιτάω για να μην έχω άλλα τραβήγματα μετά.
  3. Μήπως θα έπρεπε αφού από μαμά φοράει 185/55 ανεβαίνοντας ένα νούμερο σε 195 να πάει και προφίλ 45? Νομίζω οτι πάιζει διαφορά από 50 ---> 45! Αν κάνω λάθος διορθώστε.
  4. εγώ έχω δει και κάτι άλλα KOLBEN (τώρα μούφες ειναι?) και τα κλασσικά ARAL. Βέβαια υπάρχει και η πουστιά που έτυχε σε ένα γνωστό μου στην SKODA να βάζουν απλά τις ετικέτες από άλλα λάδια και το μπουκάλι με το λάδι να είναι μια μούφα και μισή. Προσέξτε το αυτό.
  5. Αυτή την στιγμή το αμάξι λέει κάτι παραπάνω από 16000 χλμ και πάω τρέχοντας για αλλαγή στα τακάκια γιατί σε λίγο θα φρενάρω μόνο με τα σίδερα
  6. Ωραίο το 9Ν3 και μετά από το χεράκι της ABT ακόμη καλύτερο αλλα πολύ Golfίζει η μούρη. Με χαλάει λίγο....
  7. Και γώ τα ψάχνω πολύ καιρό είχα ρωτήσει και για την FK και μου είπαν οτι πιθανότατα να βγάλει αργότερα LED σαν το 6Ν2 και 306cc.
  8. ΘΕΟΣ....ΣΩΣΤΟΣ!!!! Πολύ καλό και βοηθάει πάρα πολύ!
  9. Είναι αρκετά ακριβά για κωλοφάναρα. Να ρωτήσω κάτι είναι μόνο αυτά που βλέπουμε ή βγαίνουν με carbon look ή με μαύρο μέσα?
  10. Συμφωνώ απόλυτα για το θέμα PIONEER. CLARION και ALPINE είναι και αυτές από τις κορυφαίες που κυκλοφορούν.
  11. Τα αμάξια παλιότερα ίσως ακόμα και τώρα τα φέρνανε γυμνά απέξω και βάζανε όλα τα καλούδια εδώ όπως και το A/C. Μια αντίστοιχη περίπτωση μου συνέβη με το Beetle το οποίο το A/Cτοποθετήθηκε στην Ελλάδα. Δεν ενημερωθήκαμε για κάτι τέτοιο και μετά από ψάξιμο το βρήκα μέσω εγκεφάλου. Στο συγκεκριμένο δεν είχε συνδεθεί καν το καλώδιο με τον εγκέφαλο και το έβλεπε σαν ξένο σώμα. Το ίδιο και με τους θερμαινόμενους καθρέφτες. Δεν υπήρχε καν ο εγκέφαλος για να υποστηρίζεται η λειτουργία αλλά το αμάξι τους είχε σαν έξτρα. Οπως και άλλα πολλά περίεργα. Ο συγκεκριμένος εγκέφαλος που ρωτήσαμε είναι πανάκριβος. Οσο για το Polo (9Ν) εγώ έχω το Climatic και δεν τραβάει καθόλου όταν είναι σε λειτουργία το A/C.
  12. PLEASE αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος γιατί κάτι δεν κάνω καλά με τις φωτογραφίες στο signature πως θα τις ανεβάσω τις ριμάδες από το σκληρό μου?
  13. Δεν είμαι ειδικός στον χώρο των ηχοσυστημάτων οι SONY είναι κάποιοι φτηνοί και σχετικά αξιόπιστοι ενισχυτές απλά δεν βγάζουν τα RMS που θα έβγαζαν κάποιοι άλλοι τετρακάναλοι. Εγώ έχω στο πρόγραμμα να ρίξω ένα τετρακάναλο EM PHAZER πάνω αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 4x85 RMS με τσιμπημένη τιμή βέβαια πάνω απο 450€ αλλά διαφορά στην ποιότητα του ήχου. Απλά οι ενισχυτές και γενικά τα ηχοσυστήματα είναι αντικειμενικά ο καθενας τι θέλει να φτιάξει. (τα γιούρια παίζουν μεγάλο ρόλο). Διορθώστε με αν τα παραλέω ή κάνω λάθος κάπου
  14. Το δικο μου το 9Ν 16ν 100 παρουσίασε το πρόβλημακατα την διάρκεια του στρωσίματος (πολύ νορμάλ στρώσιμο) απο τότε κάθε λίγο και λιγάκι ήθελε προσθήκη λαδιού. Το μοτέρ μου κρίθηκε ελαττωματικό και την δευτέρα το βάζω μέσα για αλλαγή. Από 0-30 το άλλαξα σε 0-40 (μου είπαν οτι θα στρώσει αλλά τιποτα). Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και μεμονομένη περίπτωση αλλά από οτι είδα και άλλα αυτοκίνητα είχαν το ίδιο πρόβλημα. Εύχομαι να μην έχει κάτι αντίστοιχο το αμάξι!
  15. με χαμήλωμα και 15' ζάντες (μαμα 14') δεν νομίζω να έχει αισθητή διαφορά στην ταχύτητα. Δεν χαλάει το βήμα με ένα νουμερο πάνω.
  16. Πραγματικά πως μπορεί να έγινε αυτό θέλει τρελή μοντίφα για να μπεί. Εδώ απο golf II σε golf II διαφέρουν τα καντράν και δεν ταιριάζουν και κοτσάρισε μεταγενέστερου μοντέλου!!!! Περιμένουμε photos!
  17. Αυτοί είναι οι κωδικοί του κάθε αμαξιού που τους δίνει η vw. Νομίζω το δικό σου είναι το 6Ν αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος. Οσο για τα BILSTEIN γενικά είναι αρκετά σκληρα αμορτισερ ομολογουμένως. Αν δεν θες το αμάξι στημένο και θες κάτι συμβατικό καλό θα είναι να τα αποφύγεις όχι οτι δεν είναι καλά.
  18. Με 100αρι μαμά τελείως 210 σε ψιλοκατηφόρα ! κανονικα γύρω στα 190-200 χλμ παίζει!!!!
  19. Η πολιτική της Lummar είναι να μην βάζει φιμέ στο μπροστινό το τζάμι. έχω ρωτήσει και εγώ και ένα φιλαράκι και τα ίδια μας είπαν. ¶λλες εταιρίες που ακούω τοποθετούν μπροστά.
  20. Λοιπόν σήμερα πήγα στο συνεργείο για να δώ τελικά τι θα γίνει με τον κινητήρα και τα λάδια. Ήρθε ο μηχανικός κοίταξε την στάθμη το λαδιών είδε οτι ήταν στο μισό του δείκτη με ρωτάει αν έχω δει τίποτα διαρροές από κάτω από το αυτοκίνητο αν το πατάω όταν είναι κρύος ο κινητηρας , του εξήγησα πώς έχει το θέμα και μου λέει για αλλαγή κινητήρα πρέπει το αμάξι να καίει περισσότερο από 1 λίτρο στα 1000 χλμ και κάτι άλλες δικαιολογίες(πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου έλεγε γιατί ήμουν σε μεγάλη ένταση όσο πέρναγε η ώρα). Αποτέλεσμα όλης της διάγνωσης να μου κάνουν επισκευή στον κινητήρα . Του έιπα δεν παίζει κάτι τέτοιο δεν το δέχομαι με τίποτα γιατί είναι αμάξι 4 μηνών και δεν επιτρέπεται να γίνονται αυτά!!! Απαίτησα την αλλαγή του κινητήρα και μετά από αρκετό μπλα μπλα τελικά έστειλαν στα κεντρικά τα νούμερά μου και περιμένω μια απάντηση από Δευτέρα. Ελπίζω μετά από τόσο πρήξιμο να κάνω κάτι αλλίως θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!!! Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου οτι απορίες υπάρχουν και μπορώ να λύσω απλά PM me. (Sorry για το μεγάλο post απλά ήθελα και νομίζω οτι επρεπε να τα πώ γιατί μας κοροιδεύουν!)
  21. Το λάδι που έβαλαν μέσα μετά την αλλαγή λαδιών επειδή είχα πάει πολλές φορές και τους είχα πρήξει τα @@ ήταν 0-40 και μου είχαν πει οτι θα λυθεί το πρόβλημα αλλά που τα ίδια παραμένει!!!
  22. Εγω σήμερα κοίταξα τα λάδια και απελπίστηκα.Μετά από 1400 χλμ μετά από την αλλαγή λαδιών η στάθμη του λαδιού έιναι ακριβώς στο μισό. Την Πέμπτη θα πάω να δω τι παίζει μπας και βρούμε καμία λύση σε αυτό γιατί δεν πάει άλλο. (6η φορά στο συνεργείο για λάδια δηλαδή που θα φτάσουμε σε 1-2 χρονια καθε βδομαδα!!!)
  23. Οι 16' μπορεί να είναι και για κανένα πολάκι 9Ν που δεν κυκλοφορεί στην ελλάδα πολύ πιο δυνατό από τα 100 16ν και απλά να τις έχουν φέρει μόνο και μόνο για να λένε οτι έχουν αξεσουάρ και να κονομήσουν τίποτα. Οσο για τα αξεσου'αρ που υπάρχουν και δεν ξέρουμε το ξέρω είναι απειρα....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.