Jump to content

MEX

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About MEX

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

MEX's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Διάβασε το Post που εχω κάνει στα προβλήαμτα του scirocco με θέμα Εντονος Θόρυβος
  2. Σέυχαριστώ για την άμεση απάντηση σου...Και εγω κάτι τέτοιο υποψιάζομαι! Εννοείται ότι μου το καλύπτει η εγγύηση!! Το δίσκο και πλατώ που μου άλλαξαν δεν πλήρωσα τίποτα. Περιμένω την απάντηση της αντιπροσωπείας (Μανδύλας Θεσσαλόνίκη) την Τρίτη για το τί μπορεί να έχει και μέτα θα το πάω στην άλλη αντιπροσωπεία τηνΕΤΕΑ (Θεσσαλονίκη) για να το δουν και αυτοί.
  3. Καλησπέρα σε όλους σας.. Πήρα την απόφαση να γράψω στο forum μήπως και κάποιος απο εσάς μπορεί να βοηθήσει γιατί απο την αντιπροσωπεία δεν βλέπω να γίνεται τίποτα!!! Λοιπόν θα ξεκινήσω την ιστορία από την αρχή... Το scirocco PS122 το αγόρασα στις 24-03-2009 . Στις πρώτες 10 μέρες παρατήρησα ότι κάνει έναν περίεργο θόρυβο όταν έβαζα μπρος αλλά όλοι με καθησύχαζαν ότι ήταν φυσιολογικός . Ένα απόγευμα φεύγοντας από την δουλειά, έβαλα μπρος και με το που έπεσαν οι στροφές στις 900 έκανε έναν πολύ έντονο και περίεργο θόρυβο..... Για να καταλάβεται πως ακρίβώς ήταν ο θόρυβος έκανε σαν την καφετιέρα που την ανάβεις για πρώτη φορα το πρωι...."κρανγκ κρουνγκ"! Μόλις πάτησα τον συμπλέκτη ο θόρυβος σταμάτησε! Το παρακολούθησα για κάποιες μέρες και διαπίστωσα ότι το έκανε όταν ήταν κρυο το μοτερ, όχι πάντα βέβαια, και μόλις πατούσα τον συμπλέκτη σταματούσε. Το πήγα λοιπόν στην αντιπροσωπεία αλλά το αμάξι ήταν ζεστο και εκείνη την ώρα δεν τον έκανε τον θόρυβο επομένως με έστειλαν σπίτι λέγοντας μου οτι δεν είναι τίποτα . Κάποια στιγμή αυτο συνεχίστηκε και ξαναπήγα στην αντοπροσωπεία. Τους το άφησα όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα το πρωί πήγα ώστε να το δοκιμάσουν μπροστά μου. Τον έκανε λοιπόν τον θόρυβο αλλά κανένας δεν ήξερε τί μπορεί να είναι...με ξανα έστειλαν σπίτι λέγοντας μου ότι θα ενημερώσουν την αντιπροσωπεία και μετά θα μου πούνε τί θα γίνει..Και έτσι έγινε! Την Δευτέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα απο την αντιπρωπεία που μου έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξουν δίσκο και πλατώ. Το πήγα λοιπόν χθες το πρωί, υποτίθεται ότι τα άλλαξανε, το απόγευμα το παρέλαβα και για κακή μου τύχη ο θόρυβος όχι μόνο συνεχίζεται αλλά είναι πιο έντονος και πλέον τον κάνει και όταν είναι ζεστο και εν κινήσει!!!Το ξαναπήγα λοιπόν σήμερα το πρωι και ο υπεύθυνος του service με πολύ θράσσος μου είπε να το ξαναπαώ την Δευτέρα για να μου το φτιάξουν ενώ στην ουσία ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τί έχει! Απλά υποθέτουν...Τελικά αποφασίσαμε να αφήσω το αμάξι στην αντιπροσώπεία μέχρι την Τρίτη ώστε να το ελέξουν ξανα και όταν θα είναι κρυο και ζεστό ώστε να ξανα ακούσουν τον θόρυβο και έστω να κάνουν μια πιο σωστή διάγνωση...Βέβαια εγω δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάιτ από αυτά...απλά θα μιλήσουν ξανα με τα κεντρικά ότι συνεχίζει ο θόρυβος και απλά θα εκτελέσουν τις εντολές τους... Συγνώμη έαν έγινα κουραστική... Εαν κάποιος από εσας έιχε ή γνωρίζει και κάτι ανάλογο ας μου απαντήσει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.