Jump to content

drkon30

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About drkon30

Other Info

  • Car Type
    Passat

drkon30's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. σε ποια πόλη είσαι? αντιπροσωπεια VW?
  2. Σάκη τελικά τι απόκαμες? Έχω και γω το ίδιο αμάξι και το σκέφτομαι... Ο Λατσης μου είχε πει την άνοιξη ότι δεν υπήρχε αξιόππιστο σύστημα μέχρι τότε. Η μετατροπή σε ΤDI είναι εφικτή? κοστίζει?
  3. ΠΡΟ ημερών είχα μια μικροσύγκρουση. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν οι γρυλιες τησ μάσκας και οι βάσεις από το δεξί φανάρι. από την αντιπροσωπεία μου πρότειναν αλλαγή φαναριού με 280 ευρώ. στο ebay και σε ελληνικά site βρήκα μεταχειρισμενο φαναρι με 80 ευρώ.τελικά ανακάλυψα και το μοιράζομαι μαζί σας ότι πωλείται κιτ διόρθωσης φαναριού (μόνο βάσεις) με 43 ευρώ. αυτά για τη μασωνεία των αντιπροσωπειών.
  4. Ναι φίλε Κουμπάρε μιλάω για τα sport Contact 2. Αυτά κατάφερα να τα λιώσω στο δρόμο για Καρπενήσι με καλές καιρικές συνθήκες αλλά τρέχοντας αρκετά και φρενάροντας συχνά πυκνά. πέρνοντας γνώμες από διάφορους ειδικούς κάποιος σήμερα μου είπε πως αυτό συμβαίνει γιατί φοράω λάστιχα 205/55/16 (ΜΑΜΑ διάσταση από την αρχή) και κανονικά θα έπρεπε να φοράω 215. Η αντιπροσωπεία της περιοχής που είναι λίγο...να μην πω καλύτερα...απάντησε πως αφού αυτά φοράς από την αρχή ...αυτά πρεπει να έχεις...λυπάμαι που δεν είμαι ειδικός και νιώθω κάπως dummie κατι τέτοιες ώρες....τα Dunlop φαίνονται δελεαστική λύση...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  5. Νομίζω ότι χρειάζομαι σκληρότερα λάστιχα!!!
  6. Καλησπέρα και χρόνια Πολλά, είμαι νέος στο φορουμ...επανέρχομαι σε ένα πολυσυζητημένο θέμα. Έχω το PASSAT 1.6 FSI 2007με λάστιχα GOODYEAR 205/55R/16/ 91H EFFICIENTGRIP. ΤΑ ΜΑΜΑ λάστιχα ήταν τα EXCELLENCE της ίδιας εταιρίας. Γενικά οι εντυπώσεις είναι καλές. Λιώνω τα λάστιχα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Κινούμαι πολύ στο δρόμο Λαμία - Πάτρα. Κάποια στιγμή δοκίμασα τα Continental Sport Contact. Φοβερό λάστιχο αλλά τα έλιωσα σε 4 μήνες. Ψάχνω να δω αν έχω κάποια καλύτερη επιλογή από GOODYEAR. Να μην είναι μαλακό για να αντέχει, να μη σληραίνει με τον καιρό, και να έχει καλή απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο. για τα BRIDGESTONE τι γνώμη έχετε?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.