Jump to content

DJ_XLR8

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About DJ_XLR8

  • Birthday 03/18/1982

Contact Methods

  • MSN
    djxlr8@freemail.gr
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    DJing, house music & IT.

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

DJ_XLR8's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Έχω μιλήσει με τεχνικούς στο service, έχω μιλήσει με ένα παιδί που δουλεύει στην επίσημη αντιπροσωπεία στη Πάτρα ο οποίος είναι κι εδώ μέλος (σ' αυτόν πάω το αυτοκίνητο πλέον για οτιδήποτε) και συμφωνούν με αυτά που λες. Δηλαδή ότι τα πολάκια τα κατοστάρια είναι απ' τα πιο αξιόπιστα Polo 9Ν και ειδικά στο θέμα του λαδιού! Προσωπικά από θέμα στρωσίματος του αυτοκινήτου που λες το αποκλείω γιατί κάτι τέτοια τα προσέχω πολύ! Ωστόσο επειδή ήδη σκέφτομαι για νέο αμάξι, πιστεύω πως η VW αν και είναι η μεγάλη μου αγάπη δε θα τη προτιμήσω (ούτε άλλη εταιρία του Group). Ναι μεν σα group βγάζει τα πιο στιβαρά και καλοδεμένα αυτοκίνητα αλλά κάτι τέτοια προβλήματα μου τη δίνουν ρε γμτ!! Έχω και Γιαπωνέζο (Suzuki Swift) στην οικογένεια αυτοκινήτων και το μικρό δεν έχει παρουσιάσει τπτ εδώ και 2μισι χρόνια!! Βέβαια χάνει πολύ στο εσωτερικό και συναρμολόγηση. Ωστόσο από κινητήρες δεν έχουν ακουστεί προβλήματα! Θέλω το επόμενο αμάξι μου να έχει εσωτερικό Volkswagen, εξωτερικό Audi και μηχανή Γιαπωνέζου... Γίνεται;; Δε γίνεται!
  2. Αυτό το θέμα με τα λάδια το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στο πολάκι μου (9Ν) όταν συμπλήρωσε 30.000 km. Μέχρι τα 70.000 km ήμουν συνέχεια μ' ένα μπουκάλι λάδι στο πίσω μέρος γιατί θα άναβε το λαμπάκι του λαδιού έχοντας συμπληρώσει 2.500 - 3.000 km απ' τη τελευταία αλλαγή. Έβαζα Divinol 15-40 (αυτό έβαζαν στο συνεργείο και σε αυτό παραμείναμε αφού δοκιμάσαμε και το 10-40) και τελικά έγινε όπως μου είπε ο μάστορας, "Θα σταματήσει να τσιμπάει λάδι". Σήμερα έχω φτάσει αισίως τα 125.000 km και αλλάζω κανονικά λάδι στα 7.500km χωρίς να συμπληρώνω. Τσιμπάει βέβαια αλλά δεν είναι ανάγκη να συμπληρώσω.
  3. Χμ.. διάβασα τα post και με το που είδα το σασμάν και τα χρήματα που σου ζήτησαν φρίκαρα... Έχω το Polo 1.4 16v 9Ν και χτες το πήγα γιατί υποψιάστηκα το σασμάν απ' τον ήχο που έκανε... Θα το δει αύριο και θα μου πει τι και πως... πάντως είναι πολλά τα λεφτά ρε γμτ... Έχω κάνει 92.000 km και αν είναι να δώσω έστω και 1000 € θα το σκεφτώ αν θα το κρατήσω ή όχι... πολλά τα λεφτά!!!
  4. Μπορείς να πας στην Trim (Βασιλείου) στην οδό Αγ. Ανδρέου. Εγώ εκεί έβαλα τα Llumar. Johnny εμείς τα 'παμε & από κοντά όταν τα έβαλες! Το αμάξι λέει πολύ τελικά παρά το γεγονός ότι είναι μπλε. Δε το περίμενα όπως σου 'πα το 3 να δείχνει τόσο όμορφα στο μπλε!! Βέβαια στο δικό μου είναι καλύτερο γιατί είναι μαύρο... χιχι
  5. Παιδάκια εγώ έκανα αυτό το service (Polo 16v 3D 101ps 3 1/2 ετών 75.000 km) σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της VW, από εκεί που πήρα & το αμάξι δλδ... Latsis Πάτρα. Όχι στη Δέλτα Καρ!!! Mου πήρε 520€ χωρίς να μου κόψει το ΦΠΑ γιατί τότε θα φτάναμε πολύ ψηλότερα. Αλλάξαμε ιμάντες & όοοοολα όσα αναφέρετε εδώ. Μέχρι στιγμής ήταν το μεγαλύτερο ποσό που έχω πληρώσει για service..
  6. Εγώ όσες φορές πήγα να μου συμπληρώσει δε με άφησε να πληρώσω.. Για το μοτέρ τώρα τι να σου πω... δε ξέρω.. σήμερα θα το αφήσω μέσω μέχρι αύριο ώστε να το δει εξωνυχιστικά μπας & βρούμε τι φταίει. Όσο για τη μάρκα λαδιού.. καλό είναι να βάζεις ότι σου προτείνει ο μάστοράς σου εφόσον βέβαια υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης & όχι πελάτη - μάστορα.
  7. Όπως μου είχαν πει & μένα όταν πρωτοέκανα post για τα λάδια μου.. σου λέω "Welcome to the club"! Σοβαρά όμως τώρα όταν κάνεις τα 1000 km πες μου τι παρατήρησες στη στάθμη. Σε 'μενα το πρόβλημα εξακολουθεί και τώρα που θα κάνω το service των 60.000 km θα το δει & θα μου πει τι γίνεται. Μέχρι τώρα όποτε άναβε λαμπάκι το πήγαινα εκεί & μου συμπλήρωνε. Βέβαια το λαμπάκι άναβε όταν τις προηγούμενες ημέρες το είχα φτάσει κόφτες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία πιστεύω!
  8. Εννοείται για Πάτρα να γίνει συνάντηση.!! Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι μέσα στον Φεβρουάριο ώστε να πάμε και Καλάβρυτα για φαγητό μετά.
  9. Προσωπικά, εδώ και ένα μήνα περίπου έχω βάλει τα Yokohama A539 διαστάσεων 185/60/R14. Τιμή 220 €. Πείτε μου γνώμη για τα Yokohama γιατί δε γνωρίζω... Πάντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος (τα οδήγησα σε ταξίδι με νεροποντή & κανένα πρόβλημα). Πολύ καλύτερα από αυτά που είχε απ' τη μάνα του DUNLOP SP SPORT 2000 ίδιων διαστάσεων. Εδώ είναι μια φωτό που βρήκα απ' το site της εταιρείας για τα λάστιχά μου. Εχμ, τελικά δεν είναι ακριβώς τα ίδια, ωστόσο είναι αυτά στο attachment που έβγαλα σήμερα.
  10. Ρε παιδιά τι να πω δηλαδή... Ξεκίνησα το topic για να ακούσω τις απόψεις σας γιατί από αυτοκίνητα δε ξέρω & πολλά και όσο να 'ναι σίγουρα οι δικές σας εντυπώσεις, εμπειρίες & γνώμες βοηθούν. Ωστόσο, το πρόβλημα με το δικό μου τουτού εξακολοθεί να υφίσταται (53.000km) τώρα που μιλάμε παρά το γεγονός ότι άλλαξα και τύπο λαδιού (από 10-40 σε 15-40). Θα μου πείτε ποιά ήταν η απάντηση του συνεργείου... ουσιαστικά τόσο καιρό δεν έχω πάρει κάποια απάντηση που να μου λύσει την απορία ή το πρόβλημα & έχω αρχίσει & τα πέρνω πολύ μα πολύ άσχημα.... Θα μου πεις τόσο καιρό τι έκανες; Υπομονή... έχω πολύ από δαύτη... Anyway, κάθε φορά που βλέπω ότι πέφτει η στάθμη του λαδιού (κάτω απ' το μισό) πάω να μου προσθέσει & περιμένω κάποια απάντηση. Την τελευταία φορά μου είπε ότι μερικά Polo το παρουσιάζουν αυτό μέχρι τα 60.000 km. Το λόγο όμως δε μου τον είπε. Όπως και να 'χει έχω απογοητευθεί πάρα πολύ με την όλη κατάσταση γιατί κατά τα άλλα το αμάξι δεν έχει παρουσιάσει κάτι άλλο. Το θέμα είναι ότι είμαι πλέον μετά από τόσο καιρό εκτός εγγύησης & αν χρειαστεί να αλλάξει κάτι σοβαρό τότε την κάτσαμε... Μιλάω με γνωστούς που ξέρουν από αυτοκίνητα και μου λένε για το μοτέρ. Το μόνο κακό είναι ότι η εταιρεία είναι καλυμένη σύμφωνα με το βιβλιαράκι που λέει για τη κατανάλωση λαδιού.
  11. DJ_XLR8

    My Polo

    Φωτό από το αμάξι μου
  12. αυτή τη φορά έβαλα Divinol ημισυνθετικά 10/40
  13. Όσον αφορά το δικό μου πρόβλημα, φαίνεται ότι έχει εξαληφθεί με την αλλαγή τύπου λαδιών (όπως ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ μου είπατε) και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Έκανα 1726 km από τότε που μου άλλαξε λάδια (είχα πάει διακοπούλες!) και δεν έχει πέσει η στάθμη χιλιοστό! Πριν, κάθε 1000 km που τα κοίταζα είχε πέσει σημαντικά, κοντά στη μέση. Να 'σται καλά!
  14. Είναι μπουζοκαλώδιο 100%. Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει & εγώ, πήγα το άλλαξα μετά από λίγο που μου το παρουσίασε και χωρίς χρέωση. Δεν είναι τίποτα. Όταν παραμένει αναμμένο το λαμπάκι (χωρίς να αναβοσβήνει) τότε είναι κακή ποιότητα καυσίμων, αισθητήρας L.
  15. Λοιπόν, το πήγα σήμερα για το service του & για αλλαγή λαδιών και μου άλλαξε τύπο λαδιού. Μου έβαλε 10w40 ημισυνθετικά. Πιστεύω να μην έχω πρόβλημα και μ' αυτά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας, να 'στε καλά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.