Jump to content

targas

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by targas

  1. Μπραβο ρε Αρη...πολυ καλο!! Υ.Γ....δεν περνεις χαμπαρι απο κριση εσυ αγορι μου!!!
  2. εδω και ενα χρονο φοραω after market xenon και στα φαναρια και στα προβολακια.το αποτελεσμα τοσο το αισθητικο αλλα και το χρηστικο...παρα πολυ καλο.ΠΟΤΕ δεν με εχει βρισει κανεις,ΠΟΤΕ δεν μου εχει αναψει φωτα κανεις απο το αντιθετο ρευμα αρα ολα μια χαρα.
  3. τι εννοεις οταν λες οτι εσενα με τα μαμα xenon εχει και εξτρα στροφης?? ολα τα cc χωρις μαμα xenon εχουν κι αυτα φωτα στροφης.
  4. πραγματικα πολυ καλη η φωτο.μπορει να ειναι λιγο βρωμικο αλλα δικαιολογεισαι λογω καιρου.βεβαια το Σαββατο στο KITCHEN-BAR το ειχες στην τριχα...
  5. το ιδιο ειχε παρουσιαστει και στο δικο μου και στην αρχη ειχα τρομαξει.μετα απλα καταλαβα τι εγινε,ανασηκωσα λιγο το λαστιχακι και ολα καλα.νομιζω οτι θα επρεπε η ταπετσαρια του ουρανου να ειχε ενα εκατοστο ακομα περιθωριο ωστε να μην βγαινει ποτε απο το λαστιχο. το ιδιο φαινομενο το εχω παρατηρησει και σε αλλα cc.
  6. τι ψαχνεις τωρα βρε Σιμο?ο τυπος το δουλευει καλα το copy-paste.μετα λοιπον το copy-paste της σελιδας http://www.skilia.gr/car-technical-issues/1547-car-shoes.html οπου την παρουσιασε σαν δικη του αποψη στο θεμα ελαστικων...το ιδιο εκανε και με το λινκ που παρεθεσες για την πιεση ελαστικων.
  7. πιστευω φιλε vg1912 τωρα να εμαθες ΠΟΥ πρεπει να κανεις ερωτησεις για να περνεις απαντησεις οσον αφορα τις αποριες σου...
  8. κοιτα να δεις,η αληθεια ειναι οτι και μενα με προβληματιζει αυτο το πραγμα.νομιζω οτι με τις 19αρες τα αρνητικα θα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα. σαν θετικο μπορω να πω οτι θα ειναι μονο το αισθητικο γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι αρνητικα.βεβαια συνυπολογιζω το γεγονος οτι εχω 18αρες και δεν συγκρινω 15αρες με 19αρες.νομιζω οτι οι 18αρες για το αυτοκινητο μας ειναι το οριο οχι απο θεμα αισθητικης αλλα απο θεμα πρακτικης.το αμαξι με 19αρες και 35αρι προφιλ θα διαβαζει την παραμικρη ανωμαλια του δρομου και θα τη μεταφερει στο τιμονι πραγμα που θα ειναι κουραστικο.επισης νομιζω οτι θα ειναι και πιο θορυβωδες αφου η ζαντα θα ειναι πολυ πιο κοντα στο οδοστρωμα. τωρα για θεματα προσφυσης και αμεσοτητας του τιμονιου δεν θελω να τα αναλυσω γιατι οι αποψεις ειναι πολλες και διαφορετικες.απλα νομιζω οτι το 235/35/19 δεν εχει καλυτερη προσφυση απο το 235/40/18 αφου μιλαμε για το ιδιο πελμα και συνολικα για πολυ μικρη διαφορα μεταξυ των δυο τροχων.
  9. κανενα προβλημα....
  10. Ξερει καποιος αν οι εν λογω ζαντες κυκλοφορουν στο ελληνικο εμποριο?? http://www.pyspeed.com/AU521-OEM-Replica-A5-Style-Audi-VW-19-inch-Wheels-p/oem-vw101-19.htm για οσους δεν γνωριζουν...τις φοραει αυτο... http://www.autoblog.com/2008/11/05/sema-2008-volkswagen-super-cc-performance-concept/ και επειδη σε αλλη ενοτητα Σιμο,ρωτας για λαστιχα....το SEMA yokohama φοραει...λες???
  11. οταν ειχα παει κι εγω να βαλω xenon σε καποιο μαγαζι δεν ειχα ιδεα απο λαμπες και απο λεπτομερειες.του ειπα θελω xenon στα μεσαια,xenon στα προβολακια,led στην πρωτη σκαλα,λευκες στη μεγαλη σκαλα και λευκες στα στροφης.το ανελαβε μονος του και το αποτελεσμα αψογο.η μονη ιδιαιτεροτητα που θυμαμαι ηταν η αναφορα του στα led τις πρωτης σκαλας,οτι εχουν δικο τους εγκεφαλακι,δεν αναβουν check και οτι εδω στην Αθηνα τα φερνει μονο αυτος.
  12. πολυ καλο το αποτελεσμα Σιμο.σκεφτομαι να το κανω αλλα δεν ξερω αν θα το καταφερω μονος μου. θα προτεινω στον Αρη να φτιαξουμε το δικο του και μετα να επεμβω και στο δικο μου...
  13. τελικα απο ολα αυτα που διαβαζω και απο αυτα που μου εχει πει prive ο Σιμος,εχω βγαλει το συμπερασμα οτι η μαμα εισαγωγη ειναι αρκετα καλη και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το ρισκο αλλαγης σε σχεση με αυτα που κερδιζεις...αν κερδισεις. αλλωστε Σιμο και με τη μαμα εισαγωγη παρ'ολο το το ανεβασμενο setup...νομιζω οτι μια χαρα πηγαινες.
  14. δεν ξερω Σιμο...μπορει να παιζει κι αυτο.οτι το βουρτσαρισμενο αλουμινιο ειναι πιο ποιοτικο αφου δεν ειναι πλαστικο,ειναι δεδομενο.τωρα αν εχει και καλυτερη αντοχη στο θεμα τριγμων δεν ξερω θα το διαπιστωσω στο μελλον. παντως και ο Γιωργος(wisdom) την ιδια επ0ενδυση με σενα εχει και δεν εχει θεμα τριγμων.
  15. εγω το παρηγγειλα μεσα Αυγουστου 2008,το παρελαβα Δεκεμβριο και δεν εχω κανενα προβλημα απο τριγμους στο εσωτερικο.
  16. Παντως και εδω στη συναντηση της Πεμπτης στο Σ.Ε.Φ.....δυο passat(εγω κι ο Αρης) ημασταν και ολα τα αλλα golfακια. ανεξαρτητα απο αυτο,περασαμε μια χαρα και ολα τα παιδια μας εκαναν να αισθανθουμε μελη της παρεας σαν να μας ηξεραν απο καιρο. Η μεγαλη διαφορα που εντοπισα σε σχεση με αλλες εμπειριες μου,ειναι οτι στο VW club ΔΕΝ υπαρχει ιχνος ιδιοτελειας.ολοι προσπαθουν να σου πουν τη γνωμη τους ΜΟΝΟ για να σε βοηθησου και ΟΧΙ να σε παραπλανησουν. υπαρχει μεγαλη οργανωση και ολα κινουνται υπο διαφανεια. Η πρωτη επαφη λοιπον,μου αφησε αριστες εντυπωσεις και πραγματικα μετανιωσα που τοσο καιρο οντας κατοχος VW...δεν ημουν στην παρεα τους. δεν πειραζει ομως...ποτε δεν ειναι αργα!!!
  17. μια χαρα οι καινουριες τιμες...αν συνυπολογισεις και το οτι με τις επιδοσεις της κανει πλακα στα "και καλα" επωνυμα προγραμματα,τοτε πλεον η UNITRONIC συνιστα μια πολυ καλη επιλογη.
  18. Πριν ενα χρονο που το εβαλα... stage I...800 ευρω! stage I plus...900 ευρω!
  19. Kοιτα...δεν υπαρχει μονο μια μεθοδος!!!πριν παω κι εγω ειχα ψαξει πολυ στο ιντερνετ να δω τι παιζει.αν κανεις αναζητηση στο youtube για "dent remove" ή για "dent remove pdr" θα δεις πολλα βιντεακια.μερικοι χρησιμοποιουν βεντουζακια,αλλοι το κανουν απο μεσα...αναλογως. http://www.youtube.com/results?search_query=dent+removal+PDR&aq=f
  20. Σιμο...ΜΗΝ το βαψεις.εδω στην Αθηνα υπαρχουν αρκετα μαγαζια τα οποια επιδιορθωνουν πανευκολα τετοιες ζημιες ΧΩΡΙΣ βαψιμο.σιγουρα κατι θα υπαρχει και στη Θεσσαλονικη. για να καταλαβεις...στην Αθηνα εχω επισκεφθει αυτο http://dentgenie.gr/ και για παρομοιο προβλημα στην πορτα πληρωσα 40 ευρω και εκαναν μιση ωρα.το αποτελεσμα??απ'ολες τις οπτικες γωνιες...ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ!!!
  21. λοιπον....το θεμα αυτο το ανοιξα με αποκλειστικο σκοπο να τονισω την πολυ καλη λειτουργια του προγραμματος.το θεμα με τις κοντρες το εθιξα για να δειξω οτι παρολο που δεν ειχε ολοκληρωθει το adaptation που απαιτει καθε προγραμμα,στη συγκριση με γνωστα προγραμματα(ΑΒΤ,OVERLOAD) τα οποια ηταν φορεμενα πολυ καιρο,με εβγαλε ασπροπροσωπο.τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο. quicksilver... δεν εκρυψα κατι στο παρον φορουμ.το ιδιο ποστ που εκανα εδω,το εκανα και στο αλλο φορουμ το οποιο ημουν ενεργο μελος εδω και 2 χρονια.εχετε σταθει στην φραση μου "τα αποτελεσματα δεν θα σας τα πω εγω,θα σας τα πουν οσοι παρακολουθησαν τα τεστ".μα..δεν υπηρχε καποιος λογος να αναφερω λεπτομερειες αφου οπως ξαναειπα το θεμα το ανοιξα για να πω οτι το unitronic δουλευει καλα και οχι για να πω οτι ειναι καλυτερο απ'ολα. ισως με την φραση μου αυτη να αφησα να εννοηθει οτι στα τεστ το unitronic ηταν καλυτερο.με ενα-δυο μονο "πατηματα" ειναι δυσκολο να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα αλλα η αληθεια ειναι οτι εκεινη την ημερα το UNITRONIC εδειξε λιγο πιο γρηγορο. τελος θα ηθελα να πω οτι η συγκεκριμενη φραση μου "τα αποτελεσματα δεν θα σας τα πω εγω,θα σας τα πουν οσοι παρακολουθησαν τα τεστ"...υπαρχει ετσι ακριβως εδω και ενα χρονο στο passatcc-forum....και παρα τα υποννοουμενα που μπορει να αφηνει δεν αμφισβητηθηκε και δεν σχολιαστηκε ποτε απο κανεναν...αρα...
  22. μη φανταζεστε οτι εγινε κατι τρελο εκεινη τη μερα.ηταν αρχη ακομα και πολυ λιγα CC φορουσαν προγραμμα.απ'ολα τα αυτοκινητα που ηταν σε εκεινη τη συναντηση....μονο τα 4 φορουσαν προγραμμα. εγω με UNITRONIC,ενα με OVERLOAD,ενα με ABT και ενα με e-tuners ο ιδιοκτητης του οποιου δεν ηθελε να λαβει μερος. ετσι λοιπον.... OVERLOAD vs ABT...νικητης οριακα OVERLOAD UNITRONIC vs OVERLOAD.... νικητης UNITRONIC!!! για μια μερα προγραμμα και με αυτοκινητο με μολις 7000χλμ ενω τα αλλα ειχαν κανει αρκετα χλμ με προγραμμα...μια χαρα τα πηγα.
  23. ναι,ναι...και οχι μονο αυτο αλλα ειχε φαγωθει λεει κι ο δισκος απο τις δοκιμες και πατιναριζε.ως δια μαγειας ο δισκος εκανε αυτοεπισκευη αφου ποτε δεν αλλαχτηκε.
  24. targas

    Passat Cc Revo2

    Σιμο θα στο πω και εδω...ΜΠΡΑΒΟ για το αμαξι που εχεις φτιαξει και αλλο ενα ΜΠΡΑΒΟ για τα αναλυτικοτατα ποστς που μας προσφερουν μια πληρεστατη ενημερωση τοσο για τις ευκολιες αλλα και για τις δυσκολιες που προκυπτουν απο μια τετοια βελτιωση.
  25. μετα απο αρκετους μηνες ψαξιματος για προγραμμα βελτιωσης ειχα καταληξει σε δυο.σε αυτο της revo και αυτο της unitronic.επειδη ομως το revo ειχε ακουστει οτι εκανε "κοψιματα",απορριφθηκε και αυτο και κατασταλαξα στο unitronic. πηγα λοιπον καποια στιγμη στο καταστημα τους για να μιλησουμε απο κοντα.οι ανθρωποι απαντησαν και ελυσαν ολες τις αποριες μου και ειχαν απαντηση για ολα(απολυτα φυσικο βεβαια...πωλητες ειναι). στο ζουμι λοιπον....τα παιδια με επεισαν για το προγραμμα τους τοσο οσον αφορα τις επιδοσεις οσο και στην αξιοπιστια.εδω να σας πω οτι κυρια προυποθεση για να προχωρησουμε στην αναβαθμιση ηταν το αμαξι να μην κανει..."κιχ"...πραγμα που μου το απεκλεισαν κατηγορηματικα. μιας λοιπον και ειχα παει το αυτοκινητο μου,μου πηραν την αδεια για να δουν τους κωδικους που ηθελαν και εστειλαν email στον Καναδα για να δουν αν υπαρχει διαθεσιμο προγραμμα για τον συγκεκριμενο(αποκλειστικα) κινητηρα.η απαντηση ηταν θετικη και με μια διαδικασια 5 λεπτων το προγραμμα ειχε φορεθει στο αυτοκινητο μου. το προγραμμα ειναι αποκλειστικα και μονο για το αυτοκινητο μου,ειναι κλειδωμενο και μου εστειλαν mail με το ονοματεπωνυμο μου,τα πληρη στοιχεια του αυτοκινητου μου,το προγραμμα που φοραω και οτι το προγραμμα εχει εγγυηση σωστης λειτουργιας εφ'ορου ζωης.μαλιστα δινουν και 2 χρονια εγγυηση εγκεφαλου. μετα απο 1 χρονο μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος και πραγματικα οδηγαω αλλο αυτοκινητο.το αμαξι σε ολο το φασμα των στροφων και της ροπης δεν παρουσιαζει το παραμικρο κομπιασμα ή οποιαδηποτε αλλη δυσλειτουργια.Μαλιστα οταν εβαλα το προγραμμα παρευρεθηκα σε συναντηση με αλλα φτιαγμενα CC και παρολο που δεν ειχε ολοκληρωθει το adaptation του εγκεφαλου(θελει περιπου 200χλμ και 3 εκκινησεις του κινητηρα οταν εχει ηρεμησει απο βραδυ σε πρωι),πηρα μερος στη συγκριση με αλλα προγραμματα.τα αποτελεσματα δεν θα σας τα πω εγω...θα σας τα πουν αυτοι που παρακολουθησαν τα test!!! με το προγραμμα stage1 plus(υπαρχει και σκετο stage1) που φοραω,μου ταζουν 220hp 33-34 κιλα ροπη.μου ειπαν να κανω δυναμομετρηση οπου θελω και μου ειπαν το εξης...επειδη δυναμομετρα με δυναμομετρα εχουν πολλες διαφορες.....οσον αφορα την ροπη δεν θα δω σε κανενα κατω απο 330nm και οσον αφορα τους ιππους θα δω min 205 και max 230. τελος...σε οποιοδηποτε update του κινητηρα απο την VW...σου ξαναπερνανε χωρις χρεωση το προγραμμα και μαλιστα οχι αυτο που φοραγες αλλα το καταλληλο που ταιριαζει μετα το update. *παντως εκτος τα νουμερα που ταζουν,καλυτερος κριτης ειναι ο δρομος.εκει λοιπον εχω διαπιστωσει οτι... "δινουν οτι ταζουν".μετα απο πολλες "συγκρισεις" στο δρομο με αλλα φτιαγμενα CC....αν ποτε τ'αλλαζα παλι UNITRONIC θα εβαζα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.