Jump to content

killer

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About killer

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

killer's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ο ρυθμιστης εντασης του αυτοκηνιτου δεν συνεργαζεται τρεμοπαιζει ο μονος τροπος ειναι γεφυρωμα του καλωδιου φωτισμου(λευκο) με το καλωδιο ρευματος του οργανου(πορτοκαλι) ο φωτισμος θα ειναι μονιμα αναμενος την ημερα με πολυ φως φαινεται λιγο και το βραδυ ειναι χαμηλος και πιο κοντα στο φοντο-χρωμματος- του αυτοκινητου. Καλη επιτυχια στην τοποθετηση...
  2. Δευτερα ειμαι συνεργειο για αυτο το θεμα, αν υπαρξει λυση θα στο ανεβασω.
  3. Blue Racer Gauge (DF06504) κεντρικη μοναδα extra θελουν τα 60mm, αυτο ειναι 52mm και εχει μεσα στο κουτι.
  4. Φιλε 'peolinio' δεν σε ξερω αλλα ουτε και το αμαξι σου -οσον αφορα το ποσο αξιοπιστα συμπεριφερεται- απλως να κανω ενα σχολιο οσον αφορα "να εχω ΕΝΤΕΛΩΣ το κεφαλι μου ησυχο". Βαζοντας ενα προγραμμα οποιασδηποτε εταιριας η οποιουδηποτε βελτιωτικου οικου αν θες, και χωρις να εχεις μηχανολογικες γνωσεις οπως οι περισοτεροι αλωστε δεν εχεις ποτε το κεφαλι σου ησυχο και το κανεις αυτο οχι γιατι ξερεις πως το αμαξι σου ειναι αξιοπιστο και δεν θα σου παρουσιασει προβλημα αλλα επειδη θες να μαθεις τα ορια του και κατ' επεκταση τα δικα σου. Το κεφαλαιο προγραμματιστης ανοιγει τη δευτερη φορα που θα τον επισκευτεις -με τα αυτια κατεβασμενα- οταν θα σου εχει παρουσιασει προβλημα το -θηριο- που ελπιζω να μην χρειαστει σε κανεναν μας ποτε. Τοτε θα δεις αν ολες οι μεγαλες εταιριες και οι βελτιωτικοι οικοι θα ανταποκριθουν στο προβλημα σου η αν θα σε παραπεμψουν στη μαμα εταιρια και στην απροσωπη επικοινωνια με mail. Υ.Σ. Αυτος ειναι ενας απο τους πρωτους λογους που θα με εκανε να διαλεξω προγραματιστη για το "χρεπι μου"-και οχι custom- και αυτο εκανα.
  5. thx συνδεθηκαν ηλεκτρολογικα μονο που ειναι αναμενο μερα-νυχτα... -το μπαρομετρο- αυτο ελπιζω να το φιαξω. Η γαμ..... η υποπιεση στο GT που ειναι ; Υ.Σ. Συνεργειο VW εξουσιοδοτημενο μου συνδεσε το σωληνακι της πιεσης πανω ακριβως απο τις ηλεκτρονικες με αποτελεσμα να ανεβαζει 0,3 και οταν αφηνα το γκαζι για αλαγη 0,5 και αμεσως 0. ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!!!!!
  6. Ψαχνω μαγαζι για την τοποθετηση στην περιοχη της Αθηνας να κανει σωστη δουλεια και να μην τα παρω στο χερι. Help επειγον τα εχω μια εβδομαδα και τα κοιταω στα κουτια.
  7. Σπασμενα tsi... ηρωες γινονται μονο οι πεσοντες kiler
  8. Κανεις λαθος σε αυτο μπορει καποιοι να διαβαζουν και να θελουν 30-40 αλογα... οταν εβαλα προγραμμα το πρωτο που ρωτησα ηταν ποσο μπορει να παει χωρις να τρεχω για ηλεκτρονικες και για αλλα. Η διαφορα ειναι εμφανης στις ψηλες στροφες και ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα δεν εχω προβληματα και ετσι δεν πηγαινε πρωτα. Τωρα αν μπορει να βγαλει αλλα 10 η 50 αλογα λιγο με καιει στο κατω-κατω δεν το <στηνω> !!! Την καυ... μου κανω....
  9. Δυναμομετρηση 10-07-2209 plex-tuning την ανεβαζω αυριο το απογευμα. Αν μπορει να παρει και αλλο... σιγουρα ναι, σκοπος ειναι ως ποσο εισαι διαθετημενος να σπρωχνεις χρημμα και να το εχεις στα συνεργεια.
  10. Διαβαζοντας τη συζητηση σας περι προβληματων με προγραμματα να σας πω οτι με προγραμμα e-tuners σε GT εδω και αρκετο καιρο κανενα προβλημα το αμαξι ρολοι και το ψιλοτσιμπαω (απλως δεν το σκιζω). Μονο φιλτρο πανελ ΚΝ και σκαστρα μονου εμβολου -για να αποκλεισω περιπτωση σκισιματος- πιεση 1.35 στις 3440 στροφες και 185.6 MAX POWER στις 5580 στον τροχο. Πολυ ευχαριστημενος και οπως αναφερω και πιο πανω χωρις προβληματα. Πιστευω οτι μπορουσα να <ανεβω> και αλλο ομως ειμαι ικανοποιημενος με αυτη την αποδοση. Αργοτερα...
  11. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΕΡΑΓΩΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ Η ΟΧΙ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.