Jump to content

snowdevil

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About snowdevil

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

snowdevil's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Να ρωτησω κατι ρε παιδια....βλακια ερωτηση μεν αλλα για τον φοβο των ιουδεων την κανω. Θελει να βαλει ο ξαδερφος μου σε Polo Gti μοντελο 02/2011 τα χειριστιρια στο τιμονι. Απο αντιπροσωπεια την vw που του ζητησανε τον αριθμο πλαισιου για να ελενξουν αν μπαινουν για να τα παραγγειλουν του ειπαν οτι το συστημα τους λεει οτι δεν υπαρχει καλωδιωση τοσο για να συνδεθουν αλλα και για να ρυθμισουν. Απο την μια λογικο δεν ειναι αφου δεν υπηρχε επιλογη για χειριστιρια κατα την παραγγελια του αυτοκινητου....αλλα απο την αλλη τοσα παιδια απο εδω αλλα και απο αγγλια που εχουν το ιδιας χρονολογιας μοντελο το εχουν κανει χωρις προβληματα αλλα και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. Ετσι δεν ειναι ρε παιδες η με την karrenta θα αμφιβαλουμε γι αυτα που ξερουμε και διαβαζουμε.
  2. Άκουσα σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι η VW σκέφτεται να καταργήσει τους twincharged κινητήρες λόγο του μεγάλου κόστους και τον προβλημάτων (?????) που έχουν παρουσιαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Από τους TSI θα κρατήσει λένε μόνο τους Turbo κινητήρες. Δεν θα αργήσει μου φαίνεται να μπεί και στον παιχνίδι ο 1.6 που έχουνε για το WRC. Αν....αν λέμε ισχυούν όλα αυτά άντε να πάρεις ένα αυτοκίνητο του οποίου ο κινητήρας σε 2-3 χρόνια μπορεί να έχει αποσυρθεί...
  3. Η παρακάτω ερώτηση απευθύνεται σε όσους έχουν στο Gti τους χειριστήρια στο τιμόνι. Μπορείτε να βλέπετε και άλλες πληροφορίες εκτός από τα κλασικά .. στιγμιαία κατανάλωση, μέση κατανάλωση, εμβέλια, ψηφιακή ταχύτητα κτλ. Μπορείτε δλδ να μπείτε στα άλλα menu που περιγράφονται στο manual?
  4. Φίλε Πάνο (poenstar) αλλά και σε όλους όσοι έχουν βάλει το συγκεκριμένο όργανο, το βράδυ, ο φωτισμός του είναι ίδιος με τον οργάνων του ταμπλό? Ευχαριστώ.
  5. Για όσους ενδιαφέροντε να αναβαθμίσουν το εργοστασιακό τους ηχοσύστημα ιδού μια λύση....με 2 επιλογές http://www.my-gti.com/948/upgrading-the-au...ctory-amplifier και σχετικό άρθρο από το VWvortex: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3984215 (εδώ αναφέρεται στο "απλό" μοντέλο)
  6. Καλημέρα, Δύο ερωτήσεις - απορίες κι από μένα. 1. Όλα καλά με την εγκατάσταση αλλά δεν μπόρεσα να βρώ το unlock folder για να ξεκλειδώσω Seat και Skoda. 2. Από τα παραπάνω update link κάποια δεν υπάρχουν στο rapidshare, συγκεκριμένα για VW: 679-685, 687-689, 691, 693-694, 698-700, 715-717, 720. Επίσης το ΕΤΚΑ μετά την εγκατάσταση μου λέει updated 597. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τα updates που λείπουν (598-678)? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edit_1: Για τα updates 589-652 έχει link εδώ: http://z13.invisionfree.com/OneTrueKeyboar...ic=66&st=30. Edit_2: Ένα ακόμη link για ETKA (ver7 - ver7.1) http://forums.mytouareg.info/viewtopic.php...3d82f7c1b9266ef
  7. Τι γνώμη έχετε για τα Nilfisk? Σε πολλά βενζινάδικα έχω δει να χρησιμοποιούν αυτή την μάρκα. Χαρακτηριστικά: Πίεση (bar) : 90 Παροχή (lit/h) : 440 Ισχύς (W) : 1400 Τιμή : 122 Ευρώ από Ελληνικό site με τα έξοδα αποστολής.
  8. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε την εικόνα από την "μαμά" κάμερα (park assist) το OPS οπτικό σύστημα παρκαρίσματος αλλά και ρυθμίσεις του clima..παρόμοια με αυτά που βλέπουμε στο RNS 510?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.