Jump to content

zoran

Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zoran

  1. Υπάρχει σένσορας στο συγκεκριμένο ανταλλακτικό ο οποίος προριδοποιεί τον οδηγό εάν κάτι δεν πάει καλά; Και εάν ναι, μπορεί να αλλάξει μόνο αυτός ώστε να μην χρειάζεται αλλαγή όλο το ανταλλακτικό; ;-)
  2. Σωστά, φίλου MiniCooperS που έχει 150Κ τον έχει αλλάξει 4φορές (άλλο αμάξι βέβαια κ άλλες θερμοκρασίες).
  3. Βγάζουν σφάλματα οι συγκεκριμένοι θερμοστάτες;
  4. Μπορεί να καταλάβει κανείς ποιό ανταλλακτικό του Golf5 είναι το συγκεκριμένο στη φωτό;
  5. Συγνώμη εάν επαναλαμβάνομαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν ήτανε θέμα αποφόρτισης της μπαταρίας και δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα, πως και δεν έκανε το ίδιο σε όλα τα παράθυρα κατά την κίνηση αυτή!
  6. Είχε αποφορτιστεί η μπαταρία ή δεν ήτανε η κατάλληλη;
  7. Πες μου περισσότερα... όταν λες πως έκανε τρελά στα παράθυρα τι εννοείς ακριβώς και επίσης ποιό ακριβώς ήτανε το πρόβλημα που είχε η μπαταρία και πως το εντόπισες;
  8. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς γιατί δεν το θεωρείς απαραίτητο;
  9. Εάν φταίει η μπαταρία δεν πρέπει να το κάνει αυτό σε όλα τα παράθυρα?
  10. Τι εννοείς να τσεκάρω ακριβώς στη μπαταρία;
  11. Το παράθυρο του συνοδηγού κατέβηκε κ μετά δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν αποσύνδεσα και ξανασύνδεσα τη μπαταρία! Σαν διάγνωση μου είπανε πως μάλλον είναι ο γρύλος ή το μοτέρ του παραθύρου. Αλλά σκέφτομαι είναι δυνατόν να φταίνε αυτά τα δύο και με την αποσύνδεση/σύνδεση της μπαταρίας να δουλεύει; Εάν ήτανε προβληματικά αυτά τα δύο δεν θα έπρεπε να μην ξαναλειτουργήσει; Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Kαι εάν ναι ποιά λύση έχει βρεί; Επίσης, υπάρχει τρόπος να γίνεται reset η μπαταρία με κάποιο άλλο τρόπο εκτός από τον παραδοσιακό του να πρέπει να αποσυνδέσει κανείς τους πόλους; Μήπως από την OBD θύρα ή κάποιο άλλο τρόπο;
  12. όχι τι δοχείο, ο τσιμπητός που έχει το cooperS δεν έχει ίχνος λαδιού το μοτέρ του, απλώς του καίει λάδια, αλλά λύση δεν έχει βρεί
  13. Μου έλεγαν πως ειδικά για το mini cooper S το ψευτοκάπακο που φόραγε πριν το facelift, ήτανε κ η αιτία που έκαιγε λάδια, και πως τώρα βάζοντάς του αυτό του facelift λύνεται το θέμα κάψιμο λαδιών! Εχει λογική αυτό;
  14. αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα άραγε;
  15. Ευχαριστώ, να ρωτήσω οι αναθυμιάσεις του λαδιού της μηχανής, πού πάνε; Eπιστρέφουν ή υπάρχει βαλβίδα που φεύγουν;
  16. Παιδιά ποιά είναι η ακριβής μετάφραση στα Αγγλικά του ψευτοκάπακου;
  17. Δηλαδή Geopan, o φίλος σου είχε το κομπρεσοράτο μίνι ή το τουρμπάτο? Γιατί έαν έχει το κομπρεσσοράτο, τότε φαντάζομαι το τουρμπάτο θα σου ρίχνει άνετα ε?
  18. δεν ήταν τουρμπάτο αυτό, ήταν απλώς με μεγαλύτερο κομπρέσορα, ήταν το works άραγε όμως ή κανενός άλλου tunista?
  19. πες τα πιό αναλυτικά αυτά που είπες σε παρακαλώ! θέλω λεπτομέρειες!
  20. Έχει κάνει κανείς τέτοια κόντρα εδώ μέσα? Αναφέρομαι στο προηγούμενο mini με το κομπρέσορα! Αλλά εάν έχει γίνει και κόντρα με το τουρμπάτο δεν θα με χάλαγε και να μάθω!
  21. η wastegate τί είναι ρε παιδιά? εν συντομία να μην κουράζω!
  22. χαχα τόξερα πως θα γελάγατε, μα είμαι κι εγώ απαράδεκτος, άμα υπήρχε τρόπος θα τον ανέβαζα τον ήχο, αλλά πώς?
  23. Λοιπόν θα σας κάνω αυτόν τον ήχο που λέω (όσο μπορώ δηλαδή) Λοιπόν κάνει "τ τρρ, τρρρρ, τ τρρρ" αλλά είναι γλυκός ήχος δεν ακούγεται μηχανικός, σαν μελωδία συνεχόμενη είναι!
  24. Όχι δεν λέω για τα bam-boom λέω για έναν ήχο σαν συνεχόμενα κουδουνίσματα που ακούγεται...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.