Jump to content

lazareto

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About lazareto

  • Birthday 06/01/1974

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Θεσσαλίας - Λαρισαίων
  • Νομός
    Λάρισας

User Profile

  • Interests
    Anything Interest

Other Info

  • Car Type
    Jetta
  • Car's nickname
    kouzineto

lazareto's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 'Αν θέλεις πές μου την εταιρία καυσίμου να βάλω και εγώ και να συγκρίνουμε τα νούμερα των Trip Computer.Επίσης άν θυμάσαι πές μου και την κατανάλωση που σου έδειξε με την 100άρα.Πάντως βοηθάει και η διαδρομή δεδομένου της ποιότητας της εθνικής οδού που δεν έχει και πολλές εξάρσεις,δηλαδή στροφές,ανηφόρες,επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις που επιβαρύνουν την κατανάλωση.¶ν χρησιμοποίησες και το Cruise Control τότε ακόμη καλύτερα.Εγώ πάντως σε πιστεύω,γιατί με το παλιό μου αυτοκίνητο ένα Seat Cordoba 1.4 8v,με ένα πλήρες γέμισμα 98άρας και πολύ συνετή οδήγηση μου έβγαλε χωρίς υπερβολή 1127 χιλιόμετρα το 2003,σε συνεχόμενο ταξίδι!
  2. Σίγουρα έχει μεγάλη δόση αλήθειας αυτό.Καλό καύσιμο είναι αυτό που αργεί να καταναλωθεί, διότι τότε ο κινητήρας δεν κάνει ατελή καύση,και δεν χρειάζεται να χρησημοποιήσει πλεονάζουσα ποσότητα για να κάνει τέλεια καύση.Ένας πρακτικός τρόπος για να το διαπιστώσει κάποιος είναι τα κατάλοιπα της καύσης στο κατώτερο μέρος των μπουζί,όταν αυτά πρόκειται να αλλαχτούν.Μαυρισμένο μπουζί συνήθως ισούται με κακής ποιότητας βενζίνη άρα και καύση.Πρίν αποκτήσω αυτό το αυτοκίνητο,είχα ένα οκταβάλβιδο Seat Cordoba μοντέλο 2000.'Εβαζα βενζίνη όσο το δυνατόν σε ένα συγκεκριμένο πρατήριο που ήξερα ότι είχε καθαρά καύσιμα.Τα μπουζί ήτανε πεντακάθαρα χωρίς κανένα ίχνος κάπνας-μαυρίλας μετά από 15.000 χιλιόμετρα.
  3. Το Θέμα είναι ότι στην Ελλάδα σε πολλές περιπτώσεις η 100άρα είναι 95-98.Ειδικά εδώ στην επαρχία.Το ξέρω από έμπιστη πηγή.Εγώ εδώ και 2 μήνες που έχω το αυτοκίνητο,βάζω 95άρα,πηγαίνει μια χαρά και ούτε λαμπάκια αναβοσβήνουν.Απ'όσο ξέρω το αυτοκίνητο δεν έχει γεύση.Σ'αυτήν την περίπτωση το μόνο που κάνεί,είναι να μετρά την περιεκτικότητα σε οξυγόνο στα καυσαέρια,και από εκεί ο εγκέφαλος αναγνωρίζει την ποιότητα του μίγματος και του καυσίμου.Είναι ένας φαύλος κύκλος που ο μέσος οδηγός είναι δύσκολο είναι να βρεί μια σωστή απάντηση.Αλλά όπως είπα στην αρχή επάρχία είναι εδώ.Μαλί,γυαλί και παντελόνι Lee.
  4. Διάφοροι "επιστήμονες".Σ'ευχαριστώ πολύ και χάρηκα για την on line γνωριμία.Θα τα ξαναπούμε.Και κάτι ακόμα.Στα 7 εκατομύρια που κάνουν σέξ πόσοι πιστευεις πως το κάνουν παλαιομοδίτικά με γυναίκα δηλαδή
  5. Σύμφωνοι αλλά η τάπα αναφέρεται σε γερμανικών προδιαγραφών βενζίνη.Εκεί η ώς 95 είναι η δική μας 100άρα.Ισχύει το ίδιο ή αυτό που λές.Εκεί έχω πρόβλημα
  6. Θέλω να μάθω τί τύπος βενζίνης χρησιμοποιεί ο κινητήρας Τsi 160 HP.Kάποιος που να ξέρει στα σίγουρα γιατί με έχουν φουσκώσει με Μ@@@@?
  7. has not set their status

  8. has not set their status

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.