Jump to content

polo6n

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About polo6n

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

polo6n's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μεσα στη βδομαδα θα σε ενοχλησω λογικα... Δλδ αν αλλαξω προγραμα θα δουλευει με την ιδια πεταλουδα?? Πως θα κουμπώσει?
  2. χω χω χω χω με τη μια απαντηση... φιλαρακι για να μην σε περνω ερημην τηλ στειλε μου σε pm καμια τιμουλα . Και μια αλλη ερωτηση. Θα πρεπει να αλλαξω και πεταλούδα?
  3. Καλησπέρα σας παιδια... προσφατα ηρθε στα χερια μου ενα πολλακι μοντελο 2000 με βαρελακι bmc και τελικο και ειναι αυτο με τα80 αλογα!! Σκεφτηκα turbo κιτ ή 2ο σταδιο να του κανω αλλα πιστευω οτι θα παντρευτω τα συνεργεια. Ετσι λοιπον αποφάσισα την αλλαγή του κινητήρα απο polo gti με τα 125hp και εκει πανω πειράγματα μετα. Επειδή το αμαξι φοραει φρενα καλα (χαρακτες δισκοπλακες) και αμορτισερ bilstein κιτρινα πιστευω οτι εκτος απο το μοτερ δεν θα χριαστω παραπανω πολλα πραγματα. Εχει κανεις υποψιν του για κανα μοτερ τετοιο ή καπου που θα μπορώ να βρω? Κοιταξα σε κανα δυο μαντρες και τπτ. Το να το φερω απο γερμανια θα συμφέρει? Ξερει κανεις τιμές? Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.