Jump to content

Nemessis

Members
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

About Nemessis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Nemessis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Άλλαξα πρίν 2 χρόνια κ έχω βάλει την Varta Silver Dynamic 63Ah. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κ σαν να παίνρει κ πιο εύκολα μπρός διότι έχει κ μεγαλύτερες αντοχές στο κρύο.
  2. Δεν ξέρω εαν είναι σχετικό ... στο δικό μου (1,4 TSI) είχα κάτι παρόμοιο με το πρώτο ξεκίνημα. Άλλαξα μπαταρία επειδή νόμιζα στο κρύο δεν άντεχε επειδη είναι παλιά ... τελικά αποδείχθηκε πώς ήταν η μίζα.
  3. Έχω την "τυχη" να έχω αλλάξει 2 πολυδισκους κ ένα Mechatronic. Όπως λένε κ τα παιδιά, πήγαινε πρώτα σε αντιπροσωπία. Έτσι θα μπορεί η αντιπροσωπία με την Kosmocar να πιέσουν για κάτι καλύτερο στη Γερμανία κ να αναλάβουν αρκετά μεγάλο ποσό. Εμένα τον δεύτερο πολυδίσκο θέλαν να μου χρεώσουν το 40% επειδή ήταν η δεύτερη φορά που άλλαζε. Είχα έρθει σε αρκετά έντονη κουβέντα με την Kosmocar κ απείλησα με εξώδικα γιατί είναι γνωστά τα θέματα και τελικός δεν πλήρωσα τίποτε. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.
  4. Βλεπω σε έχει πιάσει άγχος :-) ... δεν θα έπρεπε. Στο service των 75000 δάκρυζε η πίσω ανάρτηση και τώρα έχω 89000. Στην φυσιολογική οδήγηση δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά. Επειδή δεν οδηγώ γενικά ακραία δεν έχω δέι κάτι που με ανησυχεί .. είναι περισσότερο θέμα υποσυνειδητου και ασ΄φαλειας.
  5. Καλημέρα, Ακόμη δεν έχω αλλάξει. Το πρόβλημα μου προέκυψε μόνο πίσω οποτε τα μπροστά δεν απαιτούν αλλαγή. Σίγουρα θα πρέπει να τα αλλάξω στο επόμενο διάστημα διότι είναι σημαντικό να έχει σωστή επφαή το λάστιχο με το οδόστρωμα. DCC θα ξαναέβαζα, είμαι πολύ ευχαριστημένος κ δεν το έχω μετνανιώσει. Όσο αφορά τώρα το XXX-F στην γερμανία μου είπαν εάν βάλω αυτά ανακαλείται η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος διότι δέν έχει την ανάρτηση που ορίζεται. Τι να πώ?
  6. Golf 6 118kW DSG με DCC. Η αναρτησεις (μαμα) ειναι Monroe ... αλλα στην ελευθερη αγορά δεν της έχω βρεί. Μόνο μεταχειρησμένη π.χ. στο ebay http://www.ebay.de/itm/VW-GOLF-VI-GTI-R-Line-Stossdaempfer-Hinten-Links-1K0512009G-adaptives-Fahrwerk-/121269907333
  7. Καλημέρα Φιλε, σ'ευχαριστς για την αμεση απάντηση. Το πρόβλημα είναι πώς ειναι ηλεκτιρά ρυθμιζόμενες κ αυτες δεν κάνουν. Θέλουν ειδικές κ γιαυτο ξεφευγει η τιμή.
  8. Καλημέρα, έχω golf 6 me DCC. Έχει αλλάξει κανεις αμορτισέρ?
  9. Καλημέρα σε όλους, ήρθε η ώρα να αλλάξω τις πίσω αναρτήσεις στο Golf 6. Ρώτησα στην αντιπροσωπία κ μού δώσανε τιμή (με έκπτωση) στις δύο πίσς αναρτήσεις 600 Ευρώ (κωδ. 1K0513045C και 1K0513046C ) Στην γερμανία βρήκα αντίστοιχα τις αναρτήσεις 1K0513045F και 1K0513046F και μου έχουν πεί πώς κάνουν για το αμάξι (300 Ευρω). Ρωτησα στην αντιπροσωπία κ δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν αλλα με παρέπεμψαν μόνο στην αρχική. Έχει αλλάξει κανείς σας αναρτήσεις? Γνωρίζει κανείς την συγκεκριμένη διαφορά? Πρέπει όντως να πάω στο 1K0513045C ? Ευχαριστώ
  10. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον κοιτάζω για Menabo Logic 2 και για οροφής.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα ποδήλατο και σκέφτομαι τώρα πώς θα το μεταφέρω με το Golf 6. Μία επιλογή είναι να πάω να βάλω κοτσαδώρο κ σχάρα πάνω στον κοτσαδώρο, η άλλη επιλογή είναι σχάρα που τοποθετούν πίσω. Οι Ερωτήσεις μου λοιπόν είναι έχετε κάποια εμπειρία? Μπορείτε να προτείνετε είτε συνεργείο για κοτσαδόρο, είτε σχάρα που τοποθετείτε στο πορτ μπαγκάζ? Ευχαριστώ
  12. Nemessis

    Μιζα

    Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ... έπαιρνα αδύναμα μπρός κ στο κρύο μπορει κ να μην επαιρνε με την πρώτη. Είχα αλλάξει μπαταρία κ καλυτέρεψε κάπως. Πριν μερικές μέρες με άφησε απο μίζα το αμάξι. Με την καινούργια μίζα παίρνει άμεσα μπρός. Καμία σχέση με πριν.
  13. Απ΄'οτι γνωρίζω δεν δέχονται σέρβις. Στη γερμανία που το έψαξα με τις αναρτήσεις μόνο απο αντιπροσωπία τις έβρισκα κ οι τιμές ήταν κατα πολύ υψηλότερες απο Ελλάδα!!!
  14. Καλημέρα σε όλους, έχω ενα Golf VI και σκέφτομαι να βάλω Llumar μεμβράνες. Έχετε να προτείνετε κάποιον κοντά στη Δάφνη για τοποθέτηση? Από τιμές τι παίζει αυτό το καιρό? Με ενδιαφέρει να βάλω μόνο στο πίσω μέρος. Ευχαριστώ!
  15. Καμία αλλαγη δεν είδα. Απλά μοθ το είπαν στο σερβις. Δεν δεχονται σερβις οι αναρτήσεις κ θα πρέπει να αλλαχθούν μελλοντικ.α
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.