Jump to content

Kyriakos 2.0

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kyriakos 2.0

  1. Του χρόνου θα γράψω κάτι παρόμοιο αν πάνε όλα καλά πρώτα ο Θεός. Click το ταξίδι που έκανες ήταν πολύ μπροστά. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!
  2. Λόγω οτι η κοπελιά μένει μόνημα στη Λευκάδα και το Αθήνα - Λευκάδα θα το κάνω Παγκράτι Κολλιάτσου μια φορά το μήνα. Λέω να το κανονίσω να έρθω τις ίδιες μέρες με εσάς! Θα έχω δωμάτιο αλλού και θα φύγω απο Αθήνα Παρασκευή μεσημέρι για να κάνω και κανένα μπανάκι αν έχει καλό καιρό πρώτα ο Θεός!!! Οπότε μπορώ να σας βρω εκεί και να ρίξω ένα καλησπέρα!!!
  3. Ξεκίνησα πριν 2 εβδομάδες για Βόλο. Μηδένισα την κατανάλωση και αφου δεν με έβιαζε κανένας είπα να δουλέψω Overdrive! Ξεκίνησα χαλαρά με μέσω όρο 8.0l με 9.0l. Μου το χάλασαν λίγο τα έργα στη λίμνη και έτσι για 40 λεπτά σταμάτα ξεκίνα ανέβηκε στα 11.0l. Μετά το έριξα πάλι στα 9.5l σταδιακά και μετά τη Λαμία στο δρόμο προς Στυλίδα άρχισα να σουβλίζω στις προσπεράσεις και την εκτόξευσα στα 13.0l. Τέλος μέχρι το Βόλο είχα κάψει ακριβώς μισό ντεπόζιτο και μέσο όρο 9.0l. Καλά είναι για 2.0 νομίζω!!!
  4. Λογικά αυτά που σου δίχνουν θερμοκρασία, πρέπει να έχουν ειδικό ανταπτοράκι που μετράει θερμοκρασία. Σε εμάς θα λείπει αυτό πράγμα. Απο εκεί και πέρα μπορείς να την δείς απο το μυστικό και καλά μενού που υπάρχει στο κλίμα. Αλλά είναι ποπάτζα απο οτι λένε και δεν είναι ακριβές. Μπορεί να πέρνει και μετρήσεις απο τον εγκέφακο στο περίπου... Θα γίνω γραφικός και το ξέρω, αλλά μεγάλη μ@λ@κι@ της VW αυτό το πράμα που έκανε. Δεν ξενέρωσα αλλά δεν πήραμε 9.000 ευρώ αμάξι...
  5. Εγώ γούσταρα πολύ τις Interlagos αλλά το πήρα ετοιμοπαράδοτο και δεν τις έβαλα δυστιχώς. Βέβαια οι Donington είναι πολύ όμορφες και δεν το μετανιώνω. Όσο για την ερώτηση του φίλου Black_loha. Είναι με μορφή ανταλλαγης. Δίνεις εσύ τις ζάντες σου και πέρνεις τις Interlagos με 450 ευρώ παραπάνω νομίζω. Αν δεν γινόταν αυτό θα σου κόστιζαν οι Interlagos κανένα 1500άρι άνετα!!!
  6. Μάλλον παραείναι σοβαρή η παιδική ασθένια του DSG7. Φιλαράκο σου εύχομαι να σταματήσουν τα προβλήματα με την αλλαγή του κιβωτίου σου και να βρείς και λύση με αυτούς του ξεφτύλες. Να δω τι θα γίνει τώρα που το 7άρι μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας με τοσα αμάξια του Group που θα το φοράνε. Τα νεα Ibiza FR - Cupra θα φοράνε το ίδιο της πρώτης γενιάς. Ε ρε γλέντια... ΕΔΙΤ. Δεν δοκιμάζεις να γράψεις λιγάκι τον Ρόρρη και να δοκιμάσεις στην Καρέντα κάτω στη Μηλιαράκη στα Πατήσσια? Εγώ εκεί το πάω και είναι κυριλέ νομίζω.
  7. Η καδένα είναι αυτή που κάνει τον θόρυβο φίλε μου. Τουλάχιστον στο δικό μου το 2.0 είναι η καδένα σίγουρο!!! Είναι πολύ γλυκός ήχος και πολύ γλυκιά σκέψη που στα 60.000 χιλιόμετρα δεν έχεις αυτόν το βιασμό τσέπης και ψυχολογίας για υμάντες!!!
  8. Έψαξα κάπως και έτσι βρήκα αυτές! Είναι H7 Metal White οι οποίες πρέπει να είναι οι καλύτερες της σειράς της RAZO σύμφωνα με τη σελίδα της. Βλέποντας και τις τιμές αποστολής για International Shipping είναι νομίζω γύρω στα 67$ με άλλα λόγια 48¤ και είναι ζευγάρι. Νομίζω οτι είναι καλύτερα απο την Οτοπλάς που δεν πρέπει κανονικά ουτε απέξω να περνάς...
  9. Έχεις δίκιο φίλε. Δεν έψαξα τη λύση του Ebay. Έχεις κάτι στο νου σου? Βρήκα ας πούμε κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω γιατί έχει τόσο χαμηλή τιμή.
  10. Η τιμή του είναι απαγορευτική. Κάτι τέτοιο όμως? Έχω δεί σε διάφορα Forum να το βάζουν και να κάνουν και καλή δουλειά. Με τιμή 750¤. Θα βάζατε κάτι τέτοιο στο Scirocco σας?
  11. Στην ταινια Burn After Reading με τον George Clooney. H Frances McDormand οδηγάει ένα Passat.
  12. Ανούσια τελείως κουβέντα. Ο ένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο με το ζόρι οτι το Manual έιναι καλύτερο απο το DSG και το αντίστροφο. Το κάθε ένα απο αυτά έχει τη χάρη του. Τι να κάνουμε? Εγώ πήρα DSG και δεν το μετανιώνω. Μου αρέσει που μπορώ να παίζω με τις ταχύτητες στο τιμόνι. Μου αρέσει σε D στο ταξίδι που πετυχαίνω και χαμηλότατη κατανάλωση. Μου αρέσει και το πάνω κάτω του λεβιέ όταν το βάζεις στο σειριακό... Μη γράφει ο καθένας τη παπάτζα του. Βγαίνουν και λάθος συμπεράσματα. Κάποιος μπορεί να παίρνει ιδέες απο εδώ πριν αγοράσει το αμάξι του...
  13. Να το βγάλει. Είναι μεγάλη καγκουριά....
  14. Το Scirocco μου έχει μέσα το RCD310 και θέλω να το αλλάξω γιατί δεν μου πολυαρέσει. Το αυτοκίνητο το πήρα ετοιμοπαράδοτο και δεν μπόρεσα να βάλω μερικά πραγματάκια που ήθελα (δεν με χάλασε βέβαια ). Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω. Το RNS510 έχω δεί οτι παίζει TV και έχει και NAV. Τώρα που εγώ δεν το ζήτησα το αμάξι με αυτά πάνω θα μπορεί να τα παίξει η θα θέλει εγκαταστάσεις τρελές? Τι τιμή έχει αυτό στις Ελληνικές αντιπροσοπείες? Τα DVD τα παίζει καλά?
  15. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι. Αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο. Το έχεις λιγότερο απο μήνα και παρουσιάζουν το νέο εσωτερικό... Τελείως αψυχολόγητη η κίνηση της VW...
  16. Επαναφέρω το θέμα. Πάντως τα πρόσθετα για τα Paddles είναι πολύ μπροστά. Αν δεν θέλουν πατέντες μπορεί και να τα τσιμπήσω. EDIT: Παναγιά... 250$ χωρίς τα έξοδα αποστολής? Απαπαπα...
  17. Καλησπέρα παίδες. Το όνομα μου είναι Κυριάκος και είμαι κάτοχος ενός Scirocco 2.0 μπλέ χρώματος. Σκοπός μου είναι να μάθω πράγματα για το αμάξι μου και να γνωριστώ με την παρέα. Να είστε καλά και να χαίρεστε το όμορφο Forum σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.