Jump to content

avenger

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

About avenger

Other Info

  • Car Type
    Passat

avenger's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είμαι κάτοχος Passat 1.4ΤSI. Όπως πολλοί είχα και εγω την φαεινή ιδέα (στο μπουρδ@# που λέγεται Ελλάδα) να κάνω tuning στον κινητήρα μένα απλο πρόγραμμα για βενζίνη 100οκτ. Αυτα πρίν απο 2 χρόνια. Τώρα που το κόστος της βενζίνης εκτινάχτηκε στα ύψη ενας ενας η πρατηριούχοι στο νομό μου (Αρτας) δεν εφοδιάζονται πλέον με βενζίνη 100οκτ. (Φυσικό αφου υπάρχει μηδενική ζήτηση). Σε ερώτηση που υπέβαλα στον βελτιωτή, μου απάντησε πως εάν βάζω 95αρα θα πρέπει να οδηγώ πολύ ήπια και να μην πίεζω ούτε για επιταχύνσεις (σε προσπέραση ας πουμε). Και ερωτώ τώρα τι? Οδηγώ όπως ανω θέτοντας σε κίνδυνο την ενεργητική μου ασφάλεια? (Η ακόμη και τον κινητήρα μου λόγω καυσης 95αρας.) Η επωμίζομαι το κόστος για ρύθμιση σε 95αρα? Αυτα. Εχει βρεθει άλλος στη θέση μου?
  2. avenger

    Atyxia

    Η τελική ετυμηγορία είναι 130 ευρώπουλα επειδή λένε πρέπει να βαφεί όλο το καπό!!! Καλά ξεκίνησα τη χρονία. 260 τα τέλη 450 η ασφάλεια 60 το ΚΤΕΟ και τώρα αυτο. Ολα σε δίαστημα 2 μηνών. Κανένας έρανος στο club παίζει.....?
  3. avenger

    Atyxia

    Καθώς πήγαινα όμορφα και ωραία με την passatara μου ξαφνικά μπάμ ακούω ένα έντονο γδούπο στο καπό και κατόπιν στο παρμπρίζ. Σταματάω λίγο πιο πέρα και βλέπω ενα σκίσιμο και βαθούλωμα στο καπό και ενα ψιλοράγισμα στο παρμρίζ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν οτι καποιος πούστης θα πέταξε καμια πέτρα αλλα δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω. Πάντως πιστέυω πως κατι τέτοιο πρέπει να συνέβη καθώς οδηγούσα σε άδειο δρόμο εντός κατοικημένης περιοχής. Αντε τώρα στα καλά του καθουμένου να τρέχω για επισκευές.
  4. Αλλαξα τα 2 μπροστά ελαστικά με καινούργια. Τα πίσω με διαβεβαίωσαν πως είναι σε καλή κατάσταση (έχουν ζωή περίπου 6 μηνών). Το θέμα είναι πως διαπίστωσα (κατόπιν εορτής) πως τα καινούργια είναι made in spain ενω τα παλαιά made in germany. Λέτε να έχω πρόβλημα? Κατα ταλλα ολα είναι ίδια (δίασταση δείκτης ταχύτητας φόρτωσης κτλ) Μιλάμε για τα michelin primacy hp. Ευχαριστώ.
  5. Τα αμορτισέρ θα ταλλάξω σίγουρα. Σκέφτομαι τα εργοστασιακά (η έκδοση του passat μου ήταν η sportline). Έχεις κάτι άλλο υπόψιν? Όσο για τα premium contact 2 τι λες? Έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια.
  6. Ήρθε και για μένα ο καιρός για αλλαγή ελαστικών. Σκέφτομαι να τοποθετήσω τα premium contact 2. Eως τώρα φορούσα τα michelin primacy Hp. (Αρκετά ικανοποιημένος). Το θέμα μου είναι η διάσταση. Εργοστασιακά είχα διάσταση 215/55/16. Τα primacy σε διάσταση 205/55/16. (Είχα χάσει σε συνολική διάμετρο 1εκ). Σκέφτομαι για τα νέα ελαστικά τη διάσταση 205/60/16 που σύμφωνα με υπολογισμούς αυξάνει τη συνολική διάμετρο κατά 0.95 εκ. Τι λέτε? Επιπλέον είναι και τα αμορτισέρ στα όρια τους (95000χλμ). Σε πρόσφατη μέτρηση έδειξαν ανοχή για περίπου 3-4000χλμ ακόμα. Μου προτείνετε να τα αλλάξω με τα ελαστικά η αργότερα ξεχωριστά. Αυτα.......
  7. Η Πασσαταρα μου με κιτ χρωμιου για τι μασκα. (20 ευρω απο e-bay με τα μεταφορικα). Σε λιγο ερχονται χρωμιωμενοι καθρεπτες και ελαφρως σκουρες αντηλιακες μεμβρανες.
  8. Μπορεις να μου πεις πως ακριβως βγαινει η "φουσκα" του λεβιε? Δεν βλεπω οσο και αν εψαξα καποιον τροπο να βγαινει.
  9. Χαιρετε. Εχω το εξης προβληματακι: (Passat Tsi 1.4-90000χλμ) Οταν εμπλεκω καποια σχεση στο κιβωτιο κατα την κινηση του μοχλου ακουγεται ενα μικρο τριξιμο. Αυτο συμβαινει με ολες τις σχεσεις. Παραδοξως τιποτα δεν ακουγεται οταν κανω αλλαγες εν κινηση.Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο? Ειναι πολυ ενοχλητικο ιδιως οταν ξεκιναω απο σταση μεσα στην πολη, κρικ κρικ κρικ Ελπιζω να ειναι θεμα ενος απλου πχ γρασαρισματος και οχι η αρχη κατι πολυ σοβαροτερου....
  10. Για τσεκαρετε αυτα τα εμπρος φαναρια για passat 2006-2008. Ειναι φανταστικα και σκεφτομαι να τα αγορασω. Περιμενω αποψεις. Passat b6 drl led projector headlights-black. Kαντε αναζητηση στον browser σας μιας και δεν μπορω να βρω τον τροπο να κανω attached το link.
  11. Aμα εχει ερθει η ωρα σου απλα εχει ερθει! Ειτε οδηγας ενα supercar ειτε περπατωντας ανεμελα στο πεζοδρομιο.Καποιοι καθοταν απλως σε σταση κτελ και επεσε επανω τους λεοφωρειο. Τι να λεμε τωρα.......
  12. Passat 1.4 δεν υπαρχει σε 140 η 160ps μονο σε 122. Και εχω μονο προγραμμα.
  13. Θα παει και αυτος overload. 25ps του ειπε με 450ευρω. Παντως ναι νομιζε πως απο πιο ψηλα θα με ειχε ο πονηρουλης. 1410κιλα το Passat 1430 η Merca. (Eιναι η Sportcoupe). Aπλος ντραπηκε οπως μου ειπε που τον πηρε ενα VW. Oπως και να το κανουμε η Mercedakides ειναι και λιγο υπεροπτες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.