Jump to content

Ariskos

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Ariskos

  • Birthday 05/08/1988

Contact Methods

  • AIM
    Skype: seth8588
  • MSN
    skoraris@hotmail.com
  • Website URL
    http://sites.google.com/site/warcrysite/Home
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Μπασκετ, Ποδοσφαιρο, cars

Other Info

  • Car Type
    Passat
  • Car's nickname
    Azure Turbo

Ariskos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, στο αυτοκίνητό μου (passat του 2000) έχω έναν συναγερμό μάρκας Gemini, το θέμα είναι ότι απο το στρογγυλό τηλεχειριστιριάκι που έχει μου εχουν χαλάσει (από την πολλή χρήση) τα κουμπιά (κυρίως το πάνω με το οποίο ενεργοποιείς και απενεργοποιείς το συναγερμό). Η ερώτησή μου είναι, πού πρέπει να απευθυνθώ ώστε να μου το φτιάξουν?
  2. Ariskos

    Cockpit xD.jpg

    Αν δεις το image description γράφω abondom the sheep.. βασικα δεν είχε βενζίνι και είπα να τραβήξω μια φώτο... Οσο για τους δεικτες.. εε.. οσο να 'ναι εχουν φτάσει κι αυτοί στα όριά τους ..αλλα στο χωριό με ευθεία ...
  3. Τι εννοείς "θα σου κόψει" ? Ότι θα χρειαστεί να αλλάξω και τα λαστιχα ετσι ? (sorry, απλά είμαι νέος στα "πραγματα" και δεν τα ξέρω καλα ) Κορυδαλλό μένω αλλά όπως και να 'χει στην Ελλάδα είμαστε και οι δρομοι δεν είναι και οι καλυτεροι (σκατα είναι τεσπα..), δηλαδή η 18" θέλει μεγάλη προσοχή? Εσύ Νικο εχεις 18" ? Αν ναι, πως συμπεριφέρεται σε λακούβες κτλ ..? γιατι όπου και να μενεις όλο και καποια λακούβα θα υπάρχει, καποιο σαμαρακι απο ασφαλτο σκαμενη, καποιο ρολοι στη μεση του δρομου, καποια διασταυρωση με ενα τεράστιο χαντακι στις ενώσεις του λες και περναει ποτάμι κτλ κτλ ..
  4. Θέλω να αλλάξω να φώτα του passat και να βάλω xenon. Πήγα και ρώτησα σε 2 μαγαζιά εδώ στον Κορυδαλλό και ο 1ος μου είπε συνολο 100euro και ο 2ος ("Varelas" λεγεται) μου είπε ότι ξεκινάνε απο 80-120euro τα "φτηνιάρικα" τα οποία μου είπε ότι "αν ηταν να τα βάλει στο δικο του αυτοκινητο δεν θα τα εβαζε με τπτ.." και τα καλά μου είπε οτι είναι πάνω απο 120euro (μου είπε μια τιμη αλλά δεν την θυμάμαι ). Όταν είπα στον 2ο ότι τα βρήκα και με 100euro μου είπε ότι σε τετοια τιμη αποκλείεται να είναι τα καλά. Και εννοείται με δωρεάν τοποθέτηση. Το θέμα είναι γιατί εδώ είναι τόσο φτηνά (η τιμή είναι σε $ αρα σε euro είναι ακομα πιο κατω) και σε αυτους που ρώτησα ανεβαίνει τοσο πολύ η τιμή ? Υπαρχει κατι που παραλείπω εγώ ?? Κανεις με passat εχει βάλει xenon φώτα, να με διαφωτίσει λιγο με τις τιμές..
  5. Κι εγώ έχω προσέξει ότι από 17->18 η αλλαγή είναι πιο εμφανής σε σχέση με το να πας απο 16->17. Οντως οι 18αρες είναι πιο ωραίες, δεν το συζητάω απλά όπως είπα δεν θέλω να το επιβαρύνω σε αποδοση-κατανάλωση.. δεν ξέρω αν είναι μεγάλη η διαφορά των 18" απο τις 17" στην οδήγηση, πάντως δεν θα ήθελα να το νιώθω ότι του κόβει σε απόδοση (κι ας είναι τουρμπο.. ξερεις αν δεις μια εντονη αλλαγή σ'ενα αυτοκίνητο που το οδηγάς καιρο ισως να σου ξινήσει αρχικά..) Οσο για τις ακτίνες, αυτή εδω που εδειξες είναι όντως ωραία, βεβαία τα ψάχνω ακομα για να δω τι ταιριαζει περισσοτερο. Α και κατι άλλο, είδα πανω στα λαστιχα και λεει 205 ... και ξαφνιαστηκα, περιμενα να είναι πιο μεγαλα, οπότε είτε 225 είτε 235 η διαφορά θα είναι μεγάλη και εμφανής .. σωστά ?
  6. Καλορίζικο Nrgakos3, για πές μας, λειτουργεί καλά? και γενικότερα εντυπώσεις γιατι σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά να το πάρω. Απο θέμα εγγύησης τι γίνεται ?? τι προβλήματα είχαν? Τι πιστεύετε, αξίζει να επενδύσει κανεις σ'αυτο? δεδομένου οτι της VW είναι πολύ πιο ακριβό..
  7. Γειά σας ..

    Τα χαιρετίσματα κι απο τον φίλο μου τον Azure !

  8. Ariskos

    Passat 1.8T

    Μερικές φωτο απο το αυτοκίνητό μου.
  9. Οχι, τα παντα όλα, προς το παρον , είναι εργοστασιακά (εκτως απο το cd player ) ... σκεφτομαι όμως αρκετές αλλαγές (gps navigator, φώτα, ζαντες, αεροτομή για την ωρα) Κλίνω περισσότερο προς τις 17" μιας και δεν θέλω να έχω απώλειες σε επιδόσεις καθόλου καθώς και δε σκέφτομαι να το κατεβάσω (προς το παρον )
  10. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα παίδες !! Είμαι νέος στην παρέα και νέος ως προς τα αυτοκίνητα. Σκέφτομαι να αλλάζω τις ζάντες του passat μου (1.8T μοντέλο του 2000) και να βάλω 17" ή 18", εσείς τι μου προτίνετε, ποια απο τις 2 διαστάσεις πιστεύετε ότι είναι καλύτερες ? Επίσης απο το super site www.tirerack.com (όπου μπορείς να ζεις τις ζάντες που θές πάνω στο αυτοκίνητό σου) εχω βρεί τις εξής 2: 1) ΟΖ: Ζάντα μόνη της ..και.. πάνω στο passat (το δικό μου είναι "nebio blue" , δηλαδή γαλαζιο, βάλτε και το χρώμα για να έχετε ακριβή εικόνα) 2) X-Line by OZ: Ζάντα μόνη της ..και.. πάνω στο passat (το δικό μου είναι "nebio blue" , δηλαδή γαλαζιο) Ποιά πιστεύετε ότι θα πήγαινε καλύτερα στο αυτοκίνητο ? Στις φωτο που είναι στο αυτοκίνητο τις δείχνει με σκούρο φόντο και ίσως δεν απεικονίζονται καλά...
  11. Τέλεια ζάντα, σχέδιο που σου μένει όταν το δεις..
  12. Ακόμα το πλένεις ?? Αντε να δουμε καμια φωτο και εμεις που ψαχνόμαστε τώρα για νέες ζαντούλες... !
  13. Καλησπέρα σε όλο το VWClub και καλώς σας βρήκα. Όναμα: ¶ρης Ηλικία: 21 Επάγγελμα: φοιτητής Πληροφορικής & Τηλ/νων στο ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας) Τόπος κατοικίας: Αθήνα, Κορυδαλλός. Αυτοκίνητο: VW Passat 1.8T Χαιρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας μιας και εχετε κανει εξαιρετική δουλεία, υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες μαζεμένες και με τόσους VW-πορωμένους μαζί πιστεύω θα μάθω πολλαααά !!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.