Jump to content

tammy207

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About tammy207

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Στερεά Ελλάδας - Ερέτριας
  • Νομός
    Εύβοιας

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Recent Profile Visitors

3,194 profile views

tammy207's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. το εψαξα λιγο και το 5/30 εχει πολλες εκδοσεις . ποιο απολα ειναι καταλληλο?
  2. καλησπερα στην παρεα , νεος κατοχος ενος leon 3 1.6 tdi 105 ps 2014. εκανα μια αναζητηση αλλα δεν εβγαλα ακρη. τι λαδι παιρνει αυτο το μοτερ και καθε ποτε πρεπει να γινεται αλλαγη? (στο βιβλιαρακι δεν λεει ακριβως , γραφει για longlife service) ειναι ακριβως ιδιο μοτερ με το golf 7 1.6 tdi 105 ? εχει dpf?
  3. ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια . οντως ειχε βουλωσει το ενα σωληνακι , ξεβουλωμα και ολα κομπλε. καλο καλοκαιρι σε ολους λοιπον..
  4. το τσεκαρα σημερα . τα 2 μπροστα σωληνακια. του οδηγου διωχνει το νερο ολα οκ. του συνοδηγου διωχνει το νερο αλλα ενω το βλεπεις να τρεχει κατω απο το θολο του δεξι μπροστα τροχου εμφανιζονται και σταγονες μεσα στο αμαξι . τι να φταιει?
  5. καλημερα . πριν μερες που εβρεξε δυνατα προσεξα οτι περασε νερο μεσα στο αμαξι προφανως απο την ηλιοροφη. οι σταγονες εμφανιστηκαν στην γωνια της πορτας διπλα απο το δεξι ποδι του συνοδηγου. μαλλον γλειφει απο πανω και το βγαζει απο εκει ή δεν ξερω και εγω τι.. εχει κανεις καμια ιδεα? το αμαξι εχει φαει πολλες βροχες και πρωτη φορα γινεται αυτο. προκειται για polo gti 20vt 2006 .
  6. κατα την γνωμη μου αν κινεισαι πιο πολυ μεσα στην πολη τοτε πολο , αν εισαι πιο πολυ για εκτος ταξιδια με παρεα κτλ τοτε γκολφ. τωρα αν σκεφτεσαι να αλλαξεις αμαξι σε 5 χρονια παρε το πολο, πιο φθηνα θα σου ερθει και ειναι και σβελτο και αρκετα νεανικο .η αποφαση βεβαια και η τσεπη ειναι δικη σου .
  7. για μπροστα τα 312 μμ απο s3 1,8 ειναι μια τιμια λυση που μπαινει κουτι στο αμαξι χωρις να πειραξεις ουτε βιδα.(τα εχω βαλει κ εγω) για πισω παλι απο s3 μπορεις να βαλεις με μικρη τροποποιηση. αν σε περιοριζει παντως το μεγεθος της ζαντας μπορεις να βαλεις 17αρα με το ιδιο ακριβως σχεδιο.(αυτες εχω)
  8. tammy207

    Tsi

    0 δεν γινεται ποτε να ειναι η καταναλωση , απλα ειναι μικρη οποτε δειχνει μηδεν . μην ξεχναμε οτι η καταναλωση δεν εχει και πολυ μεγαλη ακριβεια στο καντραν που βλεπουμε. συγκριτικα βεβαια ειναι σωστη και αυτο παιζει ρολο.
  9. φιλε αν εννοεις την μεθοδο που υπαρχει για να πατησουν αμεσα τα ελατηρια θελει συγκεκριμενη διαδικασια και παιζουν ρολο πολλα πραγματα . δεν θα σου προτεινα να κανεις κατι τετοιο.
  10. πολυ ομορφη ζαντα , η τιμη ειναι αρκετα καλη θα ελεγα.
  11. δηλαδη το jetta εχει τα ιδια ηχεια με το golf?
  12. tammy207

    Tsi

    οταν αφηνεις γκαζι και κατεβαινεις μια κατηφορα ,για παραδειγμα ,καις λιγοτερο απο οσο αν την κατεβαινεις με νεκρα και δεν ζοριζεις και τα φρενα .
  13. το jetta gt πισω εχει ηχεια? μπορω να βαλω στην εταζερα ή γενικα καπου πισω? ειναι ευκολο?
  14. εκανα μια μικρη ερευνα και διαπιστωσα οτι υπαρχουν διαφορετικες τιμες διαμετρου σε καπακι.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.