Jump to content

gfg (γιωργος)

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About gfg (γιωργος)

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

gfg (γιωργος)'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ναι το εβαλα το νυχακι και εδειξε πολυ ωραιο. Τωρα θελω να παραγγειλω τον διαχυτη πισω και προχωραμε! Ναι 28αρα φοραει. Απο τα μαμα πραγματα δεν εχω τιποτα. Πες μου ομως τι ψαχνεις μηπως μπορεσω και σε βοηθησω; Ετοιμο!
  2. Λοιπον εχουμε και λεμε! Μοτερ: Το αμαξι φοραει 28αρα ρουλεμαν που κρεμεται απο ενα χταποδι απο τον ποπαυ και συνεχιζει με ενα ελευθερο καταλυτη, σωληνωσεις 76 χιλιοστα με ενα μεσαιο και ενα τελικο επισης απο ποπαυ. Ιντερκουλερ τεραστιον διαστασεων Hercules, σκαστρα Hercules. Μοτερ μαμα, προγραμμα Ανδριαννακης και δουλευει 1.4bar. Αμορτισερ - φρενα: Αμορτισερ φοραει bilstein PSS9 ρυθμιζομενη, φρενα μπροστα εξαπιστονα GALFER με διαιρουμενος δισκους και πισω εχουν μπει αποστατες στις εργοστασιακες δαγκανες για να μεγαλωσει η διασταση του δισκου. Μπαρα θολων hand made Hercules. Ζαντες: Ζαντες BBS με λαστιχα P-Zero Nero 225/40/18 Οτι εχω ξεχασει θα το προσθετω σιγα σιγα! Μερικες φωτο:
  3. Και εγω για 20ν μιλαω! Τα μεχρι 2000 δεν εχουν αυτη την μπαρα που λες! Και αυτη μου φαινεται οτι δεν πιανει τους θολους αλλα ειναι μια μπαρα ενυσχησης!
  4. Ειναι μια απο τις εναλλακτικες που εχω στο μυαλο μου! Πολυ ωραιο το passat σου! Αυτη την βδομαδα θα μπει για βαψιμο γιατι με χτυπησαν παρκαρησμενο και αφου θα μπει σκεφτομαι να βαψω ολα τα πλαστικα που ειναι μαυρα ασημι, να μπει ενας διαχυτης στο πισω προφυλακτηρα και κατι για τον μπροστινο! Ειμαι σε σκεψη ακομα! Μετα θα του κανω και εγω μια παρουσιαση!
  5. Εχει βρει κανενας τιποτα σε σποιλερ μπροστα; Ψαχνω παντου και δεν μπορω να βρω κατι αξιολογο και σε καλα λεφτα!
  6. Ναι ετσι ειναι η κονσολα μου πριν την αλλαγη σε 2din! Αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα την κονσολα που βαζει μετα!
  7. Εχει βαλει κανενας 2din οθονη σε passat B5; Εχω μια οθονη και δεν μπορω να βρω πουθενα κονσολα για να την βαλω! Και ακουσα οτι ειναι και μανικι να μπει! Γνωριζει κανενας;
  8. Εγω θα σου προτεινα να μαζεψεις τα λεφτα και να βαλεις μια και καλη τα κιτρινα με ελατηρια χαμηλοματος γιατι τα μαυρα δεν ειναι χαμηλοματος και το μονο που θα καταφερεις ειναι να μειωσεις την διαρκεια ζωης τους!
  9. Δεν ισχυει κατι τετοι δυστηχως! Εγω φοραω μια χειροποιητη απο τον Hercules πανω στο αμαξι.
  10. Εχω ενα θεμα οταν παω να βαλω μποστα ενω το αμαξι ειναι ζεστο. Μπουκωνει και δεν παιρνει ευκολα και οταν πατησω γκαζι πεταει ακαυτη πισω! Μου ειπαν να κοιταξω το αισθητηρα ψυχρης (αν δειχνει σωστη θερμοκρασια) αλλα ειναι οκ. Το μονο που βρηκαμε οταν το βαλαμε στο μηχανημα ειναι οτι ο λ εδειχνε πολυ πλουσιο μειγμα. Επειρεαζει ο λ στο να βαλεις μπροστα; Εχει αντιμετοπισει κανενας κατι τετοιο; Σημ.: Το αμαξι φοραει 2860rs, προγραμμα ανδριανακη κτλ
  11. Σε βελτιωμενα αμαξια μπαινει; Γνωριζει κανενας;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.