Jump to content

mrdaellis2

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mrdaellis2

  1. Παιδια οποιος θελει να μαθει ας παρει ενα βιβλιο manual λνης και δενεις αρκη να εχεις και κανενα σοβαρο εργαλειο
  2. ok ευχαριστώ πολύ.
  3. http://www.auteltech.com/vag405.htm εγω πήρα αυτο απλα για να ξέρεις τι έπαθες κατα 99% τωρα manual (βιβλίο βλαβών) πήρα απο τον Παπασωτηριου για το golf 1.6 fsi ετι και αλλιώς έχουν τον ιδιο κινητήρα αν βρω για το turan θα πάρω.
  4. τωρα μετα πο τοσο καιρο θα θελα να ξερω τι επιδοσης εχει το αυτοκινητο σου. και αν εχεις καποιο προβλημα ετσι αν μου πεις τωρα μετα τοσο καιρο οτι ολα ειναι οκ θα βαλω και εγω.
  5. μη νομιζετε οτι το ελυσα το θεμα εδω http://www.ygraeriokinisi.gr/system-54th-generations-fsi.html θλουν 2.700 να τα βρω και να τα δωσω μια και κανω πολλα χιλ καθε χρονο ειμαι σε συνχιση ομως αυτο ειναι για fsi τωρα οτι αφορα το fsi αφορα και το tsi. το θεμα ειναι μη μπλεξω. να και αυτο http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=46947 πλήρης συνχιση.
  6. εντάξει τι να κάνουμε ρε παιδιά δεν γίνετε οκ ούτε στα fsi ούτε στα tsi βενζίνη ok.
  7. Μίλησα με τον προϊστάμενο της tartarini τον Κυριο Αβαγιανο Στρατο μου ειπε οτι δεν ειναι σωστό να βαλω συσκευή δυστυχώς.
  8. και η tartarinι μου είπε οχι δεν είναι σωστό.
  9. θα περιμένω οταν θα εχεις κάτι.
  10. ενδιαφέρομε πραγματικά το θεσσαλονικη με χαλάει λιγο παρότι μου αρέσει σαν πόλη. μπας και ξέρει και στην αθηνα καποιον δεν μπορει με καποιον θα συνεργαζετε. βασικό ομως ειναι να γινετε χωρις προβλήματα βεβαια στο αμαξι. και αυτο θα θελα να το τσεκάρω κάπως. σε ευχαριστώ και πάλι
  11. σε ευχαριστώ πολυ ποιος κάνει την τοποθέτηση ξέρεις και πόσα θέλει. τωρα βλέπω οτι ο κινητήρας ειναι ιδιος με το δικο μου 1.6 fsi και για αυτον τον κινητήρα ο κ Παγωνας μου είπε οτι αποκλειόταν ενας που έβαλε του αλλάξανε τον κινιτηρα ετσι οπω ς καταλαβαίνεις οταν σου το λεει η καρεντα εισαι λιγο επιφυλακτικός. εγω θελω να το ψαξω και η ταρταρινι ειναι πολυ καλη εταιρια με πυρα στο υγραέριο ολα τα ταξι του 80-90 ταρταρινι φόραγαν. αν ξερεις κατι αλλο θα με υποχρέωσης σε ευχαριστώ.
  12. ο κ.Παγωνας στην καρεντα μετα απο τηλεφώνημα μου. και εχω ενοχληθεί τοσο που αν ειχα τώρα την δυνατότητα θα το άλλαζα.
  13. Είναι δυνατόν ρε παιδιά το μονό αυτοκίνητο που δεν περνάει υγραέριο είναι το δικό μου.
  14. αναψε το λαμακι και λεει NOX το εσβισα αλλα δεν νομιζω οτι θα μου την χαριση οποτε πρεπει να ξερω που ειναι αυτος ο NOX ξερει κανεις να μου πει. ευχαριστω.
  15. κάτι θα βρούμε ρε παΐδια πιτσιρικάδες αλλάζαμε κάρτες παιχνίδια,κατι θα βρούμε!
  16. Aυτο που αλλάζει ειναι οτι τα παιχνίδια τους γίνονται ολο και πιο πολύπλοκα και ολο και πιο ακριβά!
  17. φίλε μπραβο και πολλά συνχαριτηρια θελω να πω δυο πράγματα το ενα οταν το κολλάς η σιλικόνη αντεχη στης θερμοκρασίες εχω κακη πειρα,θερμοκρασιες λιγο απο της λαμπες και λιγο απο το μοτερ το καλοκαιρι. τωρα πριν βαλω προβολακια ημερας ειχα βαλει δυο τετοιες σειρες λεντ (εξωτερικα) και ειχαν καεί πολλα λαμπακια σε ασχετα σημεία λογο του οτι ειναι παραλληλα συνδεδεμενα.ρωτησα και μου ειπαν οτι τα επηρεάζει το οτι δεν εχουν ενα κυκλώματακι να σταθεροποιεί την τάση ετσι τα αλλαξα και εβαλα προβολακια.οταν τα πειρα μου ειπαν οτι αυτα εχουν θα δούμε.αυτα και πάλη μπραβο. πολυ κοπο εκανες βαλε καλη ποιοτητα μη παει χαμενος ειναι αμαρτια. τωρα τα κιτρινα πλαστικα καθαριζουν με νερο και ψιλο χαρτι 2000 και μετα 3000. το εχω κανει στο πρωτο μου αυτοκινητο fiat 500 το κοντερ ηταν θολο και κιτρινο ( πλαστικο). το εκανα τζαμι.
  18. στο εχω γράψει ξανα μενω στο βυρωνα κοντα στο τερμα των λεωφορείον (κανει τερμα στην οδο εμπεδοκλεους)και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδον βρυουλων και κοντολιου γωνια.
  19. ε ναι θα θελα να το δω και να σου δείξω την καινούρια πατέντα που έκανα (μπριζα σουκο)μικρή και διακτιτηκη διπλά στο χειρόφρενο με 220v για το λαπτοπ κάνα κινητό η ότι άλλο έως 250w.
  20. οκ μια χαρα και εγω τα καταφερνω αλλα σε κατι τετοιες κολυσης κολαω οποτε εχω το φιλο μου το γιωργο. τωρα καλο αυτο το tpms με χαλαει λιγο το οτι πρεπει να βγαλω τα λαστιχα,θα δω.
  21. χαιρομε ελπιζω να μη σε κουρασε,γραψε μου ποσο το πειρες το εργαλειο,και τι ειναι εμφνισιμο φαινετε.
  22. ναι και δεν ειναι δυσκολο το περιγραφω καλα νομιζω. και να γραψεις τη μαρκα του tpms να το ψαξω και να μου πεις τη γνωμη σου κατι λεει τεχει με της βαλβιδες;
  23. σορυ που δεν απαντησα αλλα ειχα δουλεια και δεν εχα μπει. τωρα αν θελεις να τα πουμε πο κοντα ο.κ. ειμαι στο βυρωνα και το σαββατοκυριακο θα ειμαι στην αθηνα την δευτερα θα φυγω. αν θελεις πες μου. αν ομως βγαλεις τον διακοπτη(πιεσε μεσα και καντο δεξια)εχει δυο μικρα βιδακια (με ψιλο σταυροκατσαβιδο)βγαλε και την πλακετα θα δεις απο κατο να εξεχουν 5 νομιζω μεταλικα καρφακια μετρατα με το οργανο πια φερνουν ρευμα οπως γραφω παραπανο με κλειστο και ανοιχτο το διακοπτη της μιζας. για οτι αλλο εδω ειμαστε.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.