Jump to content

n-a-147

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About n-a-147

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

n-a-147's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Kαι στην Ferrari βλεπω οτι γραφει κατι...Fiat λεει?? Μπααα...λαθος θα βλεπω! Επισης μιας και τα ισοπεδωνουμε όλα...και τα skoda-seat, VW ειναι τα μηχανικα τους! Και ειναι όλα ιδια όχι σαν την alfa με την fiat που δεν εχουν καμια σχεση τα μηχανικα των μεν με τα δε εκτος καποιων ελαχιστων εξαιρεσεων...γιατι δεν παιρνετε ενα skoda που εχει και κανα 10αρικο λιγοτερο?
  2. Λοιπον για πες μου και μερικα πραγματακια για να με πείσεις για την ανωτερότητα του passat γιατι ειμαι ανοιχτος σε νεες προτασεις... 1ον: Πως ακριβως ζεις καθημερινα τα ανωτερω αυτοκινητα που αναφερεις απο την στιγμη που (αν δεν κανω λαθος κοιταζοντας το προφιλ σου...) εισαι 15 χρονων και λογικα δεν εχεις καν διπλωμα για παπακι... 2ον: Για πες μου ορισμενα απο τα χαρακτηριστικα του passat που εχεις εκτιμησει με την καθημερινη σου ενασχοληση μαζι του ωστε να σε κανουν να το αγαπησεις τοσο... 3ον: Οσο για το: "το passat πραγματικα σε μιλαω δεν το αλλαζω ουτε για ferrari...." μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις...ακουσε πρωτα μια ferrari απο κοντα,πηγαινε μια βολτα (ειχα την τυχη να με πανε...) και υστερα ελα να μου το ξαναπεις οτι προτιμας οποιοδηποτε άλλο αμαξι ποσο μαλλον το passat... υ.γ. Οσο για τους φιλους σου που δεν ειναι ευχαριστημενοι με την alfa που εχουν αγορασει τοτε πες τους οτι εκαναν λαθος επιλογη αυτοκινητου...καθε ανθρωπος έχει ορισμενες προτιμησεις και η επιλογη τους, μαλλον, δεν ηταν η σωστοτερη...δεν γινεται όλοι να ειμαστε ιδιοι...άλλοι θα ειναι ευχαριστημενοι με ενα VW, άλλοι με μια alfa kok
  3. Και εμενα ο μπατζανακης της θειας της κουμπαρας του γειτονα εχει παρει μια 156 και μαζι με αυτη του εδωσαν και εναν ηλεκτρολογο για τα ηλεκτρικα προβληματα που θα εβγαζε στο μελλον...και μαζι με αυτον του εδωσαν και εναν μηχανικο να κανει παρεα στον ηλεκτρολογο... Περα απο την πλάκα τωρα, και εγω εχω ακουσει ενα σωρο για τα VW, τα peugeat, για τα ....κοκ Εγω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αν δεν εχει περασει απο τα χερια σου ενα αυτοκινητο τοτε δεν μπορεις να κρινεις...Δεν μπορουμε να επιχειρηματολογουμε με τις εμπειριες των άλλων!! Εμενα μπορει κατι να με ενοχλει λιγο, εσενα περισσοτερο και σε έναν τριτο μπορει να μην το καταλαβαινει καν!!! Ετσι και τα προβληματα σε ένα αμαξι...εχω ενα φιλαρακι με ενα rallye που του φαινεται άνετο, στο οποιο οταν μπαινω μεσα νιωθω οτι κοπαναει ολοκληρο και οτι θα διαλυθει στην επομενη λακουβα...ποιος ειναι ο αντικειμενικος?? Εγω ή αυτος?? Κανενας μας...απλως ο καθενας έχει διαφορετικες ανοχες στο θεμα άνεσης...το ιδιο μπορει να συμβει με καθε παραμετρο ενος αυτοκινητου... Ζησε με μια alfa των τελευταιων χρονων (πχ 159-ιδια κατηγορια με passat) και μετα θα σου πω αν θα ξαναμπεις στο passat... υ.γ. Στο λεει καποιος που εχει ζησει αρκετο καιρο με Α4 1,8Τ quattro, nissan micra, ford ka, mercedes e190, polo 1,4
  4. Δηλαδη θα πρεπει το αυτοκινητο να εχει κουμπια για το ηχοσυστημα στο τιμονι για να εχει και τα paddles?? Eπισης που μπορω να κανω test drive ενα golf με dsg??
  5. Oταν λες οτι καιει πολλα? Εμενα η 147 μου σε αρκετη κινηση καιει περι τα 14λιτρα και σε ανοιχτο δρομο σχετικα γρηγορα(160χαω και ανω) περι τα 9,5λιτρα. Τωρα για χαλαρο cruising εχω δει και 7,5λιτρα (με προσπαθεια βεβαια...)...αλλά εμενα με ενδιαφερει να εχω κατι άνετο (γι'αυτο και η βλεψη σε αυτοματο...). Το να καιει κατι παραπανω δεν με απασχολει τοσο...οσο για το polo καλο, αλλά με ενδιαφερει ενα αμαξι να μπορω να το κρατησω και σαν πρωτο αν χρειαστει να μεινω με ενα αμαξι!
  6. Παιδια το dsg εχει paddles πισω απο το τιμονι για τις αλλαγές??
  7. Παιδια το οτι ειναι καλο δεν διαφωνω...γι'αυτο το σκεφτομαι! Ψαχνω ομως αποκλειστικα για αυτοματο dsg...αυτο εχει paddles πισω απο το τιμονι για τις αλλαγες?? Απλως θελω ορισμενες πληροφοριες για το τι πρεπει να προσεξω αν το παρω μεταχειρισμενο...τι προβληματα βγαζει συνηθως...ποσα θα πληρωνω για service...τετοια θεματα!!! υ.γ. Την 147 αν θα την δωσω, θα την δωσω λογω οικομικων δυσκολιων...αν δεν μπορω να συντηρησω και τα δυο αμαξια...απλα μεσα στην Αθηνα (πριν ημουν εκτος...) δεν με ικανοποιει και θελω ενα δευτερο. Και δεν με ικανοποιει γιατι τις εχω ριξει τοσα σε αναρτηση, μπλοκε, ζαντες, λαστιχα που δεν μπορω να την βλεπω να κοπανιεται στους φανταστικους ελληνικους δρομους...το τιμονι της 147 (και των 156-gt) δεν το εχει κανενα αμαξι της κατηγοριας των καθημερινων αυτοκινητων, ακομη και πολλαπλασιας αξιας!!!
  8. Kαλησπερα σε όλους... Ειμαι ο Νικος, μελος του alfisti, και κατοχος μιας μαυρης 147 2,0 gta look...Σκεφτομαι να παρω ενα golf dsg για δευτερο οποτε ηθελα να μαθω-ρωτησω μερικα πραγματα για το αμαξι αυτο στους καταλληλους ανθρωπους...βασικα ελεγα για το gti το προηγουμενο μεταχειρισμενο ή και κανα gt ή tsi...δεν εχω αποφασισει ακομη! Η κοπελια μου εχει αυτοματη Α class και μεσα στην πολη απλα δεν παιζεται! Εκει που εγω παλευω με το κιβωτιο στο αμαξι της χαιρεσαι να το οδηγεις μεσα στην κινηση!!! Οποτε θα ηθελα να ακουσω μερικα πραγματα για προβληματα, service και οτι άλλο πιστευεται οτι πρεπει να προσεξω!! Βασικο ειναι οτι θελω να ειναι το αμαξι ησυχο και ανετο...για ταρζανιες εχω την alfa, την οποια μαλλον δεν την αλλάζω!!! Οποτε σας ακουω...ευχαριστω προκαταβολικα!!!
  9. Καλησπερα...η ΜΙΤΟ αν και εργαλειο για την κατηγορια του ουτε εμενα μου αρεσει τοσο όσο οι υπολοιπες alfa...αλλά διαβαζοντας το τοπικ αναφέρονται ενα σωρο ανακρίβειες για την alfa...πρωτα απ'όλα το κρατημα και το τιμονι των 147/156/gt δεν συγκρινεται με κανενα άλλο καθημερινο αυτοκινητο...αυτο το αναφερω για όσους δεν είχαν την τυχη να οδηγησουν μια απ'αυτες αλλά για την εμφανιση δεν καταλαβα πως υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι οποιοδηποτε golf ειναι ομορφοτερο απο μια gt ή 147...το R32 και το GTI και εμενα μου αρεσουν αρκετα αλλά ομορφοτερα δεν θα τα έλεγα με τιποτα...επίσης οσα αναφερονται για βλάβες ειναι το λιγοτερο αστεια...δεν ξερω τι συνεβαινε την εποχη των sud ή 33 αλλά στην τωρινη δεν εχω γνωρισει ατομο να του έχουν συμβει όλα όσα αναφερθηκαν (και εχω γνωρισει αρκετους μεσω του alfisti.gr). Και για τα περι οδηγησης-βλαβων μπορει να επιβεβαιωσει και ο cyclon ο οποιος εχει περασει ακι απο τα δυο "στρατοπεδα" (cyclon o axel ειμαι...)
  10. Kαλησπερα σε όλους... Ειμαι ο Νικος, μελος του alfisti, και κατοχος μιας μαυρης 147 2,0 gta look...Σκεφτομαι να παρω ενα golf gti dsg για δευτερο οποτε ηθελα να μαθω-ρωτησω μερικα πραγματα για το αμαξι αυτο στους καταλληλους ανθρωπους...υπαρχει καποιο τοπικ να ρωτησω για να μην χαθουν οι πληροφοριες στο τοπικ αυτο?? Kαλως σας βρηκα,Νικος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.