Jump to content

silver87

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About silver87

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

5,108 profile views

silver87's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός 1.4 fsi αγορασμένο από αντιπροσωπία πριν 10 χρόνια. Το αυτοκίνητο πέρασε όλα τα προβλήματα που έχουν προαναφερθει και άλλα τόσα όπως για παράδειγμα έκαψε την κόρνα, ξεκόλλησε ο ουρανός κ.α Σημειωτέον ότι είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και το προσέχω σαν τα μάτια μου από σέρβις μέχρι και οδήγηση. Εδώ και πάρα πολύ καιρό λοιπόν το αυτοκίνητο το μετά χειρίζομαι με λαμπάκι check engine μιας και το πρόβλημα του knox καλά κρατεί. Το μόνο πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι η κάπως αυξημένη κατανάλωση αλλά και πάλι σε αρκετά υποφερτό σημείο. Υπάρχει κάποια φρέσκια λύση σχετικά, κάποιος που να το έλυσε ή κάποιος που γνωρίζει κάτι σχετικό?
  2. Φίλε μου νομίζω πώς θα σε στεναχωρήσω αρκετά με αυτό που θα σου πω. Όπως έχω αναφέρει παραπάνω έχω αλλάξει και εγώ το ύφασμα του ουρανού μου πριν περίπου ένα χρόνο. Η εικόνα του αυτοκινήτου όταν το παρέλαβα απέχει παρασαγκας από αυτό που μας δείχνεις παραπάνω. Ο ουρανός ήταν άψογα τοποθετημενος χωρίς το παραμικρό φούσκωμα, σίγουρα χωρίς δαχτυλιές και φυσικά ο μάστορας που το πέρασε δε μου ζήτησε να κάνω καθόλου υπομονή για να στρώσει. Νομίζω πως κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στην τοποθέτηση. Εγώ προσωπικά μπορώ να πω για το αυτοκίνητό μου πώς είναι πλέον καλύτερο από όταν το πήρα.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Φρέσκο φτιαγμένο πλέον το golfaki μου με 4 kyb ultra sr, 2 καινούρια kyb top mounts και 2 λάστιχα pirelli cinturato p7 blue. Εξαιρετικό αποτέλεσμα με το αυτοκίνητο να σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ στις στροφές καθώς και στους απότομους ελιγμούς σε υψηλές ταχύτητες. Το κομμάτι της άνεσης δεν θα έλεγα πως βελτιώθηκε απλά όπως είναι φυσικό με καινούρια αμορτισέρ, σταμάτησε η αίσθηση τραμπολίνου στις ανωμαλίες του δρόμου. Συνολική τιμή κάπως τσουχτερή 700€
  4. Καλησπέρα παίδες, είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω τα αμορτισέρ KYB Ultra Sr, έχει κανείς εμπειρία?
  5. Η αλλαγή που έκανα είναι μόνο για τον ουρανό. Να τονίσω ότι για αλλαγή χρώματος ιδίως όταν μιλάμε για μαύρο, χρειαζόμαστε πέρα από τις κολώνες και τα σκιάδια αλλαγή και των χειρολαβών ενδεχομένως και των πλαστικών που πλαισιώνουν τις πλαφονιέρες. Αυτό βέβαια αν θέλουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
  6. Καλησπέρα παίδες. Είμαι κάτοχος ενός golf v 1.4 fsi (90hp) με 130000km στην πλάτη (σημειωτέον ότι δεν έχω αλλάξει αμορτισέρ ποτέ). Σκέφτομαι να κάνω την παραγγελία και αγορά των αμορτισέρ μόνος και να τα δώσω σε έμπιστο φίλο με συνεργείο να τα περάσει. Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς πρέπει να αγοράσω πέραν των τεσσάρων αμορτισέρ και τι γνώμη έχετε μεταξύ sachs και bilstein. Τέλος μου έχουν πει ότι τα ελατήρια δεν υπάρχει λόγος να αλλαχτούν σε αυτά τα χιλιόμετρα, σωστό ή όχι? p.s υπάρχει περίπτωση χωρίς την αλλαγή ελατηρίων να πάρει ύψος το αμάξωμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Είχα γράψει και παλαιότερα σχετικά με το θέμα από το οποίο δεν γλίτωσα ούτε εγώ με το golfaki μου (5). Το αυτοκίνητο επιδιορθώθηκε με πλήρη αλλαγή του υφάσματος της ταπετσαρίας στον Φύλακτο Σοφοκλή (Τούμπα Θεσσαλονίκη). Εξαιρετική δουλειά, μπορώ να πω ότι είναι σαν να το αγόρασα έτσι από το εργοστάσιο. Λιγάκι ακριβώς (180€) όμως έπιασαν τόπο. Τελειώνοντας να συμπληρώσω πως το άφησα γύρω στις 11 το πρωί και ήταν έτοιμο στις 6 το απόγευμα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
  8. Μίλησα σήμερα με τον Σοφοκλή και αφού μου τόνισε πως είναι ένα συχνό φαινόμενο στο golf μου είπε την φαρμακερή δηλαδή πως θέλει 170 euro μόνο για τον ουρανό. Μου φάνηκαν κάπως πολλά τι λέτε και εσείς, στον μουγκό πόσο χρεώθηκε η ίδια δουλειά και αν μπορεί κάποιος να μου στείλει pm τα στοιχεία του.
  9. Σε ευχαριστώ πολύ κατά πάσα πιθανότητα θα τον επισκεφτώ σύντομα. Είσαι ευχαριστημένος φαντάζομαι από τη δουλειά του, πόσο καιρό έχει που τον άλλαξες? Παίζει να σου προσφέρει κάποια εγγύηση σε περίπτωση που ξανά ξεκολλήσει?
  10. Έχεις προσωπική εμπειρία και αν ναι σε τι κόστος έπαιξες? Επίσης αν είναι εύκολο θα ήθελα στοιχεία pm.
  11. Καλησπέρα σε όλους τους ομοιοπαθείς φίλους. Με τη σειρά μου και εγώ θέλω να αναφέρω πως είμαι κάτοχος ενός golf v fsi μοντέλο του 2006. Μετά από πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισα όλα αυτά τα χρόνια με το αυτοκίνητο ήρθε η ώρα να ξεκολλήσει και η ταπετσαρία της οροφής στο γνωστό πλέον σημείο της πλαφονιέρας. Έκανα μια απόπειρα να την κολλήσω τοπικά με κόλλα για ταπετσαρίες αυτοκινήτων όμως μάταια. Νομίζω πως η ολική αλλαγή της είναι μονόδρομος. Θα ήθελα κάποια πρόταση για καλό μάστορα στη Θεσσαλονίκη, αν και απ'ότι διάβασα νομίζω πως θα μου πείτε για τον λεγόμενο μουγκό. Θα ήθελα λοιπόν περισσότερα στοιχεία και αν κάποιο από τα παιδιά που έκανε την αλλαγή εκεί αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα κ.ο.κ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.