Jump to content

Acey

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Acey

  1. Καλησπερα σε ολους ! Δε μπαινω πολυ συχνα στο forum , γιαυτο θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που εχει εμπειρεια με αντιπροσωπιες να μου προτεινει ενα καλο εξουσιοδοτημενο για servise ( golf gti v 16000xlm )To αμαξι το αγορασα απο karenta και δε θελω να το παω εκει επειδη σε ενα προβλημα που ειχα με αντιμετωπισανε με το χειροτερο τροπο. Αν παλι καποιος εχει να προτεινει ενα μη εξουσιοδοτημενο αλλα πολυ καλο συνεργειο , ειναι ευπροσδεκτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  2. Παιδια καλησπερα . αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα οπως θα διαπιστωσετε απ τα πιο πανω post μου.Το πηγα εκ νεου στη καρεντα να το ξαναδουν αφου αλλαξαν top mounts ( τα αλλαξαν ?...!!! ) και με ολοκληρωτικη απαθεια μου ειπαν οτι δε ξερουν τι αλλο μπορει να ειναι και θα πρεπει το αμαξι να παραμεινει μεσα για οσο χρειαστει ( 1 μερα , 1 εβδομαδα , 1 μηνα ? ) αν ειναι δυνατον !!! Τα νευρα μου εχουν σπασει εντελως , δεν τους αντεχεις αλλο δε ξερω τι να κανω πια . Κι οταν σκεφτομαι τα 35.000 ευρω που θα πληρωνω για πολυ ακομα φρικαρω πιο πολυ!!! Τι να πω ρε .... μονο μουρη ξερουν να πουλανε και να σε γλειφουν πριν το αγορασεις με τα after sales και τωρα το παιζουνε κινεζοι οι ασχετοι ...εν ολιγοις σε γραφουν στα @@@ τους ......... εχε χαρη που δεν εχω χρονο για χασιμο και μεγαλο στομαχι να τους τα πρηζω καθε μερα, να δεις μετα για ποτε στο φτιαχνουνε...αυτα ειχα να πω. Συγνωμη για το μεγαλο post , αλλα εχω φρικαρει !!! Φιλικα προς ολους τους φιλους εδω, Στελιος
  3. Acey

    My Golf_V GTI

    Photo Gallery
  4. Αστα εχω μπλεξει απ το πουθενα με τους ασχετους , δε φτανει το προβλημα που θα επρεπε να το φτιαξουν , σου δημιουργουν και αλλα προβληματα σε ενα αμαξι που πολλοι απο εμας δουλευαμε χρονια ( και συνεχιζουμε να πληρωνουμε ) για να αποκτησουμε. Δε σεβονται τπτ απολυτως παρα μονο πως θα σε τσεκουρωσουν και απο δουλεια μηδεν !!!! Εμ ειναι και το αλλο...: Σου απαγορευουν να εισαι μπροστα την ωρα που το φτιαχνουν για να μην βλεπεις πως σου χασαπωνουν το αμαξι σου !!!! Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως μετα να πιστεψεις τους αλητες αν τα εχουν κανει ολα αυτα που ειπες στην αρχη αν δε το δεις με τα ματακια σου ??? ...Με τα πολλα επειδη δεν αντεχω αλλο κυριως ψυχολογικα ( γιατι εκει πατανε οι ασχετοι ) θα αναγκαστω να το παω σε υπευθυνο συνεργειο εκτος εγγυησης να βρω την υγεια μου διαφορετικα θα τους
  5. Συμφωνω απολυτως εδω με το φιλο ειδικα με το τελευταιο σχολιο περι εμπιστοσυνης στις επισημες αντιπροσωπιες.Θελω λοιπον να αφησω ενα μικρο σχολιο για το πως πλεον λειτουργουν οι περισσοτερες επισημες αντιπροσωπιες.Εχοντας παει για ενα προβλημα που ταλανιζει το αμαξι μου με μολις 15.000 χλμ στην Καρεντα Κ. Πατησιων ( Μακριαααααααα ) μου ειπε ο μηχανικος οτι τα πισω τακακια θελουν αμεση αλλαγη !!! Με μια ματια καταλαβα οτι δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα.Αυτο που κανουν πλεον ειναι να βρισκουν υποψηφια θυματα και να χρεωνουν υπερβολικα ακομα και ανυπαρκτα προβληματα.Φανταστειτε αυτο να γινεται επι καθημερινης βασεως με τον πλεον νομιμο και υπουλο τροπο εξοικονομουν απιστευτα ποσα !!! Μονο που σκεπτομαι ποσο κοσμο εξαπατουν καθε μερα τρελαινομαι !!! Ευχομαι φλε μου να χαρεις απο δω και περα το αμαξι σου και ποτε ξανα μην αντιμετωπισεις το οτιδηποτε και γρηγορα να ανεβει το ηθικο και η διαθεση σου. Καλες βολτες λοιπον Φιλικα , Στελιος
  6. Ολα αυτα που ανεφερες φιλε μου τα τσεκαρα και ειναι ο.κ.Εχθες πηγα στην αντιπροσωπια για αλλαγη top mounts και μετα απο 5 ωρες ( ο θεος ξερει τι εκαναν ) μου το παρεδωσαν και ομως το προβλημα παραμενει.θα το ξαναδουν παλι στις 24 του μηνα. Απιστευτη ταλαιπωρια αλλα τι να κανεις οταν το αμαξι ειναι εντος εγγυησης δεν ειναι να τους χαριζεσαι. Μηπως τυχαινει να γνςριζεις αν το αμαξι μετα απο μια τετοια εργασια χρειαζεται να μπει σε μηχανημα μετρησης ευθυγραμμισης ??? Ο τεχνικος συμβουλος επεμενε οτι δεν χρειαζεται απ τα μοντελα 5ης γεννιας και επειτα.Εγω παντως διατηρω τις επιφυλαξεις μου αν και στο δρομο δεν διαπιστωσα καποια αποκλιση ειτε δεξια ειτε αριστερα.
  7. Σε ευχαριστω svouras , και εγω ελπιζω να ξεμπερδεψω συντομα γιατι πραγματικα θες γερα νευρα. Μπορει να ακουγεται υπερβολικο αυτο που θα πω αλλα στο τελος θα φτασουμε στο σημειο να παρακαλαμε να ληξει η εγγυηση μπας και ηρεμησουμε με τη παρτι τους.
  8. Tα νεοτερα σχετικα με το ιδιο προβλημα που αντιμετωπιζω (σημερα πηγα να αλλαξουν τα top moumts) ειναι οτι μετα απο 5 ωρες αναμονη !!! , εισεπραξα τη πληρη αγανακτηση και τουτο γιατι ο θορυβος παραμενει και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα οταν στριβω το τιμονι αποτομα εν πορεια. Αυριο το πρωι θα ξαναπαω (αν νομιζουν οτι θα μου σπασουν τα νευρα με αυτα που κανουν ειναι γελασμενοι ) Τι να πω , τους σιχαινομαι πραγματικα αλλα οσο το το αμαξι ειναι στην εγγυηση θα τους υπομεινω. Το θεμα ειναι οτι ενω σου λενε οτι ολα ειναι ενταξει και θα φτιαχτει , προσπαθουν να σε κοροιδεψουν, "Ο επιμενων Νικα " ..αυτο εχω να πω μονο. P.s Γνωριζει καποιος αν μετα απο μια τετοια εργασια πρεπει να μετρηθει σε μηχανημα ευθυγραμμισης το αμαξι ? Ο Μαστορας ελεγε ναι , ο τεχνικος συμβουλος ( Ο θεος να τον κανει ) ελεγε οχι !!!! Τι να πω , οτι να ναι ειναι αυτοι οι ανθρωποι.
  9. Kαλησπερα , διαβασα το σχολιο σου στο topic που εχω ανοιξει και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι Top Mounts ( πανω απ τα αμορτισερ , τα οποια οταν στριβεις δημιουργουν αυτο το θορυβο ).Χθες πηγα στη Καρεντα , και τους ειπα απ ευθειας χωρις πολλα λογια οτι θελω να το φτιαξετε γιατι ξερω τι ειναι ...και δε μου το αρνηθηκανε , μαλιστα μου ειπαν οτι ειναι γνωστο προβλημα.Τι να πω τη Δευτερα εχω ραντεβου γιαυτο το προβλημα , ελπιζω να πανε ολα καλα και να λυθει. Μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.
  10. Καλημερα αυτο που λες ακουγεται οταν περνας απο λακουβες , σαμαρια κ.τ.λ η και σε νορμαλ δρομο με χαμηλη ταχυτητα ??? Εμενα παντως αυτο το κανει σε λακουβες , σαμαρακια στανταρ ακουγιεται και ειναι φυσιολογικο. Σε νορμαλ δρομο δεν ακουγιεται κατι παρα μονο η σκαστρα.
  11. Ναι ισως εχεις δικιο σε αυτο , μπορει απλα τελευταια να επιδεινωθηκε !!! Τι να πω δε ξερω , ελπιζω να βγαλω ακρη με τα "τζιμανια" της αντιπροσωπιας, γιατι εγω αυτο το χτυπημα το θεωρω απαραδεκτο να γινεται σε ενα αμαξι αξιας 35000 Euro και ας λενε αυτοι τα δικα τους ! ( γνωμη μου παντα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν εδω που μπορει να εχει αντιθετη αποψη !!!)
  12. Φιλε Naso_ea το εχω κανει ηδη αυτο με τη μονη διαφορα οτι το αυτοκινητο ηταν με χειροφρενο.Δεν τον εκανε αυτο το θορυβο σε καμια περιπτωση ! Θα δοκιμασω παλι με το τροπο που ειπες , απλα ανησυχω γιατι ενα χρονο τωρα δεν εκανε κανενα θορυβο και ξαφνικα εχει ξεκινησει αυτη η ιστορια.Ευχαριστω παντως.Εσενα το εκανε απο την αρχη η αργοτερα αυτο που λες ? Και αν ειναι το ιδιο με το θορυβο που λες οτι το κανουν ολα, ξερεις αν ειναι κατι που διορθωνεται ??? ...Ευχαριστω και παλι.
  13. Κουραγιο φιλε μου , δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο αυτο που σου συνεβη !!! ειναι αδικο αλλα τι να κανεις? συτος που το εκανε θελει @@@@@@ !!!! Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα να εχεις. μου εχει συμβει και ξερω πως νιωθεις!!!
  14. Σε ευχαριστω για το καλως ορισμα !! Οχι κραδασμο δεν αισθανομαι , ...να αυτο το εχω παρατηρησει για το μπροστινο μερος ( ειναι κατι που πρεπεοι να ανησυχω ..δε ξερω ) Αυτο που περιγραφω ειναι ενας θορυβος σαν χτυπημα κατω απο το τιμονι ..τωρα δε ξερω αν μεταφερεται απ τον αξονα στο εσωτερικο του αυτο/του ο θορυβος αλλα μαλλον δεθα την αποφυγω την επισκεψη στο συνεργειο...να δω τι θα μου πουν τα τζιμανια ( κλασσικα ,,τη βλεπω τη δουλεια να μου λενε οτι ειναι και φυσιολογικο ...χα χα χα χα ..πλακα θα εχει !!!!
  15. Καλησπερα σε ολους Ειμαι νεο μελος στο Forum και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που παρουσιαστηκε τελευταιως ! Ειμαι κατοχος golf gti v εδω και ενα χρονο περιπου , εχοντας γραψει μολισ 15000 χλμ.Εδω και περιπου 1 μηνα , οταν στριβω το τιμονι ( οχι απαραιτητα τερμα ) ειτε δεξια ειτε αριστερα ακουγεται ενας αρκετα εντονος θορυβος σαν αποτομο χτυπημα καπου κατω απο το τιμονι αν μπορω να το προσδιορισω καλα !!! Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες ακουγεται π.χ οταν βαζω οπισθεν να ξεπαρκαρω και στριβω με μηδενικη ταχυτητα ενα οχι τοσο δυνατο Τακ και αλλες φορες οταν το μοτερ δουλεψει αρκετα και αρχιζω να στριβω αποτομα μια αριστερα και μια δεξια τοτε γινεται εντονοτερο!!! Δε μπορω να πω οτι σε αναπηδησεις η σε σαμαρια κανει το ιδιο , ομως εχει τυχει να το κανει κανα 2 φορες και μαλιστα πολυ δυνατα.Κανω διαφορες υποθεσεις για κρεμαργιερα , συνεμπλοκ κ.α αλλα πραγματικα εχω τρελλαθει με αυτο το "χτυπημα" και πριν το παω στην αντιπροσωπια θα ηθελα τη βοηθεια σας πανω σε αυτο η αν υπαρχει καποιος ομοιοπαθης να μου "δωσει" τα φωτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.