Jump to content

gregmech

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About gregmech

  • Birthday 11/07/1988

Contact Methods

  • MSN
    gregtsili@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    driving

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    BLACK PEARL

gregmech's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. φίλοι golfάκηδες βρήκα μια μεσοβέζικη λύση για τα φώτα ημέρας ώστε να μην υπάρχει αυτή η κιτρινίλα!!!! http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/1223742/ βέβαια μου πέφτει λίγο μακριά αλλά επικοινώνησα σήμερα το πρωί όπου έλειπε το αφεντικό και ρώτησα και για ομαδική αγορά αν πέφτει λίγο η τιμή αλλά δεν ήξεραν να μου απαντήσουν!! είναι όπως βλέπετε, πλαστικο κάλυμα που μπαίνει πάνω από τη λάμπα με αποτέλεσμα τον χρωματισμό που βλέπετε.. αν είναι κοντά σε κανέναν και θέλει να το δοκιμάσει περιμένουμε εντυπώσεις.. απο δευτέρα θα τους ξαναπάρω για να δω αν μπορεί να γίνει κάτι με την τιμή!! περιμένω τη γνώμη σας!!!
  2. καλορίζικα φίλε ace!!!!! επειδή και εγώ έχω μπει στο τριπάκι για την αλλαγή, θα ήθελα κάποιες πληροφορίες... όπως σου ήρθαν τα φανάρια, απλα τα έβαλες στη θέση των παλιών, τα συνέδεσες με τα καλώδιά τους και λειτούργησαν αμέσως??? εκτός από το αναβόσβημα στην αρχή που αναφέρετε, υπάρχει κάτι αλλο? χρειάζεται κάποια κωδικοποίηση ή κάτι άλλο (καλώδιο, μετατροπέας) για τη λειτουργία τους? ή είναι plug-and-play απευθείας?? την αλλαγή μπορείς να την κάνεις και μόνος σου, χωρίς ηλεκτρολόγο?? να αναφέρω ότι έχω αγοράσει το αυτοκίνητο ιούλιο του 2009.. (αν παίζει καποιο ρόλο) ευχαριστώ προκαταβολικά!!
  3. πολύ καλό το αποτέλεσμα φιλε lion!! να χαίρεσαι το golfακι σου με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!! μπορείς να μας πεις πόσο σου πήγε η αλλαγή της εξάτμισης?
  4. sorry αν αυτό που ανέφερα είναι offtopic... απλά κάνετε μια συζήτηση για aftermarket "αντικαταστάτες" των εργοστασιακών πηγών και είπα να δειξω στο φίλο που ενδιαφέρεται, 2 επιλογές.... ούτε είπα οτι είναι οι καλύτερες προτάσεις, ούτε τίποτα. πάντα φιλικά και με πρόθεση να βοηθήσω, μιας που ψάχνω και εγώ το θέμα.
  5. τι γνώμη έχετε γι' αυτό??? : http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=9214 μου φαίνεται για καλή λύση, αν κάποιος δε θέλει να δώσει τόσα χρήματα όσα κανει αυτό: http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=357568
  6. σε αυτό που ρωτάς δε γνωρίζω να σου απαντήσω! θεωρώ πως η διπλή απόληξη είναι η πιο ωραία! απλά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά... στο honda jazz που είχα, είχα βάλει τελικό καζανάκι με διπλή απόληξη με 150 ευρώ... δεν ξέρω αν έχει διαφορά λόγω αυτοκινήτου αλλά για ψάξ'το λίγο. υπάρχουν και εδώ στο forum κάποια θέματα σχετικά αλλά δεν τα βρίσκω τώρα... θα φαίνεται αρκετά ωραίο πάντως!!!
  7. παιδιά με παρεξηγήσατε... όταν λέω παρόμοιο εννοώ με το ίδιο "πακέτο" κινητήρα, κιβώτιο, κατηγορία (μικρό και γρήγορο). Προφανώς και κάθε αυτοκίνητο έχει τις διαφορές του, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά. Αλλά θεωρώ ότι η τιμή του GTΙ ίσως είναι τσουχτερή σε σχέση με του αδερφού fabia rs! από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του από κάθε αυτοκίνητο και κρίνει πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει.... εγώ προσωπικά μεταξύ των 3, αν οι τιμές κυμαίνονται στα επίπεδα που έχετε αναφέρει θα προτιμούσα το fabia... ούτε είναι τόσο καγκούρικο όσο το ibiza ούτε τόσο ακριβό όσο το polo! πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου το GTΙ, απλά θα το θεωρούσα ακριβό για τα γούστα μου... αν κοστίζει σχεδόν όσο το golf 160 προφανώς και θα διάλεγα GOLF!!!!!! αυτά από μένα.
  8. υπάρχει πλέον και το αντίστοιχο αμάξι από τη skoda! http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=4903 και η fabia με 180 άλογα από το γνωστό tsi κινητήρα και το 7αρι dsg κιβώτιο!! το ίδιο πακέτο με ibiza cupra και polo gti!!!!
  9. δεν ξέρω τίποτα φίλε μου και περιμένω να δω τι θα σου πουν γιατί θα με ενδιέφερε και μένα!!! υπάρχει και μια λύση από vortex αλλά δεν είναι ακριβώς ίδια με του gti! είναι νομίζω πιο υπερυψωμένη. την έχει βάλει ένα μέλος! http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=34617
  10. παιδιά για δείτε αυτό!!! http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/automobile/general/download-area/download/dl_factsheet_csc5p_en.pdf http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/continental/automobile/themes/car-tires/summer-tires/contisportcontact-5p/contisportcontact-5p.html απ'ότι λέει είναι ολοκαίνουριο και για πολλές απαιτήσεις!!!! βέβαια προς το παρόν έχει μόνο για μεγάλες διαστάσεις!!
  11. δηλαδή δεν ισχύει η άποψη ότι το πρόγραμμα το περνάς αφού έχει στρωθεί για τα καλά το αυτοκίνητο? όταν είχα περάσει από το περίπτερο που είχαμε σαν club στην τελευταία έκθεση αυτοκινήτου που είχε γίνει, ήταν 2-3 παιδιά εκεί και τους ρώτησα τι παίζει με το πρόγραμμα, μου απάντησαν "άστο να στρώσει καλά και μετά τα 25-30 χιλιάδες χλμ το βάζεις". και βλέπω πολλούς που βάζουν στα 1000, 3000, 5000 χλμ και έχω παραξενευτεί. μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει τελικά και τι όχι? αν μπορεί και κάποιος προγραμματιστής να πει τη γνώμη του, να έχουμε και μια πιο τεχνική άποψη θα ήταν τέλεια! έχω πραγματικά μπερδευτεί!!!
  12. αν μας έρθει με μια καλή τιμούλα ίσως με ενδιαφέρει και εμένα για ένα καλώδιο!
  13. ακτιβώς!!! ο απόλυτος ήχος του τρακτέρ!!
  14. Και εγώ θα προτιμούσα το Megane! όπου έχω διαβάσει έχει βγει καλύτερο και πιο φθηνό!!! αυτός ο κώλος που έχει το γαλλικό, πολύ θα ήθελε να τον έχει το rocco!!!! βέβαια, απο μπροστά το VW είναι πολύ πιο επιθετικό και το εσωτερικό φαίνεται πιο πολυτελές όπως το golf6! το καλυτερο για μένα θα ήταν μούρη και εσωτερικό από scirocco, στήσιμο-κινητήρας-φρένα και κώλος από το megane!!!! προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν είχα τα λεφτά το megane θα αγόραζα!!!
  15. θεωρώ ότι το golf ειναι ποι ολοκληρωμένο αμάξι και απευθύνεται σε σε πιο γενική χρήση! το scirocco είναι πιο σπορ και μόνο σε αυτό απευθύνεται. με το golf πας άνετα και ταξίδι με πράγματα και μπορείς να το τρέξεις και να το πιέσεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κωλόδρομους και διάφορα! εγώ ψηφίζω golfVI!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.