Jump to content

dim_scirocco

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dim_scirocco

  1. Λοιπον και να μην ξεχνιομαστε....δεν εχω ξεχασει τους κυριους οπου αγορασα το αυτοκινητο για την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ τους..την ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ απλα ειναι η εποχη παραξενη και λοιπουν ολοι τον αυγουστο. Τους το ειχα πει δεν θα περασει ετσι...(θα ελεγαν τα τσακαλια μολις εφυγα..χαχα τωρα κατι μας ειπες) ομως δεν ηξεραν πως ειμαι δημοσιογραφος..και πως αυτη η οδος(της Δημοσιογραφιας) ειναι πιο κακος εφιαλτης γιαυτους ακομα και απο της Δικαστικης οδου. Θα φροντισω να μαθει ο κοσμος ποιοι ειστε και πως κοροιδευετε...ομως Υπομονη ολα στην ωρα τους..
  2. Τι επαθες εσυ..??? Εμενα αυτη την στιγμη το εχουν στην ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ετσι λεγεται το μερος ειναι διαγνωστικο κεντρο για ειδικες περιπτωσεις που δεν μπορουν να βρουν το προβλημα κοινος(για ασχετους που δεν ασχολουνται με την περιπτωση σου η απλα ειναι(.....).οπως ετυχε σε εμενα) Λοιπον αν εχεις προβλημα και δεν βρισκεις ακρη...εδω θα βρεις και αν χρειαστει να πας ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ(Kosmocar A.E. Γενικοί Εισαγωγείς VW, AUDI & VW Επαγγελματικά Οχήματα για την Ελλάδα Επίσημοι Έμποροι & Επισκευαστές Bentley Επίσημοι Επισκευαστές Lamborghini Κεντρικά Γραφεία Λ. Βουλιαγμένης 566 - 568 164 52 Αργυρούπολη Τηλ. 210 99 81 111 Fax: 210 99 81 130 )
  3. Να σε καλα Νικολα σε ευχαριστω πολυ.
  4. Να σου πω.?? εχεις ακουστα την παρημια που λεει σε ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ 100 ΡΑΒΔΙΕΣ?? αυτη ακριβως ειναι γραμμενη για εσενα.... Αρχηγε περιμενα 6 μηνες ++ πληρωσα 30.000 χιλιαρικα για ενα αυτοκινητο που δεν εχω ...μπαινω στρατο και παρουσιαζομαι στις 17αυγουστου θα ηθελες να με πας εσυ που εισαι και πολυ ανετος και large....γιατι το αυτοκινητο θα ειναι ετοιμο κοντα σε ενα μηνα.. Γιαυτο προσεχε τι λες και μην παιζεις με τα νευρα του αλλου...ειχαμε 2-3 περιεργους να κανουν τα σχολιακια τους μην βρεθει και αλλος..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑ.....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ...............!
  5. Καλημερα και παλι κυριοι μολις πριν λιγο με πηραν απο KOSMOCAR τελικα η αποφαση αλλαξε θα αλλαξουν ολο το σασμαν......
  6. Χαιρεται για ακομη μια φορα...! Η διαγνωση εγινε και σημερα ελαβα την απαντηση της Kosmocar,το αυτοκινητο θα αλλαξει εγκεφαλο του σασμαν εκει βρεθηκε το προβλημα.Τωρα περιμενω να ερθουν τα ανταλακτικα απο Γερμανια γιατι δεν υπαρχουν εδω καπου 6 μερες θα κανουν κ αλλες ποσες να γινει η αλλαγη............να δουμε το προβλημα θα λυθει....??????? Η αντιμετωπιση των ανθρωπων της KOSMOCAR ειναι απιστευτη, ειλικρινα δεν σου αφηνουν περιθωρια να βρεις κατι αρνητικο,μονο μια μερα χρειαστηκαν για να βγαλουν την ακρη,ασχοληθηκαν με το αυτοκινητο απο το πρωτο λεπτο που το πηγα και ας ειχαν μεσα 5 BENTLEY και 1 Lamborgini.............Οι ανθρωποι ειναι Γνωστες του αντικειμενου και γεματοι ευθυνες τρεχουν σαν σβουρες απο πανω σου εχω μεινει αφωνος.... Αααα επισης ξεχασα ειδαν και τον συναγερμο της πλακας που μου εβαλαν στον ΡΩΡΡΗ για εργοστασιακο....αυτα..
  7. Λοιπον Βρεθηκα σημερα στα κεντρικα της KOSMOCAR μετα απο δικη μου πιεση (πηγα στα γραφεια τους χωρις καν να εχω ραντεβου και τετοια που μου ελεγαν στα τηλεφωνα) την πρωτη φορα με εστειλαν αλλου και μου ειπαν χαζομαρες....ομως πηγα και δευτερη φορα μεσα σε μια ημερα παλι με το ετσι θελω και τους ειπα στο τηληφωνο (ερχομαι παλι εκει και αν δεν μιλησω σε καποιον υπευθυνο δεν θα φυγω ΤΕΛΟΣ) με τα πολλα πηγα και μου λενε γεια σας ο υπευθυνος σας περιμενει πανω...... Ο ανθρωπος ευγενεστατος και απολυτα ρεαλιστης...ας σας πω ομως τι μου ειπε και τι εγινε.Με ρωτησε να του πω τα γεγονοτα ολα απο την αρχη οπως εχουν γινει του τα ειπα ΟΛΑ αναλυτικα και οπως σας τα εχω περιγραψει και σε εσας ολους και βρικε παραπολλα κενα αναμεσα σε αυτα που του ειχαν πει οι κυριοι απο τον ΡΩΡΡΗ και τα δικα μου.Με τα πολλα το αυτοκινητο θα ερθουν να το παρουν απο το σπιτι μου την δευτερα και θα το δουν στα κεντρικα τους Service για το τι εχει......ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ....χαχαχα.Οποτε λοιπον απο Δευτερα θα σας πω ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΨΑΞΤΕΤΟ ΑΜΕΣΑ.....!
  8. Ειλικρινα συγνωμη εκανα λαθος εγω.. δεν διαβασα σωστα φιλε μου και παλι συγνωμη..!
  9. Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι γραφω.......δεν εξηγητε αλλιως....
  10. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ....ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΙΣΩ..ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.
  11. Για οσους βλεπετε ολο αυτο το θεμα και για οσους εχουν σχεση με ολο αυτο να ξερετε ενα πραγμα δεν θα περασει ετσι απλα ολο αυτο αν χρειαστει θα φτασω εως την Γερμανια.Επισης θα φροντισω να δημοσιευτει αμεσα το θεμα για να μαθει ο κοσμος οτι οι κυριοι ειναι ανευθυνοι και διχως συναισθηση σαν εταιρια.Εχθες θα μπορουσα να ειχα χασει την ζωη μου αν δεν ειχα την τυχη με το μερος μου αυριο καποιος αλλος.Τωρα που ψαχνω βλεπω οτι σε παραπολλες χωρες εχουν ιδια συμβαντα σε αυτοκινητα με κιβωτιο DSG και αλλης εταιριας (AUDI,SKODA). Οσο για την Εταιρια Ρωρρης...σημερα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ΑΝΙΔΕΟΙ,ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ οι απαντησεις τους σημερα στα ερωτηματα μου (που με αφησαν να φυγω ετσι και με διαβαιβεωναν πως δεν θα παθω απολυτος τιποτα απο την ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ και πως δεν εχω κινδυνο κανενα και αφηνα να το οδηγαω ελευθερα) ξερετε ποιες ηταν που πηγα να σκοτωθω.....?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΙΑΒΑΙΒΕΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΦΕΡΤΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.......................................!ομως δεν καταλαβαν καλα δεν θα παρουν το αμαξι στην κατοχη τους για να διαγραψουν απο τον εγκεφαλο ιστορικα και συμβαντα..... Το αυτοκινητο το εβλεπαν 3 μερες αλλα δεν εβρισκαν τιποτα αρα δεν υπαρχει λογος...
  12. Για δειτε τι λεει το Υπουργειο μεταφορων στην Αμερικη..για τα κβωτια DSG http://nhthqnwws112.odi.nhtsa.dot.gov/acms...09035-36241.pdf
  13. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΣΕ ΕΝΑ Α3 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ................................................................................ ...............!!!!!!!!!!!!!(ΕΚΤΑΚΤΟ) ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ....ΔΕΝ ΞΕΠΩ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΡΟΡΡΗ ΣΤΟ SERVICE ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ..ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΓΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΙΝΕ Κ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΖΗΜΙΑ....?ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΟΧΙ..!(ΜΟΝΟ ΘΟΡΥΒΟ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......ΕΦΥΓΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΩΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΚΑΛΩΣΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ D ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΡΙΔΑ ΚΟΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΡΕΝΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΑΛΑΡΜ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...!
  15. Συγνωμη και απο εμενα antonis80 δεν ειχα καμια ορεξη για τσακωμους.
  16. Λοιπον μπορω να σου πω και εγω πως αυτος ο θορυβος ειναι κανονικος και ετσι ακουγεται φυσιολογικα το ρωτησα και εγω στο service γιατι ειχα τρελαθει με ολα αυτα. Επισης να ξερεις για να μην σκαλωσεις παλι ακουγοντας κινητηρα απο χειροκινητο κιβωτιο εχει διαφορα να θυμασαι λογο ενος εξαρτηματος που εχει παραπανω το δικο μας και εγω ειχα διαπιστωσει τον ηχο και αργοτερα ειδα τις διαφορες απο εναν φιλο μου που εχει χειροκινητο και ρωτησα.Οποτε ΟΚ απο αυτο τωρα για το κροταλησμα που ειπα πρεπει να πας απο εκει να κανεις δοκιμη με ενα απο τα παιδια να ακουσει τον ηχο που σου κανει.Εχει βγει οδηγια απο Germany για αυτο το εχουν διαπιστωσει τωρα γιατι δεν καλουν τις παρτιδες που εχουν προβλημα............τι να πω πρεπει να φταινε οι δικοι μας εγω πιστευω..
  17. Αγαπητε συγνωμη ομως σταματας κατι μονο αν το εχεις αρχισει οποτε αυτο που λες δεν ειναι για εμενα...δεν αρχισα θεμα ελατε να πλακωθουμε αλλα προβληματα σε Scirocco DSG.Αν καποιοι ηθελαν να κανουν αστειακια να πουν ειρωνεις κλπ... πρεπει να δεχθουν αναλογες απαντησεις ισως και μεγαλυτερες και ειναι λογικο γιατι καποιος εχει προβλημα εκεινη την στιγμη και ο αλλος απλα παιζει με πληκτολογιο ισως κ αστειευομενος.Γιαυτο λοιπον δεν θα μου πει τι του αρεσει να απανταω ο καθενας απο τους κυριους. Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη θα λεει ο καθενας οτι του την βαρεσει γιατι ειναι παλιος και ο αλλος επειδη ειναι καινουριος δεν θα απανταει τι εχουμε στρατο. Με το να πιανω μια περιληψη κειμενων και να τονιζω καποια μεροι που με συμφερουν για να κατηγορω καποιον δεν ειναι τιμιο...αλλιως παρουσιαζω ολοκληρο το ιστορικο, δεν κοβω κ ραβω στα μετρα μου.Συγνωμη αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.
  18. Enas an8rwpos pou thn exei faei k milaei swsta....exeis dikio omws skas gt otan einai na tous plhrwseis den sou afhnoun peri8wria k apla sou lene tote ta 8eloume k esy apla san ml...kas les ok ...omws otan einai na sou kanoun kati pou zhtas pou einai eu8umh tous se trexoun meres oloklhres k parataseis sta senergia....
  19. Loipon akou se xamhles taxytites to akous kanei san krotalisma akoustika (opws as poume den koubonei se ena mhxaniko kivotio kala mia taxytita alla ligaki pio mikros akoustika hxos epishs an pernas apo plakostroto dromo akougetai akoma pio edona. Shmera phga kai tous eixe er8ei odhgia apo Germania pou elege akrivws auta pou s lew kai egw tis parathrhseis mou pou kapoioi eksupnoi krazoun xwris na kseroun.....einai kapoies partides Scirocco DSG pou exoun auto to provlima sto kivotio k xreiazetai ru8mish gt den douleuei swsta k kanei k 8oruvo opote kala 8a htan na pas na sou to doun.. OSO GIA TON EKSYPNO ODHGARA POU ODHGAEI ME TA MATIA...ti na sou pw file m edw den einai meshmerianadiko oute prwinadiko den eimaste gia na krazoume kai na to eirwneuomaste to provlima tou allounou alla na to analuoume na to akoume kai na voh8ame...oso gia thn odhghsh ..haha eisai asteios apla..den odhgame mono me ta matia alla me oles tis ais8hseis mas PONHROPANEXYPNE LEB..!
  20. Ειμαι ενας απο εσας που εσκασε σχεδον 30.000 ευρω για να παρει ενα αυτοκινητο(VW Scirocco 1.4 160ps DSG) οπως το γουσταρει και ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ περιμενοντας 6 μηνες να το παραλαβει...εφτασαν λοιπον οι μερες και το παρελαβα πριν 8 μερες ολα μια χαρα τελεια ολο τρελα...μεχρι που αρχισε να τριζει το κιβωτιο(DSG) του ''ολοκαινουριου αμαξιου'' .Το παρατηρησα οταν πηγαινα με χαμηλη ταχυτητα και αφηνα το γκαζι επισης οταν περναγα απο λακουβες..Πηγα λοιπον απο εκει που το πηρα (RORRIS) και το ειδαν μου ειπαν πως ειναι μια ρυθμιση στο κιβωτιο (κατι βαλβιδακια που θελουν ρυθμιση λεει και κατι τετοια) και πως θα τους στειλουν οδηγια απο Γερμανια για να το φτιαξουν και θα σταματησει να τριζει...(αυριο θα το παω). ΑΙΣΧΟΣ.............περιμενα σαν τον ΜΑ.........ΚΑ 6 μηνες για ΚΑΥΝΟΥΡΙΟ αμαξι τα εσκασα..και δεν προλαβα να το δω καλα καλα και τρεχω στα συνεργεια λες και πηρα μεταχειρισμενο..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ειναι ΝΤΡΟΠΗ τιποτα αλλο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.