Jump to content

tommycr

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About tommycr

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

tommycr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αν καταλαβα καλα το Cruise Control θελει να μας παρει τη χαρα να ελεγχουμε την ταχυτητα του αυτοκινητου μας. Δεν ειναι για μενα αυτο το μηχανημα του διαβολου. Εκτος απ αυτο κανει και τιποτα αλλο που μπορει να ειναι χρησιμο? Αν δεν κανουν τα control μονα τους ( που πολυ φοβαμαι οτι δεν ) βρηκα αυτο στο λινκ αλλα δεν εχει αεροσακο. Μπορω να χρησιμοποιησω τον δικο μου απο το παλιο τιμονι;
  2. Παιδια χαιρομαι ειλικρινα που σας βρηκα σημερα. Εχω ενα golf V tsi 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα. Με αυτα που διαβαζω μου βαλατε ιδεες και δεν ξερω αν ειναι για καλο. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα αλλα συγχωρειστε την αγνοια μου αν ειναι αυτονοητα. 1. Το τιμονι που εχω δεν εχει τιποτα πανω απο control μονο τον αεροσακο. Στο λινκ που εδωσε ο Κωστας ειδα αυτο. Μπορω να παρω τα control μονο και να κρατησω το τιμονι που εχω; 2. Εκτος απο το τιμονι ( ή τα control μονο ) τι αλλο πρεπει να παρω ακομη για να δουλεψει το συστημα; 3. Τι ειναι και τι κανει το Cruise Control; Στην ουσια ειναι χρησιμο καθολου ή μονο για το μερακι το βαζουμε; 4. Εχουμε κανενα καλο μαστορα υποψη που να ειναι και λογικος για να τα τοποθετησει για ειμαι μαλλον ανεπιδεκτος. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.