Jump to content

alexakos1992

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About alexakos1992

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

alexakos1992's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια τα λινκ έληξαν μπορειτε να βαλετε άλλα με ενδιαφέρει σοβαρα το θεμα! Τα software-Drivers τα δινουνε μαζι με το καλώδιο ή τα κατεβαζουμε απο το Internet? Σας ευχαριστω!!
  2. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. α) Επισης ξερω οτι τα μπλοκε καταπονουν το συστημα κινησης οπου κουμπωνουν (αξονες, διαφορικα κτλ). β) Ποιες οι διαφορες dry carbon και carbon? Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και VW Racing Carbon κ.α. πραγματα(!) πολυ καλο και με μεγαλυτερη αξιοπιστεια.
  3. Off Topic Μιας που το ανεφερε ο φιλος peolinio τι ειναι το "s turbo" και το "b turbo" τι σημαινουν? Παντως φιλε μου πολλα τα λεφτα! ενα 1300αρι θελει το ενα κομματι!
  4. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Δεν με ενδιαφερει να φαινονται Carbon εγω θελω εξοικονομηση βαρους ετσι κι αλλιως θα βαφτουν στο χρωμα του αμαξωματος (το γνωστο σκουρο μπλε περλε), οπως ειπα θελω το 50-50 και για τα λαστιχα και για οδιγικη συμπεριφορα πιστευω πως θα εχει, ολα τα αυτοκινητα με βαρος 50-50 εχουν την καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο οχι πως με χαλαει αυτη που εχει αλλα θελω καλυτερη. Ευχαριστω παντως θα ντυσω καποια σημεια. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Y.Γ. Ειναι ακριβο το carbon πατριωτη!!! Μου βγηκαν τα ματια με το συνολο του λογαριασμου!!
  5. Ποσο παει να αλλαξω το καπω και τα φτερα με carbon, ποιες μαρκες υπαρχουν, αξιζει το κοπο, ποσο βαρος γλιτωνω? Θελω να κανω το αυτοκινητο να εχει βαρος 50(%)-50(%) απο 60(%)-40(%) που ειναι τωρα.
  6. Φιλε μου ξαναανεβασ το αν μπορεις γιατι γραφει αυτο που λεει ο φιλος παραπανω.
  7. Copy μεν γ@μ@τες δε http://www.ozracing.com/at-team/wheels/x-line/wave/en
  8. Στο site εχει 2 παχη ενα των 50mm και ενα των 55mm τι επιλεγω?
  9. στην θεσσαλονικη που το πουλανε αυτο?
  10. Καλυτερα KW ή Bilstein? Με Eibach ελατηρια ή οχι στα bilstein? Φιλε Στελιο το site δεν ανοιγει ζηταει κωδικο
  11. Εκτος απο Bilstein PSS9 που εχουν 2200€ υπαρχει κατι το ιδιο καλο αλλα πιο φτηνο (παλι σε bilstein)? To golf 5 Tsi GT-Sport τι αναρτηση φοραει εργοστασιακα? KW ή Bilstein?
  12. Ρε παιδια καμια αναφορα για Tein?? Θελω κατι πολυ καλο και ειμαι αναμεσα σε Tein-Bilstein-Kw. Φιλος που εβαλε σε ενα Audi A4 DTM (με Προγραμμα-εισαγωγη-εξαγωγη[ολα cargate(revo-milltek]) αναρτηση μου ειπε οτι η KW δεν εχουν δειξει καλα δειγματα στους Ελληνικους δρομους και εβαλε Bilstein PSS9 που μου ειπε οτι δουλευουν ρολοϊ, εγω παλι θελω να ακουσω γνωμες και για τις Tein πιστευω οτι ειναι ανωτερες, αλλα θελω και τι γνωμη σας για καλυτερα. Ποια προτεινεται, ποσο παει το κουστουμι?
  13. Το καινουριο το Polo TSi χρημιμοποιει ντιζα, το EVO X, το Sti κ.α. βγαινουν με ντιζα και οχι ηλεκτρογκαζο. Η βελτιωση που εχει γινει στο ηλεκτρογκαζο ειναι το spring booster το οποιο το μονο που κανει ειναι να δινει περισσοτερο ρευμα πχ αν εσυ πατας το γκαζι 20% αυτο δινει ρευμα για 50%, καμια σχεση με την αποκριση της ντιζας.
  14. Χθες ειδα στις διαφημησεις ενος περιοδικου αυτοκινητων ενα καινουριο σχετικα ζουμι που το ονομαζουν αντιτριβικο και το συμπληρωνεις στα λαδια. Αξιζει κατι τετοιο ή ειναι μουφες για να τραβουν τα ματια και τα λεφτα του κοσμου? βρηκα και το site αυτου για περισσοτερες λεπτομεριες <<εδω>>.
  15. Καλημερα στο club, γιατι οι εταιριες χρησιμοποιουν το ηλεκτρογκαζο αφου η ντιζα εχει πιο αμεση αποκριση ειτε ειναι turbo ειτε ατμοσφαιρικο? Το βλεπω και στο αυτοκινητο της μανας μου (toyota yarris 1000cc) ειναι πιο αμεσο απο το golf κι ας εχουν 71 αλογα και 12,9 κιλα ροπης διαφορα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.