Jump to content

stavrakas

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About stavrakas

Other Info

  • Car Type
    Jetta

stavrakas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Υπάρχουν δυο ειδών αυτοκίνητα: τα volkswagen κι αυτά που θέλουν να γίνουν volkswagen!!!!!

  2. Υπάρχουν δυο ειδών αυτοκίνητα: τα volkswagen κι αυτά που θέλουν να γίνουν volkswagen!!!!!

  3. Καλημέρα σε όλους! θα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κανεις κατα πόσο επισκευάζονατι γρατζουνιές στο δέρμα κι αν έχει να προτείνει κανενα καλό μαγαζί που να αναλαμ΄βνει στην Αθήνα! Ευχαριστώ!
  4. Φίλε Karaman καλημέρα! Τσέκαρε στο www.tool-mania.gr και θα βρεις πληθώρα εργαλείων σε πολύ καλές τιμές! Δυναμόκλειδο π.χ με τιμές σύσφιξης απο 5 εως 110 νιουτόμετρα μόνο 101 ευρώπουλα! Οχι κι άσχημα για εξειδικευμένο εργαλείο νομίζω!
  5. Βασικά ψάχνω ένα δυναμόκλειδο που να ταιριάζει στην βίδα του καπακιου του φίλτρου λαδιού του tsi!
  6. Οκ το'πιάσα! Αν έχεις την καλοσύνη πες μου που θα αγοράσω ένα τέτοιο κλειδί! θα σου είμαι υπόχρεος!
  7. Καλησπέρα παιδια! Παρατήρησα σε κάποια κομμάτια του how to οτι χρησιμοποιούνται ειδικά κατσαβίδια, πένσες και λοιπα. Αυτά μπορώ να τα αγοράσω κάπου?? και που ξέρω με πόσα Nm έσφιξα μια βίδα?
  8. Λίγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις φίλε μου? ας πούμε τα f5dpor της bosch κάνουν για το δικό μου?
  9. Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αλλάξω μπουζί αλλα δεν έχω ιδέα τι να βάλω! σίγουρα θέλω κάτι πολύ καλό! Έχω το jetta tsi 140ps! πείτε καμιά πρόταση! ευχαριστώ!
  10. Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι εισαγωγές αέρα που κάνουν για το golf κανουν και για το jetta. Ξέρω είναι ίδιος κινητήρας αλλά δεν ξέρω τι παίζει χωροταξικά! Τσεκάρετε το k&n 57i air induction kit με κωδικό 570684. Θα το βρείτε στο site της εταιρίας!
  11. euxaristw poly! syntoma tha anevasw kai foto tou jetta kai tha frontisw na pareurethw se kapoia synanthsh tou club!
  12. Καλησπέρα σε όλους αρχικά! Το όνομα μου είναι Σταύρος και εδώ κι ενα χρόνο ειμαι κάτοχος ενός jetta tsi! Ηθελα να ρωτήσω τα εξής. Μπορώ να βάλω τιμόνι πολλαπλων λειτουργιών? κι αν ναι που το βρίσκω? Επίσης είδα οτι έχετε βαλει auto dimming καθρέπτη σε ένα golf. Μπορώ να το κάνω στο jetta? το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω απο που να αγοράσω τα απαιτούμενα υλικα!!!! Αν μπορείτε να μου στείλετε κανενα site που να τα πουλάει????
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.