Jump to content

ntrekos

Members
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ntrekos

  1. για την βενζινη μιλα και ο φιλος τσολιας. γιατι τα gti πρεπει να καινε βενζινη για τα αλογα που ειναι
  2. -Cruise Control -Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με Υπολογιστή ταξιδίου -Ένδειξη προτεινόμενης επιλογής σχέσης στο κιβώτιο ταχυτήτων αυτα πιστευω πως ειναι σημαντικα οσο για τα αλλα.. δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι α3ιζει.. ευχαριστω παντως για την αμμεση απαντηση.
  3. ποια ειναι η διαφορα σε bluemotion με το απλο το tdi ? και γενικα τι προβληματα βγαζουν? ( εννοω εχουν κατι στανταρ οπως τα gti με τα λαδια? ) ευχαριστω.
  4. να κανω μια ερωτηση,, οταν πηρατε το αμαξι πηρατε δυο κλειδια μονο η και ενα αφαλο. της κλειδαριας??
  5. εγω που τα μετραω με τελειως σβηστο αμαξι σε ισιο δρομο χωρις να το βαλω μπροστα ειναι λαθος?
  6. πουλαω την εισαγωγη που ειχα στο πολο μου για περισσοτερες πληροφοριες μπειτε στις αγγελιες.
  7. παιδια πουλαω την δικη μου εισαγωγη μπειτε στις αγγελιες και αμα σας αρεσει πειτε μου. εγω παντως ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος.
  8. εγω αμα ειχα τα λεφτα για να αλλαξω ζαντα σε 18 αρα θα πηγαινα μια και καλη.. ! η αλλιως 17 ρεπλικα.. τσαμπα χρηματα..
  9. καντο χωρις δευτερη σκεψη.. και αμα δεν σου αρεσουν και σαν μαυρες στο αμαξι σου.. δωστες σε εμενα!! χααχχαχαχαχα
  10. ναι φιλε αλλα για υπογραφη εχεις βαλει armin van buuren!! χεχεεχεχεχ
  11. φιλε ποτε το αγορασες το αμαξι?
  12. ξερουμε ποιες ειναι οι διαστασεις των μπροστινων φρενων?
  13. τουμπανο το αμαξι.. να το χαιρεσαι. και απροβληματιστο να ειναι.. πρεπει να εισαι το πιο δυνατο 1.4 tsi στην ελλαδα.!!!!
  14. αν ψαχτεις βρισκεις λαδια φιλτο και ροδελα στα 50-55 ευρω + 10- 20 ευρω εργασια.. τοτε ναι.. ειναι οντως καλη προσφορα.. αρκει να εισαι μπροστα να δεις τι λαδια 8α σου βαλει..
  15. με 700 ευρω βαζω απο μπροστα μεχρι πισω !!!
  16. τι κιτακι ειναι αυτο? γτ δεν ξερει γερμανικα καρντια μου..χαχαχαχαχαχα
  17. αγορινα και να σου ειχε τσιμπησει λιγο λαδι αρχη ειναι ..σχεδον ολα τσιμπανε λαδακι..στα πρωτα 5000χλμ.. μην αγχονεσαι..
  18. φιλε κανεις κακιες παρεες μακρυα απο τον κριτωνα ,πορφυρη.. !!!!χχααχχααχχαχαχ κολλησες το μκροβιο.. μη νομιζεις.. πως θα σταματησεις. εκει.. αμα δεις τα 380 αλογα.. σε λιγο καιρο θα θες κιαλλο.. και εγω.. με ενα προγραμμα στο κριτωνα ξεκινησα.. απο 200 στα 260 και μετα τσουπ.. στα 380 .. +++ οτι αλλο εβαλα στο αμαξι.. απροβληματιστο φιλε.. και να το χαιρεις. οσο δεν παει..!!! ( εχω μαθει πως και μετα τις αλλαγη ελλατηριων. να κανει κοψιματα.. και οτι εβγαλε η audi για τα δικα της 1.8 tsi πολλαπλασιαστες. και σταματανε. ψαξτο.. λιγο..!!)
  19. δεν εχει γινει κατι.. απλα διαβασα στο scirocco club οτι ενα παιδι που αντιμετωπιζε κατι μικροπροβληματα εκανε το ρεσετ και καπως διορθωθηκαν.. εγω πιο πολυ για προληψη..
  20. διαβασα οτι το dsg εχει εγκεφαλο. και κραταει μνημη.. και οτι μπορουμε να κανουμε reset..
  21. xaxaxaxaaxaxxaxaaxaxa
  22. φιλε ειδες διαφορα? και στην καταναλωση και στην δυναμη?
  23. φιλε για ενα polo 1.4 tsi ποσο κοστιζει?που τοποθετητε?
  24. φιλε μου πριν παρω το πολο σκεφτομουν να παρω το golf to 6 αλλα δεν εβρισκα ουτε ενα.. και μετα ειπα να παρω ενα golf 5 και να το κανω λοοκ r32..που ειναι μ@@ναρος!!!! μη σε απασχολει αμα ειναι η δεν ειναι.. gti.. αλλα οπως ειπε και ο dimaras ψαξτο πολυ καλα.. οχι μονο μηχανικα αλλα κοιτα και τον εγκεφαλο του.. επισης.. ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα. πας και του λες.. ( αμα το αμαξι το δινει 11500.. φιλε 10500 εχω τα θελεις...?) δυσκολα θα σου πει οχι..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.