Jump to content

fibreup

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About fibreup

  • Birthday 10/18/1980

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    golfaki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fibreup's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μάλλον είναι το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισα και εγώ... Το σωληνάκι που φέρνει το πλυστικό υγρό στην πίσω πόρτα έχει "σπάσει" στο μεντεσέ της πόρτας με το αμάξωμα. Απίστευτη φτήνια των γερμανών. Βλέποντας φωτογραφίες στο internet, φαίνονταν να υπάρχει πλαστικό σωληνάκι μέσα σε σωλήνα σπιράλ (δύο σωλήνες, ο ένας μέσα στον άλλο). "Ξηλώνοντας" το δικό μου αμάξι, βλέπω να έχουν βάλει μόνο το ένα πλαστικό σπιράλ, που ήταν θέμα χρόνου να τρυπήσει όπως και έγινε. Για την επισκευή πρέπει να βγουν τα πλαστικά από την πίσω πόρτα και να αντικατασταθεί το κομμάτι του σπιράλ με ένα κομμάτι πλαστικού σωλήνα. Δες παρακάτω τις δικές μου φωτογραφίες. -Το σημείο που έσπασε το σπιράλ. -Το νέο σωληνάκι που έβαλα, πριν την σύνδεση.
  2. Μου το κάνει και εμένα στο ρελαντί και μόλις "αγγίζω" το γκάζι εξαφανίζεται ο ήχος. Πρέπει να προέρχεται από τα σωληνάκια βενζίνης όπως είδα εδώ: vortex και golfmkv Σε πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.
  3. Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Πρίν από περίπου ένα χρόνο πήρα ένα εταιρικό auris 1600. Το παρέλαβα από την Αθήνα με 7 χιλιόμετρα και έκανα αμέσως ταξίδι προς την βόρεια Ελλάδα (500χλμ). Το χειρότερο στρώσιμο! Το μοτέρ ήταν πολύ σφιχτό στην αρχή άλλά καθώς περνούσε ο καιρός και τα χιλιόμετρα άνοιγε συνεχώς. Στην αρχή έλεγες ότι δεν είναι δυνατόν να έχει 124 άλογα, όμως στη συνέχεια πραγματικά το μοτέρ μεταμορφώθηκε. Μετά από 5 μήνες και 15000 χιλιόμετρα το παρέδωσα. Σε αυτό το διάστημα δεν είχα ανοίξει ποτέ το καπώ για να ελέγξω τα λάδια και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την ίδια περίοδο ψαχνόμουν και για αγορά δικού μου αυτοκινήτου. Ενθουσιασμένος από το auris είχα σχεδόν καταλήξει να πάρω και εγώ το ίδιο, αν και τα λεφτά μου φαίνοταν πολλά. Για καλή μου τύχη όμως βρέθηκε στο δρόμο μου το golf, αμάξι με το οποίο ως τότε δεν είχα εμπειρίες και που δεν το υπολόγιζα στις εναλλακτικές λόγω χρημάτων. Ξετρελλάθηκα μαζί του, είπα ότι θα ανέβω σε χρήματα και θα το πάρω. Τώρα μετά από 15000χλμ συμβίωσης είμαι ευτυχισμένος με την επιλογή μου. Σε κάποιες αγορές απλά δεν χωράνε τσιγγουνιές! Καλό και χρυσό το auris. Μεγάλο, άνετοι χώροι, βλέπεις από ψηλά, καλό "τράβηγμα", αλλά μέχρι εκεί. Απίστευτος θόρυβος στην Εθνική Οδό (είχε το 5αρι σαζμάν), τσιμπημένη κατανάλωση, στα 180χλμ/ώρα εγώ προσωπικά τρόμαξα-το βρήκα ασταθές. Πολύ μέτρια τα πλαστικά του, και είμαι σίγουρος ότι αν το αγόραζα (αυτό συνήθως συμβαίνει στους αναποφάσιστους αγοραστές) θα θεωρούσα ότι με είχαν "κλέψει". Η αμφιβολία μετά την αγορά φέρνει πολύ μεγάλη στεναχώρια. Τέλος: θέμα σύγκρισης δεν τίθεται (ταχύτητα, ποιότητα, "παράγοντας ευχαρίστησης"). Και να είμαι αντικειμενικός: ελπίζω να μην αλλάξω γνώμη καθώς περνούν τα χιλιόμετρα.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον το κάθε γκολφάκι έχει δική του ψυχή και αντιδρά με τον δικό του, διαφορετικό τρόπο σε κάθε κατάσταση! Στην οθόνη εμένα γράφει TCS ON/OFF.
  5. Καμιά απάντηση παιδιά;
  6. What's on your mind?

  7. What's on your mind?

  8. Καλημέρα σε όλους παιδιά! Είμαι κάτοχος ενός Golf 6 122ps. Να ρωτήσω κάτι και εγώ κάτι για το esp. Μετά από ένα γέμισμα σε βενζινάδικο έβαλα μπροστά τη μηχανή πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των συστημάτων. Στιγμιαία έγραψε στην οθόνη "ESP FAULT", μετά "TCS OFF" και τέλος "TCS ON". Μάλλον έγινε γιατί έβαλα αμέσως μπροστά τη μηχανή, σφάλμα δεν υπάρχει γιατί δεν ανάβει το λαμπάκι του ESP στο καντάν που προειδοποιεί για βλάβη. Με την ανησυχία που με έπιασε μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες: 1. Όταν πατάτε το κουμπί "ESP OFF" στην οθόνη δείχνει "TCS OFF" ή "ESP OFF"; (Σύμφωνοι, κλείνει μόνο το traction control και όχι το esp, αλλά είχα την εντύπωση πως αρχικά μου έβγαζε "ESP OFF") 2. Το κουμπί "ESP OFF" φωτίζεται με κόκκινο χρώμα όπως και τα υπόλοιπα κουμπάκια. Όταν το πατάτε αλλάζει το χρώμα του σε πορτοκαλί όπως συμβαίνει π.χ. στο κουμπί με το κλείδωμα των θυρών; Ευχαριστώ.
  9. Καλημέρα σε όλους παιδιά! Είμαι και εγώ ευτυχισμένος κάτοχος ενός Golf 6 εδώ και τέσσερις μήνες! Το forum μου έδωσε πολλές απαντήσεις και πληροφορίες σε θέματα που έψαχνα και το επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά. Καλή συνέχεια! Βαγγέλης, 29 χρονών Κοζάνη-Θεσσαλονίκη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.