Jump to content

drake

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About drake

  • Birthday 04/18/1980

Contact Methods

  • MSN
    drakeonfire@hotmail.com
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Cars, Kick, Computers, History

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    Αργός & Βασανιστικός! :P

drake's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλημέρα φίλε μου, το δικό μου είναι Golf MKV FSI 1,4 6/2004. νομίζω ότι δύσκολα θα έχει can gateway από K και μετά. μάλλον προγενέστερο θα είναι. Αυτό με τη κεραία έχεις δίκιο, δε το ήξερα. θα το ακολουθήσω. το βασικό όμως είναι να βρω καλό ηλεκτρολόγο στην Αθήνα μιας και εγώ λίγα ξέρω από ηλεκτρολογικά...... να σαι καλά!
  2. Παιδιά καλησπέρα, σας ευαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές. ξέρετε κανένα καλό ηλεκτρολόγο στην Αθήνα που να ξέρει τη δουλειά του να πάω για αναβάθμιση από RCD 300 σε RCD 310???? θα πρέπει να μου αλλάξει το canκαι τους αντάπτορες κεραίας (όπως είπαν και τα παιδιά firev12, mkaragiannis)...θα πρέπει δηλαδή να έχει δοκιμάσει ξανά κάτι παρόμοιο.... thanks again!
  3. Παρεξήγησης... εξωτερική κεραία εννοώ, στον ουρανό δεν έχω.... Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές... λέω να το δοκιμάσω αν πρώτα βρω κανα ηλεκτρολόγο που να μου εμπνέυσει εμπιστοσύνη στην Αθήνα. Αν το καταφέρω τελικά θα σας πω. thanks και πάλι!
  4. drake

    Rcd310

    Καλησπέρα, ρε παιδιά επειδή έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. πήρα ένα RCD 310 από ένα παιδί του club αλλά δεν ήξερα ότι δεν συνεργάζεται καλά με το δικό μου Golf. έχω Golf MK5 1.4 FSI 05/2004 χωρίς την εξωτερική κεραία και με RCD 300 πάνω που δε παίζει καν MP3. ξέρει κανείς τι κινήσεις πρέπει να κάνω ακριβώς και τι ανταλακτικά πρέπει να αγοράσω, ή τουλάχιστον να ζητήσω από μια αντιπροσωπία να μου φέρει, γιατί δεν είμαι (ακόμα αλλά το παλεύω tongue.gif ) και πολύ σχετικός με τις μοντίφες και τα ανταλακτικά και από αντιπροσωπία απλά μου λένε πέτα το RCD 310.. ίσως αν ξέρετε, ποιος ηλεκτρολόγος (στην Αθήνα κατά προτίμηση) θα μπορούσε να το αναλάβει και να τα περάσει χωρίς να χρειάζετε επιτήρηση από μένα μιας και δε ξέρω....? βασικά ρωτάω γιατί με όλα τα παραπάνω ψιλομπερδεύτικα. thanks!
  5. Καλησπέρα, ρε παιδιά επειδή έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. πήρα ένα RCD 310 από ένα παιδί του club αλλά δεν ήξερα ότι δεν συνεργάζεται καλά με το δικό μου Golf. έχω Golf MK5 1.4 FSI 05/2004 χωρίς την εξωτερική κεραία και με RCD 300 πάνω που δε παίζει καν MP3. ξέρει κανείς τι κινήσεις πρέπει να κάνω ακριβώς και τι ανταλακτικά πρέπει να αγοράσω, ή τουλάχιστον να ζητήσω από μια αντιπροσωπία να μου φέρει, γιατί δεν είμαι (ακόμα αλλά το παλεύω ) και πολύ σχετικός με τις μοντίφες και τα ανταλακτικά και από αντιπροσωπία απλά μου λένε πέτα το RCD 310.. βασικά ρωτάω γιατί με όλα τα παραπάνω ψιλομπερδεύτικα. thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.