Jump to content

ndl

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ndl

  1. Για την ιστορια να αναφερω και εγω οτι εγινε και σε μενα αλλαγη πολυδισκου του σασμαν και το θεμα σκορτσαρισμα 2ας λυθηκε. Ειχε προ καιρου αλλαχθει μεκατρονικ αλλα δεν εγινε τιποτε. Ευτυχως μου αλλαξαν το πολυδισκο. Βεβαιως δεν ξερω ποσο θα κρατησει και αν ειναι δυσλειλουργια ή φυσιολογικη φθορα λογω χρησης σε συνθηκες πολης( πολλες συχνες αλλαγες ταχυτητων). Οψομεθα!!
  2. Δυστυχως το προβλημα σκορτσαρισμα επανηλθε σχεδον αμεσως. Μετα απο μια συντομη κυκλοφορια στο κεντρο της Αθηνας οπου ζεσταθηκαμε λιγο το σκορτσαρισμα μεταξυ 1ης και 2ας παραμενει παρα την προσφατη(1 βδομαδα) αλλαγη Mechatronic. Το παρηγορο ειναι πως εχω δει δυο τρεις περιπτωσεις πολυ προσφατα στο SciroccoClub οπου το προβλημα αντιμετωπιστηκε με αλλαγη δισκων κατοπιν εντολης απο γερμανια. Απο Δευτερα συνεργειο!!
  3. Παντως φιλε Σταθη διατηρω καποιες επιφυλαξεις καθως ο φιλος GolfvTDI140 στην Κυπρο ειπε οτι το σκορτσαρισμα το αντιμετωπισαν με αλλαγη δισκων και οχι αλλαγη mechatronic!! Ο Θεος βοηθος.
  4. Εννοούμε εντονο κραδασμο-δονηση στην αλλαγη 1η σε 2α κυριως οταν αυτοκινητο ειναι ζεστο ή εχει δουλευτει σε κινηση. Οσοι το εχουν ειναι σιγουρο οτι το καταλαβαινουν. Το ασθανεται και ο συνοδηγος ακομα και γυναικα!!!!
  5. Αλλαχτηκε το mechatronic στην εγγυηση. Το κυκλοφορω μια εβδομαδα τωρα. Golf Plus DSG7 122 Καλυτερες αλλαγες, οι θορυβοι μεν παραμενουν(κροταλισμα) αλλλλλα το σκορτσαρισμα σε χαμηλες στροφες απο 1η σε 2α εξαφανιστηκε!! Ο καιρος θα δειξει. Α! και σημειωτεον το αφησα Δευτερα και το πηρα Τριτη μεσημερι, αφου ειχα παρει και αυτοκινητο εξυπηρετησης. Ολα ΟΚ!!
  6. Ευχαριστω. Ειναι πολυ ενδιαφερον αυτο που λες για αλλαγη δισκων. Δεν εχει ξαναακουστει. Εμενα στο συνεργειο μου ανεφεραν κατι για αλλαγη μεκατρονικ, αλλα αυτο που σου αλλαξαν μοιαζει πιο λογικο. Δεν ξερω τελικα τι θα γινει με το δικο μου. Μου ειπαν οτι εστειλαν επερωτηση. Ιδωμεν.
  7. Φιλε επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα με το σκορτσαρισμα μηπως εχεις προσεξει αν γινεται οταν το αμαξι ειναι ζεστο (π.χ. κινηση σταματα-ξεκινα στην πολη?). και αλλη μια ερωτηση , σε ποια αντιπροσωπια πηγες για αλλαγη δισκων? ευχαριστω.
  8. Αν επιτρεπεται, πες μας συνεργειο και μηχανικο, γιατι απ'οτι αντιλαμβανομαι οι περισσοτεροι μηχανικοι στα συνεργεια ασχολουνται με πιο 'οικονομικα' αποδοτικες εργασιες οπως αλλαγες λαδιων, φιλτρων ,τακακια και αλλα τετοια δυσκολα και εξειδικευμενα αντικειμενα και αφηνουν εμας να ασχολουμαστε με τα ευκολα, οπως τι συμβαινει μεσα στο Dsg γιατι κροταλιζει και σκορτσαρει!!!
  9. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ξηρου τυπου. Αν ηταν αυτο θα το εκανε απο την αρχη. Παρουσιαζει και το δικο μου Golf plus dsg7 122, αφενος το εντονο κροταλισμα στις χαμηλες ταχυτητες απο την αρχη, αφετερου τωρα προσφατα μετα απο περιπου 10000χλμ., αυτο το σκορταρισμα στη δευτερα με χαμηλες στροφες. Τονιζω οτι παρα το κροταλισμα που γινοταν απο την πρωτη στιγμη(που πιστευω οφειλεται σε ελατωματικο βολαν διπλης μαζας,Dmf) το σκορτσαρισμα αυτο στη 2α ειναι προσφατο δεν γινεται παντα. Εχω την αισθηση οτι γινεται πιο πολυ οταν ζεσταθει.
  10. Κοιτα, το recall δεν εχει ερθει ακομα στην ελλαδα. Στην αντιπροσωπεια δεν ηξεραν κατι. Πιθανον θα ερθει καποια στιγμη. Θα δουμε αν ερθει, τι θα διορθωσει... Φανταζομαι θα μας ενημερωσουν με επιστολη. Απλως ας το εχουμε υπὀψιν.
  11. Κοιταξες και τους αριθμους πλαισιου που δινει;
  12. Ψαχνοντας για το γνωστο θεμα με το DSG7 σε GOLF-GOLF PLUS-SCiroco klp(δηλ τα κροταλισματα σε 1-2-3 σχεση) βρηκα σε γερμανικες σελιδες αυτο: ADAC H ανακληση εχει προσφατη ημερομηνια 11/2009. Αφορα εσφαλμενη εκδοση λογισμικου σε DSG7. Ας το εχουμε υποψιν οι εχοντες το προβλημα. Μηπως να ενοχλησουμε και τα κεντρικα? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.