Jump to content

harrinho

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About harrinho

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

harrinho's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Την έβγαλα την μπαταρια μολις. το Epc όταν είχε ανάψει και πάλι, είχα αλλάξει την φουσκα στο πενταλ των φρένων, αυτό που λες. Το καντράν μου μοιάζει με ντίσκο πάντως. Αποκορύφωμα με χειρόφρενο και προειδοποίηση βενζίνης...Γιατι ρε πόλο! χεχε
  2. Καλησπέρα σε όλους. Τρελά σκαλώματα το πολάκι. 1.4 9Ν, ανάβουν τα λαμπάκια λαμδα, Epc, airbag. Ολα τα έχω ξαναδεί να ανάβουν και κάποια στιγμή έσβηναν. Ο λάμδα κλασσικά παρέμενε.. Σήμερα όμως τα είδα όλα, παρκάρω, σβήνω τη μηχανη, κλειδώνω, και βλέπω το εξής θεικό. Είναι αναμμένα τα φώτα των φρένων. Προφανώς το πρώι δεν θα έχω μπαταρία, σε περίπτωση όμως που έχω, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο συνεργείο στον πειραιά? Σε προηγούμενο ποστ που βρήκα, εκτός απο καρεντα βουλίαγμένης...δεν βρήκα κάτι για πειραιά. Thanks guys
  3. Καλησπέρα παιδιά Πριν κανενα τρίμηνο άρχισε να ακούγεται ενα τρομερό τρίξιμο σε κάθε λακούβα αλλά και σε κάθε αλλαγή ταχύτητας. ¶λλαξα τα αμορτισέρ τα οποία ήταν και αυτά σε τραγική κατάσταση (monroe reflex τα καινούργια) αλλά το τρίξιμο συνεχίζεται. Όταν σηκώσαμε το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε πως τα συνεμπλοκ είναι σκισμένα, όπως επίσης πρόβλημα έχουν τα ακρόμπαρα και τα σταμπιλάιζερ. Με αλλαγή αυτών των ανταλλακτών θα σταματήσει το τρίξιμο και το "κλώτσιμα" του αυτοκινήτου ή πρέπει να δω κατι άλλο? Polo 9n 2004, 1.4.
  4. Καλησπέρα παιδιά Πριν κανενα τρίμηνο άρχισε να ακούγεται ενα τρομερό τρίξιμο σε κάθε λακούβα αλλά και σε κάθε αλλαγή ταχύτητας. ¶λλαξα τα αμορτισέρ τα οποία ήταν και αυτά σε τραγική κατάσταση (monroe reflex τα καινούργια) αλλά το τρίξιμο συνεχίζεται. Όταν σηκώσαμε το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε πως τα συνεμπλοκ είναι σκισμένα, όπως επίσης πρόβλημα έχουν τα ακρόμπαρα και τα σταμπιλάιζερ. Με αλλαγή αυτών των ανταλλακτών θα σταματήσει το τρίξιμο και το "κλώτσιμα" του αυτοκινήτου ή πρέπει να δω κατι άλλο? Polo 9n 2004, 1.4.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.