Jump to content

pantos

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About pantos

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

pantos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν πανε καθολου αυτα...καλα που πηρες το Golf και ησυχασες...Venzinaaaa πλεον Full Stage 1...χαιρομαι...!!!!
  2. Πολύ όμορφο φιλαράκι το αυτοκίνητο σου...φαίνεται ότι ξέρεις καλά το χώρο της βελτίωσης...μήπως είχες πιο παλιά τίποτα γρήγορο...? Παντελής....
  3. Καλησπερα παιδια... Οπως και αλλοι τοσοι ετσι κι εγω περιμενω απο τις 10-9-09 που εκανα την παραγγελια το scirocco μου,περιπου στις 20 οκτωβρη παω να το παρω..... Να σας πω 2 πραγματακια σχετικα με το car που πηρα και να καταληκω εκει που θελω.. Πηρα το 1.4 με 160hp(176hp) χειροκινητο με το βασικο εξοπλισμο και προσθεσα σπορ πακετο(ζαντες donington,65% κρυσταλλα,alcantara,χρωματιστη ραφη,επενδυση αεραγωγων μαυρο γυαλιστερο χρωμα,σπορ πενταλ,επενσυση οροφης μαυρο τιτanium..και μου εκαναν δωρο το συναγερμο........ 1ο ερωτημα:Μου ειπαν οτι για να μου τοποθετησουν το συναγερμο ανοιγουν ταμπλο..αξίζει ο συναγερμος τους?να τον ακυρωσω ή να τον αφήσω? 2ο ερωτημα:Εαν τον ακυρωσω θα υπαρχει η δυνατοτητα να μου κανουν καποιο αλλο δωρο ισης αξιας? Να χαιρεστε ολοι σας τα scirocco σας πραγματικα πιστευω οτι πηραμε πολυ καλα αυτοκινητα....περιμενω να το διαπιστωσω και στη πραξη.... Παντελής Κ.!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.