Jump to content

vielmacht

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About vielmacht

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

vielmacht's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ειναι πολυ ενθαρυντικο να βλεπουμε τετοιες κινησεις, μπραβο παιδια.
  2. μαλλον γι αυτο 'χανετε' πελατες. τουλαχιστον ειστε ειλικρινεις.
  3. α γεια σου μεγαλε... σαν πολυ αρλεκιν εχει γινει, 100% σωστος.
  4. δεν νομιζω να υπαρχει εμπορας/προγραμματιστης που να διωξει τον πελατη. θα του πει δεν το συστηνω αλλα τα φραγκα θα τα παρει και το προγραμμα θα το περασει. Τωρα αν κατι σπασει ή εχει προβληματα, 'στα λεγα μεγαλε αλλα δεν ακουγες'. Πως φαινεται οτι ξερεις τα παντα για ολους τους μαρκαμεκαψες τιουνεραδες που κυκλοφορουν και οντως 'πρωτοπορουν'
  5. δεν ξερω τι ανακαλυψατε εσυ και η ομαδα σου, τωρα γραφτηκα ακομα να διαβασω αρκετα, εκτος και αν δεν υπαρχει καποιο ποστ που να το αναφερει.
  6. μακαρι να ειναι ολων ετσι! το θεμα ειναι αυτων που δεν ειναι ετσι, γιατι τα πουλανε και τα βγαζουνε και τοσα αλογα και χαιρονται κιολας. αυτη τη νοοτροπια του 'ασε βρε αδερφε, καλο ειναι, γ@αμαει και ας ειναι πιγολαμπιδα το κοντερ, εγω δεν την δεχομαι.
  7. εμενα παλι με χαλαει μια εταιρια να πουλαει προγραμμα με safe mode και να λεει αν αρεσει στον πελατι το αφηνουμε ετσι!!! καλη δικαιολογια... αν δεν μπορεις να το κανεις 220 αλογα χωρις προβληματα μην το κανεις και ας χασεις τον πελατη, γιατι στο τελος θα σου την πει και απο πανω γιατι νομιζετε η ΧΨΩ εταιριες του εξωτερικου δινουν 'μονο' 205 αλογα? καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα. και δεν δεχομαι οτι ενας εγχωριος τιουνερ βρηκε μια λυση που εταιριες με πληθωρα προγραμματιστων, ρευστου και μεσων δεν βρισκει... εκτος και αν παμε να γινουμε τελιως ιαπωνες/κινεζοι/κορεατες (βλεπε αντιγραφουμε και πουλαμε). μια καμερα για τα παιδια - smile
  8. πεστα μπας και κανουνε καμια συζητηση... καλο και αγιο το φορουμ, αλλα αυτο το κουτσομπολιο χαλαει ολα τα ποστ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.