Jump to content

gregfrap

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gregfrap

  1. καποια εξηγηση για τα παρακατω...????? Address 19: CAN Gateway Labels: 1K0-907-530.LBL Part No SW: 1K0 907 530 F HW: 1K0 907 951 Component: Gateway H10 0120 Coding: 3D3F0340071002 Shop #: WSC 00066 1 Fault Found: 00470 - Combination comfort Databus in Single Wire 011 - Open Circuit Freeze Frame: Fault Status: 01101011 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 254 Reset counter: 118 Mileage: 85391 km Time Indication: 0 Date: 2000.00.00 Time: 18:38:51 Address 46: Central Conv. Labels: 1K0-959-433-46.LBL Part No: 1K0 959 433 AK Component: KSG 0401 Coding: 00D802087F2D8405484F01E011A0 Shop #: WSC 00066 Component: Sounder n.mounted Component: NGS n.mounted Component: IRUE n.mounted 1 Fault Found: 00470 - Combination comfort Databus in Single Wire 011 - Open Circuit
  2. Λοιπόν παιδιά και έγω νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός παθών ,συγκεκριμένα είμαι κατοχος ενός jetta 1.6 mpi 2007 που το πηρα απο αλλον και τον Σεπτεμβριο του 2009 μετα απο έκτακτη κακοκαιρια και χρησιμοποιωντας αντισταση πισω παρμπριζ και αερα σκετο απο το καλοριφερ πηρε εν κινηση φωτια η ασφαλειοθηκη και ειχα ολη την οικογενεια,,παιδια το προλαβα το αυτοκινητο στο παρα ένα, καρβουνο εγινε και πεταξε φλογα. Στην αντιπροσωπεια δεν έιπαν πολλα χκ μου και μετα απο ερευνα που έκανα εγω βρηκα ακριβως ιδιο περιστατικο σε ιδιο αυτοκινητο στην Αμερικη και βέβαια τους ξεκαθαρισα την νομικη μου εναντιωση σε σε αυτους και σε vag Γερμανιας. Παιδια το αυτοκινητο το κρατησαν τρεις μηνες αλλαξαν πλεξουδες κανανε τα παντα και στο τελος αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο και ηταν απο την αντισταση του πισω παρμπριζ ,φραγκο δεν πληρωσα τους εβαλα και υπεγρραψαν οτι αμα συμβει ξανα εχουν ευθυνη αυτοκινητο ενοειται οτι μου ειχαν χορηγηση αλλο και ολα αυτα με την αμεση εποπτεια των γερμανων. Μεγαλη ιστορια δεν ξερω την εγινε αλλα εκεινη την χρονια στην παραγωγη των παρμπριζ το εργοστασιο που τα φτιαχνει ειχε αστοχιες απο οτι φαινεται και με τις αλλες περιπτωσεις που αναφερθηκαν.
  3. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΤΑΣ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΛΑ. (ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)
  4. Ευχαριστω παιδια το βρηκα ..και το αλλαξα αλλα αυτο που εβγαλα ειχε μια ασφαλεια που οταν την εβγαλα εβλεπα μεσα το φιλτρο,μηπως καθαριζεται και ξαναμπαινει ? Βεβαια αυτο που εβαλα το καινουργιο ηταν φιξ δεν ανοιγε (chinesse) . Παντως το παλιο δεν το πεταξα αν παιζει καθαρισμα πειτε μου ,και τα ρημαδια τα σωληνακια μεχρι να βρω το τροπο που βγαινουν τα σημεια με την ασφαλεια γανιασα γιατι δεν ηταν και σηκωμενο το οχημα.
  5. Παδιά ποιός μπορεί να μου πεί το φίλτρο βενζίνης σε απλό Jetta 1.6 που είναι ? στο χωρο μηχανής ? (δεν βλέπω τίποτα γ..την στραβομαρα μου) η η πίσω απο κάτω ? δεξια αριστερα ? ευχαριστω.. ΥΓ αν υπαρχει κανένα link me video για την αλλαγη του σας ειμαι υποχρεος.
  6. κοιτα εδω μεσα υπαρχουν τα πάντα περι αυτού www.autogasforum.gr
  7. To ξανατσεκαρα ολα και ειναι οκ , μια παροχη απο το φιλτρο αερα προς την μηχανη ειχε βγει κατα λαθος απο μενα με καποια κινηση μου και τα βεντιλατερ δουλευουν οκ . Ειδομεν στο μελλον.
  8. Eυχαριστω για την διαφωτιση, δεν εχω παρατηρηση καμια αυξηση στην θερμοκρασια και θα το βαλω να δουλεψει ρελαντι να δω τη γινεται με τους ανεμιστηρες. Οσο για το μιγμα/λαμδα ,να πω οτι κινουμαι με υγραεριο αλλα απο τοτε που το περασα (εχω κανει 16000 χλμ) δεν ειχα κανενα προβλημα ,μαλλον σε καμια δοκιμη αλλαγης απο υγραεριο σε βενζινα η το αναποδο πανω σε γκαζια θα το κατεγραψε, αλλα θα το τσεκαρω παλι.
  9. Καλησπερα εχω ενα jetta 1,6 2007 και εκανα ενε τσεκ λαθων με το vag μου βγαζει τα παρακτω λαθη,μπορει καποιος να μου τα εξηγησει ? στο πρωτο κατι τρεχει με το βεντιλατερ αλλα δεν καταλαβαινω ακριβως καθως και το δευτερο. Παραθετω τα λαθη και ευχαριστω εκ τω προτερων. Monday,14,March,2011,20:10:57:26365 VAG-COM Version: Release 704.1 Address 01: Engine Control Module Part Number: 06A 906 033 EM Component and/or Version: SIMOS71 1.6l 2V 7004 Software Coding: 0000071 Work Shop Code: WSC 00066 2 Faults Found: 18080 - Coolant Fan Control 1: Open or Short to Ground P1672 - 009 - Open or Short to Ground - Intermittent Freeze Frame: RPM: 0 /min Mass Air / Rev.: 0.0 mg/str Temperature: 88.5°C Voltage: 11.93 V RPM: 0 /min Mass Air / Rev.: 0.0 mg/str Temperature: 12.0°C Voltage: 11.93 V 16555 - Fuel Trim; Bank 1: System Too Lean P0171 - 006 - Short to Plus - Intermittent Freeze Frame: Speed: 120.6 km/h Lambda Factor: 1.000 Voltage: 0.100 V
  10. επειδη η αυξηση στις τιμες συνεχιζεται οσοι ειστε χρηστες ριξτε μια ματια εδω http://www.gasprice.gr/main/gforum_topic.asp?topicid=284&catid=
  11. Ενημερωτικα απο την περασμενη εβδομαδα διαπιστωσα αδικαιολογητη αυξηση στην τιμη LPG κατα 0,05 λεπτα απο 0,689 σε 0,749 σε γνωστο μερος στην Δυτ.θεσ/νικη . Αρχιζει αραγες δειλα δειλα το παιχνιδι στην τιμη του ,αφου τελευταια εβαλαν βεβαια εκαντονταδες αυτοκινητα υγραεριο? Ψαξτε το /ψαχτητε. Ενημερωνεται το forum με τις τιμες οπου και ειναι αυτες να δουμε τη παει να παιξει.
  12. Φιλε μου εγω εβαλα σε jetta 1.6 mpi(μπαινει σε tsi διαφορετικο κιτ), εδω και 15 μερες εδω σε Θεσσαλονικη σε γνωστο εμπειρο εγκαταστατη μεχρι στιγμης ολα πανε καλα. Σιγουρα η πρωτη ερωτηση ειναι περι επιδοσεων,αφου η οικονομια ειναι μακραν δεδομενη. Λοιπον υπαρχουν διφορουμενες αποψεις για το θεμα και θα επρεπε να γραψω πολλα. Εν περιληψι ομως δεν διαπιστωνω σημαντικα πραγματα στην μειωση της αποδοσης, αν θα μπορουσε να θεωρηθη μειον στο το οτι υπαρχει μια ανεπαισθητη χρονικη καθυστερηση στην επι πλεον επιταχυνση οταν ηδη εχεις καποια χιλιομετρα ας πουμε απο 140 και ανω. Αυτο εχω αντιληφθει και το θεωρω οχι τοσο σοβαρο. Εν παση περιπτωση το πρωτευων ειναι η οικονομια τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα οι επιδοσεις ανηκουν σε αλλους και εκει δεν θα πρεπει να βαζουν υγραεριο αλλα NITRO. Οσο αφορα την φθορα του κινητηρα ,νομιζω οτι εξαρταται απο την ηδη κατασταση του κινητηρα τον βαθμο και την συνεπεια στην συντηρηση του. Και κατι που κυκλοφορη περι βαλβιδων "καψιμο" λογω ξηρης καυσης, η δικη μου λυση-απαντηση αν αυτο το πραγμα ειναι δεδομενο 100% θα ελεγα καψε 3-4 γεμισματα αεριο και ενα βενζινη δεν θα "φτωχινης" τροπος του λεγειν, ισως αυτο να ειναι μια "μεσοβεζικη" λυση ,ΑΝ λεω ΑΝ ειναι standar οτι θα συμβει. Προσωπικα δεν το πιστευω ,εαν υπηρξαν περιπτωσεις οφειλεται σε συναρτηση και αλλων παραγοντων. Συμφερει αν κανεις απο 200000 και πανω τον χρονο για να υπαρξει και ενας οχι ιδιαιτερα μεγαλος χρονος αποσβεσης κοστους. Ελπιζω να σε βοηθησα.
  13. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ,ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ CLIMA ΚΤΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΑΙΤΙΟΣ (Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙΟΥ)ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Η ΕΡΓΑΣΙΕΣΕΙΠΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ CONTROL ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ. Υ.Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
  14. Επ'αυτου του θεματος επανερχομαι αγαπητα μελη και το αυτοκινητο παραμενει ως εχει 1,5 μηνα τωρα και ακομη μου λενε σε ενα μηνα απο τωρα θα ερθει το σετ καλωδιωσης για αντικατασταση τωρα ποιον να "στολισης" την VW η τους ενδιαμεσους . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ.. ΙΑΠΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΑΠΩΝΑΣ.
  15. Χαιρετώ άπαντα τα μέλη είμαι νέος στο club αλλα οχι νεος οδηγος και το προβλημα το οποίο θα περιγράψω δεν ξερω αν καποιος απο εσας το εχει υπ' όψιν του. Ειμαι κατοχος ενος jetta mod.2007 1.6 . και πριν απο 3 εβδομαδες και καθως ειχα ξεκινηση απο το σπιτι με την οικογενεια διανυοντας μια αποσταση 4 χλιομετρων εκδηλωθηκε ξαφνικα φωτια στην εσωτερικη ασφαλειοθηκη . !! ναι ετσι οπως το λεω ισα που προλαβα να βγαλω το κοσμο έξω και να παρω πυροσβεστηρα και να την περιορισω μόνο στον χωρο της ασφαλειθοθηκης η οποια εγινε καρβουνο. Η καιρικες συνθηκες ήταν βροχή και οι λειτουργιες εκείνη την στιγμη ηταν : υαλοκαθαριστηρες , αερας-βεντιλατερ στα μπροστινα τζαμια και αντισταση πισω μπαμπριζ. Το αυτοκινητο είναι εδω και 2-3 εβδομαδες είναι σε γνωστη αντιπροσωπεια της δυτικης Θεσσαλονικης προς αναζητηση της αιτιας και καθ'οσον με ενημερωσαν σημερα εχουν δωσει τεχνικα στοιχεια κατα προτροπή της κεντρικης αντιπροσωπειας Ελλαδος στο εργοστασιο στην Γερμανια και αναμενουν οδηγιες. Επισης σε προηγούμενη επαφή με την αντιπροσωπεια Θεσ/νικης ειπώθηκε οτι στην κεντρικη αντιπροσωπεια έχουν κάποιες υποπτες αναφορές βλάβων στο πίσω μέρος. Απο λίγη έρευνα που έκανα λίγο στο διαδίκτυο εντόπισα σε ξένο φόρουμ ακριβώς την ίδια αιτία και φυσικά αναζητώ και απο αυτο εδώ το club τυχόν ανάλογη περιπτωση που μπορεί να έχει εμφανιστεί. Προσωπικά εχω σχηματισει την αποψη οτι υπαρχει κατασκευαστικο λάθος και μαλιστα άκρως επικίνδυνο που θα μπορουσε σε αυτη τη φαση να εξελιχτη προς δυσαρεστη κατευθυνση αν αναλογιστη κανεις οτι υπηρχε και ενα ενδεχομενο να μπλοκαρουν οι πορτες δηλαδη να κλειδωσουν. Ισως λεω ......διορθωστε με αν κανω λαθος. Επισης προσωπικα θεωρω υποπτη την λειτουργια της πισω αντιστασης του μπαμπριζ. Παραθετω το link με την σχετικη αντιστοιχη αναφορα http://rapairpal.com/volkswagen-jetta-2007 Επισης η ερωτηση μου ειναι αν θα πρεπει η ζημια να καλυφθει έφοσον υπαρχουν σήμαδια κατασκευαστικου λάθους απο την αντιπροσωπεια παρ'οτι η εγγυηση εχει ληξη στις 29/5/09 ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.