Jump to content

scorpionn

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scorpionn

  1. Μια από τα ίδια. Μόνο που είμαι εκτός εγγύησης.
  2. πάντως στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ είναι αρκετά ελαστικοί... πήγα να περάσω ένα παλιο πεζώ που έχω, ξέρωντας ότι έχει πρόβλημα με αμορτισέρ κ φρένα, κ μου το πέρασαν. Απλώς μου υπέδειξαν τα προβλήματα να τα κάνω για την ασφάλεια μου, όπως και έκανα...
  3. Μόλις μάθω θα σας ενημερώσω.... Πολύ γκαντεμιά όμως, από τώρα σασμαν...
  4. ΣΟΣ.! Τελικά δεν φταίνε οι βαλβολίνες για το τρίξιμο, αλλά θέλει καινούργιο σασμάν! Ξέρετε περίπου τιμές? Έχω περίπου 63.000χλμ.
  5. Εγώ δεν το έχω πάει εκεί για service γιατι μου πέφτει μακρια. Έχω άτομα δικά μου που παν εκεί τα δικά τους κ είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι κ από τιμές καμιά σχέση με αντιπροσωπεία..
  6. Σωστός! Τι FUCKS, τι FUCHS...το ίδιο κάνει. Πάντως βλέπω διαφορά από πριν, ότι κ να έβαλε.
  7. Κάπως έτσι. Γιατί βλέπω στα τιμολόγια των συνεργείων πολλες φορές αγορές από ΜΑΝΔΗΛΑ.
  8. μιλούσα και δεν έδινα σημασία.. δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλα υπάρχουν βαλβολίνες από εταιρία FUCKS? Αυτός ο μάστορας τη δουλεύει πολύ την εταιρία αυτή..
  9. Και χονδρική πουλάνε. Πολλά συνεργεία αγοράζουν και από αντιπροσωπεία.
  10. Είδα τη συσκευασία αλλά δεν πρόσεξα τι γράφει..
  11. Πήγα τελικά κ άλλαξα βαλβολίνες κ φαίνεται ότι το πρόβλημα λύθηκε... Θα το παρακολουθώ να δω πως πάει... Σας ευχαριστώ
  12. Έχω χαμηλές στροφές. 2.500 το πολύ κ το κάνει μόνο μέχρι να ζεσταθεί ο κινητήρας. έχω 63.000 χλμ. λες να θέλουν αλλάγή?
  13. Για να μην το κουράζουμε μιας κ εσυ από Θεσσαλονίκη, πάνε στη Γιαννιτσών (Θεοδωρου gas), και ρώτα στο συνεργείου που κάνει μετατροπές τα αυτοκίνητα σε υγραέριο αν μπορεί να γίνει..αυτοί ξέρουν. Πριν 2,5 χρόνια που είχα ρωτήσει εγώ για το δικο μου (1.6 FSI) δεν γινόταν... Μπορεί να έχουν φέρει κάτι καινούργιο. Σε 2 αυτοκίνητα πάντως που έω υγραέριο έχω εξοικονομήσει αρκετά λεφτά κ καθυστερώ τα service λόγω καθαρότητας του καυσίμου.
  14. για τα pagid τη γνώμη έχετε?? τα έβαλα κ είμαι ευχαριστημένος....
  15. Να ρωτήσω κάτι, για να μην ανοίξω άλλο τοπικ? Επειδή δεν ξέρω κ πολλά... Όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο και πάω να βάλω από 1η σε δευτέρα κάνει ένα θόρυβο όταν αλλάζω ταχύτητα... από τι μπορεί να είναι? έχω 63.000 χλμ
  16. Ο Μπάτζιος είναι πολύ καλός μάστορας, και θα στο προσέξει πιο πολύ από την αντιπροσωπεία... Είναι στην πυλαία στο δρόμο που είναι και η Ζ΄εφορία.
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ SERVICE ΣΤΑ 60.000ΧΛΜ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ) ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣ+ΠΙΣΩ Κ ΑΛΛΑΓΗ ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΤΑΝ BOSCH KAI MAN. 450€
  18. εγώ σε λίγο καιρό μάλλον θα βάλλω τα μισελέν. αλλά σκεφτομαι να βάλω πιο φαρδιά. από 205/55/ρ16 που έχω τώρα, τι μου προτείνετε να βάλω?
  19. SONAX για πίσσα. Είχα και εγώ πίσσα στις ζάντες και έκανε καλή δουλειά.
  20. Έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ της ARREXONS και είναι πολύ καλο!
  21. Πιο γρήγορο: AUDI A4 1.8T Quattro Πιο αργό: Peugeot 205 (το προηγούμενο μου), 1000άρι, το οποίο χρονομέτρησα με έναν φίλο μου τα 0-100 και όταν είδα 31,55 πεθάναμε στο γέλιο!
  22. Έχεις δίκαιο. Αν όμως γίνουν οι μετατροπές με όλες τις προδιαγραφές τότε το φυσικό αέριο είναι πιο ασφαλές και από την βενζίνη. Το αυτοκίνητο του πατέρα μου δουλεύει με ΥΓΡΑΕΡΙΟ και έχει δηλωθεί και στο ΚΤΕΟ. Έλεγε να κάναμε και το GOLF μου υγραέριο αλλά δεν σηκώνει μετατροπή ο FSI...
  23. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ... Καμιά συγκεκριμένη μάρκα ξέρετε, η όλα τα σαμπουαν σιλικονης είναι καλα?
  24. Αν θες πάρε και ένα σπρευ συντήρησης των ελαστικών. Συντηρεί τα λάστιχα και τα κάνει κατάμαυρα λες και είναι καινούργια. Εγώ πάντως αντί για δέρμα χρησιμοποιώ πανάκια wettex (αυτά για την κουζίνα) Είναι πολύ μαλακά και με βολεύουν περισσότερο από το δέρμα.
  25. Αγόρασα προχθές ένα σαμπουαν με κερί ελπίζοντας να δς κανένα αποτελεσμα αλλά δεν παρατήρησα καμια διαφορά στη γιαλάδα του χρώματος. Μήπως δεν πήρα καλό σαμπουαν? Ποια μάρκα χρησιμοποιείτε εσείς? Ήθελα να το περάσω με σκληρό κερί αλλά με τέτοιο κρύο...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.