Jump to content

newton

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About newton

  • Birthday 01/01/1975

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

newton's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. χε!χε! και σε μένα φαίνονται οι κύκλοι....5 χρόνια μετά...
  2. Κύριοι,σήμερα άλλαξα ελαστικά στο golfV (λίγο πάνω από 90.000ΚΜ) και έβαλα MICHELIN primacy(205/55/16H) πότε ανέβηκαν τόσο πολύ τα ελαστικά;;;;; έκανα μια ερευνα αγοράς πριν αγοράσω... οπότε:continental χτυπούσαν από 410 μέχρι 480 dunlop (που είχα και πριν) 400 με 430 τα μισελέν που πήρα ήταν σε προσφορά στα 380...τόσο είχαν και τα energy saver,αλλά προτίμησα τα πριμασυ! ήμαρτον πάντως!!!!πριν ακριβώς ένα χρόνο είχα αγοράσει dunlop με 330 γιούρα...!!!! πως τις βλέπετε τις τιμές...?την επιλογή μου?? πρώτη εντύπωση πάντως είναι ότι τα primacy ειναι αθόρυβα σε σχέση με τα dunlop(faster response)
  3. Πριν ξεκινήσεις να το πάς σε φανοποιο κάνε τα εξής 1. Συνενοήσου με την ασφαλιστική και πάρε το Οk από αυτούς πριν κάνεις οτιδήποτε!!Πρέπει στο σύστημα SAP που διαθέτουν να φαίνεται η δηλωθείσα ζημιά!!!Αν δεν φαινεται ΜΗΝ προχωρήσεις στην αποκατάσταση ζημιάς!(γιατί θα αναγκαστείς να την πληρώσεις εσύ)Να περιμένεις μέχρι να εμφανιστεί εκεί!! 2. Δευτερο βήμα(ή παράλληλα) να πας στην αντιπροσωπεία!Εκεί μολις το δουν θα σου πουν αν θέλει αλλαγή ή η ζημιά φτιάχνεται!Κατα 99% η αντιπροσωπεία ζητά αντικατάσταση!Οπότε δεν θα έχεις και πρόβλημα! Να μην πας σε οποιοδήποτε φανοποιό!ΜΟΝΟ σε αυτόν που θα σου πει η αντιπροσωπεία! 3. Μην ανησυχείς λάδωμα δεν χρειάζεται!Ο φανοποιος και ο εκτιμητης- πραγματογνώμονας τα "βρίσκουν" μια χαρά!!Είναι όλοι στο κόλπο!! 4.Αν ο προφυλακτηρας δεν έχει σπάσει(αυτό βέβαια φαινεται μόνο αν λυθεί) και έχει μονο γρατσουνιές,τότε κάθε μάστορας τον φτιαχνει σαν καινούριο!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ειναι πλαστικό!θα λιώσει ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!! τα πλαστικά στο φανοποιό λιώνουν,τρίβονται και ξαναβάφονται!!Και φαίνονται καλύτερα από καινουρια!! κοστος: 400E για το προφυλακτηρα και 120 για το βάψιμο και 150 εργατικά υπομονή φίλε!αφού έχεις την δήλωση του άλλου μονο την ηρεμία σου χαλάς!!
  4. niko ευχαριστώ...αυτό θα κάνω μεσα στο Σ/Κ....
  5. γμτ...ο λαμαρινάς μου είπε ότι αυτό είναι "φιξ"(ολόκληρο κομμάτι δλδ)...και ότι δεν φταίει αυτός! Μόλις όμως του έδωσα τα συμφωνημένα μου έκανε τον καλόν και μου έλεγε ότι να τον πάρω τηλ,και να του το αφήσω εκεί για να βάλει σιλικόνη σε "τυχόν"τρύπες...! καλό,ε;
  6. α,ωραία...καθαρίζονται και αυτά..(ασχετοσύνη)!!! τώρα που θα το πάω για σερβις θα τους το πω να δω τι θα μου πουν...!!! Ψιτ,είσαστε καταπληκτικοί όλοι....και σε άλλο θεμα που έχω ανοίξει πήρα εμπεριστατωμένες απαντήσεις.....ΤΣΑΚΑΛΙΑ!!
  7. κύριοι,ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! παρατηρώ επίσης ότι γεμίζει ακόμα υγρασία...!Τα έχω πάρει στο κρανίο...!!!ΓΜΤ!!!
  8. ευχαριστώ για το Link......δεν είχα κοιτάξει τόσο κάτω.. speedy, το ανησυχητικό είναι ότι ακούγεται(για το σφυριγμα στον αριστερό τροχο) ΟΤΑΝ του καπνίσει..είτε με κρυα φρένα είτε με ζεστα,είτε όταν στρίβω είτε όταν πηγαινω ευθεία...! τι να πεις..!?άβυσσος!
  9. ουπς!!...δεν είδα το άλλο θέμα...!! 1.6FSI έχω και εγώ...!
  10. Ο τίτλος τα λέει όλα. Ποιο το κόστος και τι αλλάζουμε στο golfV FSI...?Τακάκια έχω αλλάξει στα 75.000.(στην αντιπροσωπεία μου είπανε γύρω στα 300 ευρώ χωρίς να μου πούνε τι αλλάζουν..σαν πολλά δεν είναι Ιμάντα τα FSI νομίζω δεν έχουν οπότε τι γίνεται; επίσης έχω παρατηρήσει κάτι που το είδα και σε άλλο τοπικ...μετά την αλλάγη στα τακάκια το μπροστά αριστερό σφυρίζει...όταν το "πιάνει"να με κάνει ρεζίλι! Ξέρει κάποιος τι φταίει;Ο δίσκος στάνταρ δεν είναι στραβός!!!κάτι για οικολογικά υλικά μου είπανε,αλλά σαν μούφα μου φαίνεται...! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...!
  11. Κύριοι χαιρετώ και σας συγχαίρω για την ποιότητα του φόρουμ!Πραγματικά βρήκα πολλές απαντήσεις που δεν φανταζόμουν ότι υπήρχαν! Στο πρόβλημά μας τώρα: Μέσα στις διακοπές με τρακάραν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου.Πέρασα τις γνωστές περιπέτειες με τις ασφαλιστικές(έχει βρεθεί ο ένοχος πιά και περιμένω την επιταγή), και ενώ έφτιαξα το πίσω μέρος(προφυλακτηρας νέος και ίσιωση στο πορτ-μπαγκαζ) και μάλιστα σε εξουσιοδοτημενο συνεργείο-φανοποιείο, με τις πρώτες βροχές το πίσω δεξί φανάρι έχει γεμίσει υγρασία και θολώνει εκνευριστικά.Φταιει κανείς ή είναι τυχαίο γεγονος?Να ζητήσω ευθύνες από το φανοποιό;Διορθώνεται; Το αυτοκίνητό μου είναι ένα golf 1.6FSI(2005) . Ευχαριστώ για την φιλοξενία !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.