Jump to content

Paros7

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Paros7

  1. Το εχω παθει και εγω εχει τρυπα στο σωληνακι νερου στο πισω πιτσιλιστιρι λιγο πιο κατω απο το μαυρο λαστιχακι που εχει στο πορτ μπαγαζ. Το εχω αφησει ετσι και οταν ριχνω νερο στο μπροστα παραθυρο τρεχει και το πισω πιτσιλιστιρι η μαλακιστιρι γιατι μου σπαει τα νευρα.Αν το φτιαξεις πες μου ποσο?
  2. Γεια σας διαπιστωσα πως οταν εριχνα νερο στο μπροστα τζαμι ετρεχε και στο πισω.Ανοιξα το λαστιχο που εχει πανω δεξια στο πορτ μπαγαζ και ειδα οτι το σωληνακι που παει στο πισω πιτσιλιστιρι εχει κανει τρυπα γιατι ειναι πλαστικο,σε σημειο που δεν μπορω να το φτασω για να το μουφαρω. Τι μπορω να κανω??????????γιατι ειμαι και λιγο ως πολυ περιεργος...
  3. Δεν εχω xenon!!!!!!!!!!!!!!
  4. Αν τα βαλεις η μαθεις περισοτερα ενδιαφερει και εμενα ,σε ευχαριστω
  5. Μηπω ξερει κανεις αν υπαρχει λαμπα και ποια ,για να αλλαξω τα φωτα ημερας που ειναι και η μεγαλη σκαλα (σινιαλο) θελω κατι σε ασπρο η λιγο μπλε.παντως τα philips που εβαλα στα πορειας ειναι αρκετα καλα με χρωμα λιγο μπλε
  6. Γεια σας δεν ξερω αν εχει ξαναγραφτει το παρακατω προβλημα και περιμενω τις απαντησεις σας ευχαριστω.Εχω παρκαρει το golf iv σε παρκιν super market κλειστο,ενεργοποιησα το κεντρικο κλειδωμα και φυσικα μαζι και ο συναγερμος. Οταν ξαναγυρισα ειχαν ανοιξει τα παραθυρα και ο συαγερμος ηταν απενεργοποιημενος ,εχει γινει σε καποιον αλλο ? Ευχαριστω.
  7. γεια σας εχω το golf 6 οταν βαζω μπρος τον κινητηρα τα οργανα στο τμπλο ειναι αναμενα δηλ. φεγγουν.οταν μπω σε καποιο τουνελ η κλειστο παρκιν σβηνουν και φενονται μονο οι κοκκινοι δεικτες τιποτα αλλο. μηπως μπορω να το αλλαξω? ευχαριστω
  8. Paros7

    Βοηθεια!

    απο βενζινη σου ειπαν ? σε ποια καρεντα το πηγες ?
  9. Paros7

    Βοηθεια!

    βενζινη εβαζα παντα 100αρα και σχεδον παντα απο το ιδιο βενζιναδικο που βαζω εδω και 10 χρονια και δεν ειχα ποτε σε αλλο αυτοκινητο προβλημα.
  10. Paros7

    Βοηθεια!

    τελικα παιδια δεν δουλευε καλα ο ενας κυλινδρος. ανοιχθηκε το καπακι μηχανης και ειχαν γινει ολα κοκκινα απο τις καλες βενζινες εγινε τριψιμο βαλβιδων φυσικα νεα λαδια και τωρα ολα προς το παρων καλα.αλλα να ανοιγει καπακι μηχανης στα 22000 κμ νομιζω οτι μονο στα golf γινετε!!!!!!!!!!!!!δυο χρονια δοσεις ακομα και δρομο!!!!!!!δυστηχως γιατι απο εμφανιση και εσωτερικο ειναι το καλυτερο.
  11. Paros7

    Βοηθεια!

    βενζινη εβαλα την κυριακη απο αγνωστο λογω αναγκης βενζιναδικο στην κηφησια τι μπορει να ειναι ?????????????με εχει φαει το αγχος!!!!!!!!!!!
  12. γεια σας ειμαι ο <γκαντεμης> με το tsi 160 highline τρομαρα του και σημερα το απογευμα μου αναβοσβησε το λαμπακι των καυσαεριων για λιγο και αμεσως μετα το EPC και το αμαξι ισα ισα προχωραγε,κατεβηκα ολη τη συγγρου δεξια με τα αλρμ αναμενα ....εχω μονο 22000 κμ ελεος πια με την παλιογερμανικη τεχνολογια απο την τουρκια!!!!!!!!!!!!!!γνωριζει κανεισ τι μπορει να ειναι ? γιατι αντιπροσωπεια θα παω απο δευτερα .ευχαριστω
  13. Γεια σας ειμαι κατοχος του golf 6 1.4 160 hp high line εχω κανει 22000 κμ σε περιπου 2 χρονια. Τα θεματα μου ειναι οτι χαλασε ο ενας πολλαπλασιαστης και οταν ανοιξα το καπακι για την αλλαγη ειδα οτι τα περισσοτερα ανταλλακτικα ηταν τουρκικα ακομα και ο πολλαπλασιαστης.Το προηγουμενο αμαξι που ειχα ηταν seat leon 1.6 και ολα μεσα ηταν γερμανικα!!!!!!!!!!!!Το αλλο θεμα ειναι οτι οταν αλλαζω ταχυτητα ακουγετε το σασμαν σαν κουδουνιστρα και μαλλον φταιει το ρουλεμαν στο σασμαν.Πηρα υποτιθετε αμαξι γερμανικο καλυτερο απο το ισπανικο που ειχα και δυστηχοσ εχω σπαστει γιατι το παλιο η μονη βλαβη που ειχε βγαλει ηταν πολ/ης στα 50000 κμ και δεν ειχα ποτε και κανενα θορυβο οπως εχω στο golf.Βλεπω να το ξοφλαω σε 2 χρονια και να το πουλαω.Εχει κανεις αλλος τετοια προβληματα η ειμαι ο γκαντεμης ??? ευχαριστω
  14. στο τζαμι διπλα απο την βεντουζα του καθρεπτη .απο εξω δεν φαινεται σχεδον καθολου
  15. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!GOLF 6
  16. θα προσπαθησω και εγω ρε παιδια!!!!!!!!!!!
  17. Paros7

    Κλαπετα

    γεια σε ολους εχω το golf 6 highline με 160 hp και εχω κανει 11000km το προβλημα ειναι οτι ορισμενες φορες χωρις να βαλω ac ανοιγοκλεινουν τα κλαπετα απο μονα τους.τι μπορει να ειναι γιατι εχω σπαστει μαζι με κατι αλλους θορυβους απο την πορτα του οδηγου.ευχαριστω.
  18. has not set their status

  19. has not set their status

  20. Γεια σε ολους!!!!!!!!!!! Ειμαι κατοχος high line 160 hp απο οδηγηση και γκαζι ειναι τελειο απλα εχω ενα θορυβο στην πορτα του οδηγου που δεν μπορω να βρω πιο πλαστικο ειναι.
  21. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ............ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ RNS 550 AFTER MARKET ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΡΟΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ??????????ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
  22. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΕΛΤΕΙΩΣΕΩΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ REVO ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 1400ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΑ 160 ΑΛΟΓΑ ΣΤΑ 230.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ; ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο 1400, Η ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΡΟΠΗ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2500 ΣΤΡΟΦΕΣ ;ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
  23. ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.