Jump to content

Supersakis

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Supersakis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

Supersakis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, μήπως ξερετε αν το μοντέλο αυτο βγαινει με ηλιοροφή και ποσο εξτρα στοιχίζει? Επισης λεει οτι διατιθεται και με 18 ιντσών ζαντολαστιχα, εχει κανεις καμμια εικόνα τις δω? Σκεφτομαι σοβαρα να το παραγγειλω το αυτ/το απλα θελω να κανω 1 πολυ καλο συνδυασμό.Oπως και το park assist αν διατιθεται επισης..
  2. Αν ισχύει μια τέτοια Υπεύθυνη δήλωση σε περίπτωση παραπλάνησης τότε είναι κάτι το οποίο είναι πολυ σημαντικό και κρίσιμο. Σε ευχαριστώ, θα το αναφέρω επι της συνάντησης μου.
  3. Επισης υπάρχει και Parctronic μπροστά? Γενικά η VW ειχε στον εξοπλισμό της μανίσιο Parctronic η ειναι after market τοποθετημενοι? Συμφωνω απολυτα σε ο,τι αναφέρεις και ασφαλώς είμαι συγκρατημένος φιλε μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες- συμβουλες σου!
  4. Τι να πω ρε γμτ, οντως συμφωνω σε αυτό... Ναι αυτο ειναι, οχι δεν ειναι απο γερμανία, αν ηταν ουτε που θα με ενδιεφερε γιατι χανεται το ιστορικο του αυτ/του. Οντως θα πρεπει να ειναι πολυ "κουτός" και να κανουν τετοια "λαδιά".. Αλλα αυτα τα εξτρα οργανα και τα ηχεία με ενισχυτη με προβληματιζουν για "ανήσυχο" κάτοχο....Θα το προτιμουσα μαμα..
  5. Το αυτοκινητο ειναι ελληνικό και Α' χερι απο αντιπροσωπεια.Ηταν δευτερο αυτ/το και κινιοταν μονο σαββατο- κυριακή. Εχει γινει μονο μια φορα αλλαγή λαδιών! Αυριο θα παω να το τσεκάρω και είδομεν! Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφορίες αν και νέος στον κόσμο της VW, ελπίζω να μην το μετανιώσω...
  6. Ουπς, παρα πολυ σωστη σκέψη! Θα ρωτησω οντως που πηγαινε για σερβις το αυτ/το και απο εκει θα λυθει το θεμα 100%. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη σου!!!
  7. Το χαρτι του ΚΤΕΟ λογικα δεν θα λεει τα χιλιομετρα?
  8. Σπυρο και εμενα μου φανηκε κουφο!! Τα χιλιομετρα μπορουν να πειραχτουν, γνωριζει καποιος ηλεκτρολογος?
  9. Πηρα τηλεφωνο και ειναι αυτα τα χιλιομετρα του., τι να πω το δειχνει και η φωτο..
  10. Καλησπέρα σε ολους! Επειδη ενδιαφερομαι για αγορά ενος VW GOLF GTI 2006 μοντέλου με 8.500 χλμ που εχω βρει σε αγγελία, μπορείτε να μου πείτε γνώμες για το αυτοκίνητο, που "πονάει" σε βλάβες και γενικότερα τι θα πρέπει να προσεξω.. Τωρα για τα χιλιόμετρα μου κανει εντυπωση οτι ειναι τοσο λίγα... Παραθετω και μερικες φωτο. Ο εξοπλισμός : Προβολείς ομίχλης, Βιβλίο service, Οροφή Ηλεκτρική / Ηλιου, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Immobilizer, Ζάντες, ESP, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Υδραυλικό τιμόνι, Συναγερμός, Parctronic.ΔΙΖΩΝΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, 6 ΑΡΙ ΣΑΖΜΑΝ, 10 ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ, ΥΔΤ.ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΛ/ΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ, To parctronic ειναι εργοστασιακό? Επίσης εχει θερμαινόμενα καθισματα απο τις φωτο που βλεπετε? Τα χιλιομετρα ειναι πανευκολο να γυρισουν πισω????? Αν υπάρχει και κάποιο αξιοπιστο συνεργείο για ελεγχο του αυτ/του που συστηνεται απο Θεσσαλονικη θα σας ημουν ευγνωμων! Ευχαριστω εκ των προτερων παιδιά για τις απαντησεις σας! (το αμαξι που εχω τωρα ειναι 1 BMW 318 coupe 2000cc 150 ps 2005)
  11. Ok σε ευχαριστώ! Παντως με μια γρηγορη ματιά θελει προσοχή στα standards και στα optionals. Π.χ οι γερμανοί εχουν standard θερμαινόμενα καθίσματα απο οτι γράφεις, ο ελληνικός εισαγωγέας δεν τα αναφέρει καν ουτε στο standard ουτε και στο option εξοπλισμό εδω http://www.volkswagen.gr/gr/el/model/polo/Pricelist/0.html Μια επίσκεψη απο Δευτέρα στην αντιπροσωπεία και θα ξεκαθαριστούν πολλά..
  12. Speedy ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σχετικά με τα χειριστήρια στο τιμόνι ξερεις τι παίζεται? Επισης στο πακέτο άνεσης αναφέρει cruise control + park pilot. Το parkpilot με ποιο ηχοσύστημα συνδυάζεται?? Και επίσης επειδη θελω turbotimer, μπορει το κύκλωμα να προστεθεί στον συναγερμό της VW ή παω αναγκαστικά σε after market? Τι συμφέρει καλύτερα? Για τα χειριστήρια τιμονιού εννοω οπως στην παρακάτω φωτο:
  13. Παιδιά καλησπέρα, είμαι 1 νέος υποψήφιος αγοραστής του νέου Polo GTI. Περιμένω πρώτα όμως να "φύγει" το αυτ/το μου και μετα θα προχωρήσω στην παραγγελία. Εχεις μήπως κανείς σε αρχείο pdf τα εξτρα που διατίθενται απο την VW με τις τιμές για να "χτίσω" το αυτ/το? Και επίσης τα bi-xenon αν κατάλαβα καλα δεν είναι standard, σωστά? Παντως σε χρώμα νομίζω ότι το άσπρο του πηγαίνει καταπληκτικά!! Σε μαύρο χρώμα νομίζω θα υπάρχει το γνωστό "αράχνιασμα" με τον καιρό και θα το χαλάσει πολυ το αυτ/το. Σαν πρώτα εξτρα που κατέληξα είναι σίγουρα η ηλιοροφή, πακέτο Light and sight cruize control και bi xenon. Επειδή για ηχοσύστημα θα βάλω μάλλον 1 κινέζο "όλα σε 1", ξερετε με gps destinator, bluetooth, dvd, ψηφιακό δέκτη κ.λ.π, με ποιο τρόπο θα μπορούσα να εχω τα αριστερά χειριστήρια στο τιμόνι? Εννοω δηλαδή με ποιο τύπο ηχοσυστήματος πρέπει να παραγγελθεί το Polo GTI?
  14. Εδω http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=114...2&LangId=47 βλέπω πολύ ποικιλία απο ΟΕΜ οθόνες και μαλιστα εχουν και το σερβις. Μηπως να ζητησουμε τιμες για κανα groupbuy?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.