Jump to content

djgalanos

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About djgalanos

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

djgalanos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ναι ταιριαζουν,απλα θελουν αλλαγη οι καλωδιωσεις πισω....:-)
  2. Ναι την ρηγα εγω την εχω βαλει απο το ebay και την κεραια επεισης η οποια μπαινει και βγαινει ξεβιδωνοντας την !! Σε Ευχαρηστω για τα σχολεια !!
  3. Οταν το πηρα ηταν ενα απλο polaki εντελως κλασικο....σιγα σιγα μεταμορφωνεται ομως και θα γινει ακομα καλυτερο !! ΑΛΛΑΓΕΣ : - Βαψιμο των ματ πλαστικων - Προβολακια ομιχλης - Νικελ στα χερουλια και στο καπο - Κωλοφαναρα απο 9n3 - Zελατινες φιμε - Αλλαγη κεραιας σε μικροτερη νικελ - Xenon Kit 6000 και αλλαγη εξωτερικων λαμπτηρων με Led white - Χαληλωμα με ελατηρια 3,5cm - Χειροποίητο τελικο εξατμισης - Ζαντες Dezent 16' με ελαστικα Pirelli P Zero Nero 195/45/16 ...................Kαι η συνεχεια σε λιγες μερες!! Πως Σας Φανηκε ??
  4. Θα ηθελα να μου καποιος αν τα spoilers τα πλαινα κ το πισω απο το 9n3 gti κουμπωνουν στο 9n και ποσο περιπου κοστιζουν !!
  5. Θελω να αγορασω τα angel eyes και τα βρηκα στο e-bay πιο φθηνα απο καταστηματα....σε αυτο το link τα συγκεκριμενα ειναι αξιοπιστα ?? http://global.ebay.com/SCHEINWERFER_ANGEL_EYES_VW_POLO_5_9N_SCHWARZ/230433825241/item
  6. Βασικα δεν εχω βαλει ακομα τα xenon απλα τα εχς αγορασει...εννοεις οτι μπορει να μην κουμπονουν πανω στα φαναρια ε?
  7. Γεια σας παιδια !! Θα ηθελα να με βοηθησετε σε μια απορια....Τα angel eyes για το polo 9n οπως και για τα υπολοιπα μοντελα εχουν κατι δακτυλιδια που φωτιζουν και μια σειρα επισης πανω απο το φλας.Αυτα τα εχω δει σε κιτρινο χρωμα κανονικο...Εγω που εχω xenon θα φαινονται ασχημα,ξερετε αν υπαρχει τροπος να τα κανω λευκα ?
  8. Οπως ειπε και το αλλο παλικαρι ειναι θεμα γουστου,εγω ας πουμε θα προτιμουσα να βαψω την κονσολα και το κοματι το ματ πανω απο το καντραν μαυρα σαν το χρωμα του αυτοκινητου....
  9. Για ποιο λογο το λες??Για θεμα design η κατι αλλο...?
  10. Σε ευχαρηστω για την συμβουλη,αλλα εξηγησε μου τι ακριβως εννοεις γιατι δεν το καταλαβα !!
  11. Πριν απο 2 μηνες απεκτησα και εγω ενα polo 9n...το πηρα σε αριστη κατασταση αλλα εντελως "ΜΑΜΑ"!! Εχω αρχισει σιγα σιγα τις αλλαγες π.χ χαμηλωμα με ελατηρια 3,5cm,φιμε,κωλοφαναρα 9n3,προβολακια ομιχλης,βαψιμο ολων το "ματ" πλαστικων,ζαντες(οι οποιες δεν μου αρεσουν αλλα ηταν δωρο!!),και κατι νικελακια διακοσμητικα....Κια για το τελος,σε μια βδομαδα θα βαλω εξατμιση,angel eyes και xenon !! ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ . . . . .
  12. Καταρχην καλησπερα,ελπιζω να εισαστε ολοι καλα!!Στο θεμα μου τωρα:Θελω να μου οποις ξερει που θα βρω νικελακια για τους αεραγωγους και τα δακτυλιδια στα χειρηστηρια του αερα-aircondition.....Eυχαρηστω!!
  13. Χαχαχα!!!Εννοειτε οτι το εφαγε το αρνητικο feedback......!!!
  14. Παιδια Καλησπερα,δημιουργησα αυτο το post για να σας προειδοποιησω για το kit fog light απο το ebay.....Τα αγορασα γιατι ηταν αρκετα φθηνα και απο την πρωτη μερα που τα εβαλα και τα αναψα ελιωσαν!!!!!!Ειναι εντελως ching chang chong !!! :mellow:
  15. Να'σαι καλα....Μαλλον δεν θα αλλαξω ποτε γιατι μεσα σε 2 εβδομαδες ειδα πολλες διαφορες απο αλλα αυτοκινητα που εχω οδηγισει,και ενθουσιαστικα πολυ!!!Τωρα για το ebay πολυ απλα, ή βγαζεις μια πρωπληρωμενη καρτα απο την τραπεζα με οσα χρηματα θες εσυ ή χρησιμοποιεις μια πιστωτικη και φτιαχνεις ενα acount στο ebay και στο paypal και αγοραζεις οτι θες....Ειναι πολυ απλο!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.