Jump to content

passater

Members
  • Posts

    682
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by passater

  1. Ότι λέει ή γράφει κάποιος δημοσίως, επιδέχεται κριτικής. Ετσι και σε αυτό το δημόσιο forum για οτι γράφεται μπορεί ο οποιοσδήποτε να ασκήσει κριτική. Αρκεί να έχει επιχειρήματα. Αν δε θέλετε να σας χαρακτηρίσουν ηλίθιους, μη γράφετε ηλιθιότητες. Το να αποδίδεις χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα και χωρίς να έχουν βάση μπορεί να θεωρείται "μαγκιά" και να δικαιολογείται για ένα δεκάχρονο παιδί. Σε οποιαδήποτε μεγαλύτερη ηλικία υπάρχει πρόβλημα...
  2. Ok. Πείτε οτι τα γράφετε μεθυσμένοι. Έτσι, καταλαβαίνω... Γιατί αν δε φταίει το ποτό, κάτι άλλο φταίει σίγουρα.
  3. Στις 05 July 2010 μέλος αναφέρει ότι έχει κάνει τη συγκεκριμένη μετατροπή με επιτυχία. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δουλεύουν όλα. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=37052&page=2#entry393244 Στις 14 October 2012 άλλο μέλος παραθέτει βίντεο που αναφέρεται στην ίδια μετατροπή, αγνοώντας προφανώς ότι λίγες σελίδες πριν και 2 χρόνια πριν έγινε η ίδια μετατροπή από μέλος του forum. Όταν το αναφέρω, σχολιάζει πως στο βίντεο που παρέθεσε λειτουργούν όλα τα κουμπιά. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την "ελληνική" μετατροπή σύμφωνα με τα γραφόμενα του ιδιοκτήτη. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=37052&page=8#entry509107 Την ίδια ημέρα εσύ αναφέρεις ότι "νομίζεις ότι το έχουν κάνει και κάποιοι εδώ μέσα" http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=37052&page=8#entry509116 και 3 μήνες μετά μου επισημαίνεις να διαβάσω καλύτερα... Δεν μπορώ να φτάσω προφανώς στα επίπεδα νοημοσύνης σας, οπότε αν θέλεις σε παρακαλώ εξήγησέ μου τι εννοείς.
  4. Remote start λέγεται. Είτε ως αυτόνομες aftermarket μονάδες, είτε ως λειτουργίες κάποιου aftermarket συναγερμού, είτε ως επιπρόσθετος εργοστασιακός εξοπλισμός σε ορισμένα αυτοκίνητα 2012.
  5. Η λύση αν θέλεις xenon είναι να βάλεις κανονικά xenon και όχι τύπου xenon. Κυρίως για τους υπόλοιπους οδηγούς που θα έχουν την ατυχία να διασταυρώνονται με εσένα στο δρόμο όπως και με πολλούς άλλους αντίστοιχης υπευθυνότητας οδηγούς. Αν δεν μπορείς να πληρώσεις για να εγκαταστήσεις φώτα xenon όπως πρέπει τότε δε θα έχεις xenon. Είναι απλό. Και ναι αυτά που σας κοροϊδεύουν οι ασυνείδητοι επαγγελματίες και βάζετε με 100€ δημιουργούν πρόβλημα στο μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων. Αν έψαχνες θα το έβρισκες. Εχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Πλήρωσε άλλο ένα μοτέρ για να έχεις υαλοκαθαριστήρες, βάλε τις κανονικές σου τις λαμπίτσες και ασε τις πατέντες και τα τύπου xenon αν δε θες να έχεις και κυρίως να δημιουργείς προβλήματα.
  6. Αλλάζει η επένδυση της πόρτας, το πάνω κομμάτι, ολόκληρη. Το πλαστικό δηλαδή περιμετρικά του τζαμιού. Περί τα 40€.
  7. Με το "όλα εργοστασιακά", που είπες πριν δεν εννοείς το ίδιο πράγμα που λες τώρα. Αν μιλάμε στα ελληνικά... Footwell με led λάμπες δεν είναι πλέον "εργοστασιακά" όταν εξετάζεις ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα ακόμα κι αν το αυτοκίνητο είχε τα footwell στον αρχικό του εξοπλισμό. Μόλις έβγαλες τις δικές του λάμπες και έβαλες led έπαψαν να είναι "εργοστασιακά".
  8. Να πεις ότι γράφατε σε ένα άσχετο θέμα...πάει στο διάολο. Γράφετε στο θέμα που δημιούργησε μέλος το οποίο αναφέρει ότι έχει κάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ο τίτλος σας λέει κάτι ? Έλεος...
  9. Crossover σε καμία περίπτωση δεν έχει στο βασικό εξοπλισμό.
  10. Αυτό δεν είναι feature του συναγερμού αλλά του αυτοκινήτου. Δες το εγχειρίδιο. Η έξτρα λειτουργία που έχουν κάποιοι συναγερμοί είναι να γίνεται αυτό με ένα στιγμιαίο και όχι παρατεταμένο πάτημα.
  11. Δεν είναι όλες οι βίδες στα εσωτερικά πλαστικά του Golf ίδιες. Οι περισσότερες ναι. Όλες όχι. Ο κωδικός που θέλεις είναι N 906 986 06. 4,2X16 είναι η βίδα Μια ενδεικτική φωτογραφία από το δίκτυο http://www.autoatlanta.com/Porsche-Tapping-Screw-4-2x16-Parts-PN-GN90698606.html
  12. Άνοιξε το βιβλίο που έχει στο ντουλαπάκι και θα μάθεις ποια ασφάλεια είναι.
  13. Δεν είναι θέμα μοντέλου αλλά εξοπλισμού. Μπορεί και το Golf να έχει εργοστασιακά πρίζα στον τεμπέλη.
  14. Έφυγες από το συνεργείο τρέχοντας ? Δεν πρόλαβες να ρωτήσεις τιμή και γι' αυτό ρωτάς εδώ ?
  15. Οι απέναντι ? Ποιος χέστηκε, ε ? Εσύ να είσαι ευχαριστημένος έχει σημασία και να καμαρώνεις με την εντύπωση ότι με 90€ απέκτησες κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ξοδέψεις τα πενταπλάσια τουλάχιστον ώστε να δουλέψει όπως πρέπει. Χρήματα τα οποία ή δεν είχες ή θεώρησες *μη επιτρεπόμενη λέξη* να τα ξοδέψεις. Πρέπει να νιώθεις πολύ μάγκας, έτσι ? Μπράβο. Καλές δολοφονίες. Βάλε και στην μεγάλη, μην το συζητάς. Δυο φορές μάγκας. Θα βλέπεις και καλύτερα στάνταρ. Αλλά μάλλον δε σε νοιάζει, πες αλήθεια. Το θέμα είναι το αμάξι σου να έχει τα γαμάτα καινούρια φώτα xenon που έχουν και οι άλλοι κι ας φωτίζουν χειρότερα κι από στρογγυλοφάναρο παπί, κι ας είναι ότι πιο επικίνδυνο για τους απέναντι. Είναι μούρη λέμε. Αυτό έχει σημασία.
  16. Υποθέτω δοκιμάζεις παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού.
  17. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι... http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=52004&view=findpost&p=495931
  18. Είναι θέμα τεχνικής ασφαλώς, αλλά και ιδιότητα του δέρματος. Σίγουρα σχεδόν κανένα aftemarket δε φτάνει την ποιότητα του εργοστασιακού, λόγω της υποδεέστερης τεχνικής στην τοποθέτηση. Γι' αυτό και η τόσο ελκυστική τιμή τους. Όμως το χαλάρωμα είναι σχεδόν σίγουρο σε κάθε δέρμα. Γι' αυτό στις περισσότερες, αν όχι όλες τις περιπτώσεις εργοστασιακού δερμάτινου καθίσματος οι ραφές είναι περισσότερες και δεν υπάρχουν μεγάλες επιφάνεια δέρματος χωρίς να παρεμβάλλεται σειρά ραφής. Σε μετατροπή υφασμάτινου καθίσματος σε δερμάτινο όπως το πιο πάνω, οι ραφές παραμένουν όσες και με το ύφασμα και γι' αυτό το λόγο προκύπτει αυτό το άσχημο αποτέλεσμα.
  19. Πόσο καιρό το έχεις ? Και 2 χρόνια να το έχεις είναι πολύ νωρίς για να αρχίσει να χαλαρώνει το δέρμα. Δυστυχώς αυτά έχουν τα aftermarket δέρματα.
  20. Τι ψάχνεις να βρεις κι εσύ κι εγώ μαζί αναρωτιέμαι.... Ού γαρ οίδασι...
  21. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ούτε Χρήστο με λένε, ούτε Ανέστη.
  22. Το αντίστοιχο (τα αντίστοιχα μάλλον), ήδη ανοιχτό θέμα δε σου έκανε για να διατυπώσεις την ερώτησή σου ? Πρέπει πάντα για ο,τιδήποτε σου κατεβαίνει στο κεφάλι να δημιουργείς καινούριο topic (και μάλιστα σε λάθος κατηγορία) χωρίς να ελέγχεις αν ήδη υπάρχει αντίστοιχο ανοιχτό ? Το έχετε ξεφτιλίσει κάποιοι. Σεβαστείτε τους κανόνες του χώρου που σας φιλοξενεί.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.